Biliyorum söz verdim seni bırakmayacağım diye... Bırakmayacağıma inancında sonsuz... Ama birşeyler eksiliyor sanki içimden... N'olur bi an önce gel artık...![]()
sıkıldım ya artık, hatta senden bile biraz sıkıldım, ama korkma geçecek; zaman zaman gelir giderler bana
Deliler ve akıllılar, aynı derecede zararsız kimselerdir. Asıl tehlikeliler yarı deli, yarı akıllı olanlardır.
Biliyorum söz verdim seni bırakmayacağım diye... Bırakmayacağıma inancında sonsuz... Ama birşeyler eksiliyor sanki içimden... N'olur bi an önce gel artık...![]()
~*Faili mechul biri tarafından çalındı gülümsemelerim...*~
Sagopa Kajmer Nickli Üyeden Alıntı
üzgünüm artık seni unutmak istiyorum canımı çok yakıyorsun...
ama unutmamak da istiyorum bir yandan hala seviyorum seni canımı acıtıyor olsanda,sen sen gitme yine de haydi gel yine sımsıkı sarıl ve konuşma sadece gözlerime bak!![]()
Yeter...Gel Artık Yeter...
Karanfiller Açtı Gel.
Kış Bahçesinde Güller,
Beyaz Güller Açtı Geeeeel...!!!
neydi bu şimdi ??
Yarın bambaşka bir insan olacağım diyorsun.
Niye bugünden başlamıyorsun?
Kötü biri değilsin...Yanlış birşey yapmadın, ama senden nefret ediyorum.
sen herşeyimi paylaştıgımsın,yargılamadan.seni seviyorum dostum...
varlığım ve yokluğum arasında bir fark yoksa hayatında,gerek yok hayatında olmama..
o zor günler solan güller eskidendi geçti... O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti geçtiiii...
Çık git yüreğimden... Kalmasın sana ait tek birşey... Bütün anılarımız sende kalsın... AL hepsini benden... Ayrılığı isteyebildiğine göre bu yükü de kaldırabilirsin...
Hadi gitt...
~*Faili mechul biri tarafından çalındı gülümsemelerim...*~
Sagopa Kajmer Nickli Üyeden Alıntı
bazen ince düşünmemene çok kızıyorum,
duygusal olmanın romantik olmakla eş değer olmadığını sende anladım ben..
Deliler ve akıllılar, aynı derecede zararsız kimselerdir. Asıl tehlikeliler yarı deli, yarı akıllı olanlardır.
Eeeeeeeeeeeee yeter ama.
Gülümse hayata, hayatta sana gülümsesin!
Şimdi sen yoksun, sadece geri kalan her şey var
ama
Kaybedecek hiç bir şeyim olmasa da, kazanabileceğim çok şey var.
Yer imleri