ben de bişeyler sormak istiyorum yorumlarınızı merak ediyorum
ben de bazen bunun gibi şeyler yaşıyorum ama belli bi olay kaynaklı, ama çok yğun oluor özellikle geceleri, korkuyorum ağlıyorum ağlıyorum. sonra sabah sanki geceki insan ben değilmişim gibi. iki farklı insan varmış gibi aynı konu aklıma bile gelse sanki tepki vermiyorum. özellikle gece yine başlıo. bazen sabahları da kaygı yaşıyorum mide bulantısı oluo, yemek yiyemiorm insanlar çevremde olmasın rahat ağlayabiliyim istiorm. o dönemler çok ağır gelio diorum bi doktor olsa da konuşsam. ama o zaman geçince sanki bişey yok.
bazen de kendimi garip hissediyorum, nabzımı kendim ölçüyorum 100-110 arası. fiziksel bi yorulma yokken fazla atıyor. bazen nabzımın kaç olduğuna bakmasamda çok atıyormuş gibi geliyor. ama bunlar öyle her gün olan değil zaman zaman olaylar neticesinde oluor.
bir de sevdiklerime bişey olacak korkusu var, ya da basit bişey de olsa aklıma onun kötüsü gelio. mesela masaya bıçak mı götürüyorsun, bunun birine batabileceği yaralayabileceği gelio gözümün önüne.
konusu burası değil ama okb ile ilgili bişey de sölemek istiorm. önceleri bi karar verecekken bişeyleri sayıp oradan karar vermeye çalışırdım işte tek gelirse yaparım çift gelirse yapmam gibi. bazen tekrar tekrar sayardım, sonra öğrendmki bu hastalık yapmadm uzun bi süre. ama geçenlerde yine başladım gereksiz bile olsa sayıyorum fayanstaki çizgileri fln. öyle hayatı etkileyecek boyutta değil ama ara sıra oluyor. geçen gün de fark ettimki çıktığım merdivenn basamaklarını sayıyordum.
ara sıra sesler beni ürkütüyor, biri bi şey dese ürküyorum.
psikiyatri ile konuşmayı düşünüorm ama sizce kafama fazla mı takıyorum acaba, benim kuruntum mu bunlar?

Alıntı

Yer imleri