ovvvv..gerçekten çok kötü.
Allah korumuş gerçekten..daha dikkatli olmalısın.
Susturma yüreğini,
kalkar her boran, her sis
her şey unutulur…
En umutsuz bir anda
yağan yağmur,
toprakta
capcanlı bir umut olur…
YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ
Benim Hayatımı Yargılamadan önce ..
Benim ayakkabılarımı giy
ve benim geçtiğim yollardan,
sokaklardan, dağ ve ovalardan geç .
Hüznü, acıyı ve neşeyi tad...
Benim geçtiğim senelerden geç,
benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk
ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !!
Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN
sağol mavigece ve 9şubat...u son iki gün içinde 2.ölümden dönmem 9şubat muhakkak bir uyarı bu..c.tesi günü acile götürdüler beni serum yedim tam düzelmeden birde bu olaydan sonra diğer rahatsızlığımda nüksetti,Allah sonumu hayır etsin inşallah...
![]()
teşekkürler nefertiti...
yeter artık yeter.dayanamıyorum keşke dün ölseydim keşke.bıktım artık haketmedişğim şeyleri yaşamaktan.neden böyle oluyor herşey.neden bu kadar hedef tahtası durumundayım ben...ölmek istiyorum.hayattan hiçbir beklentim yok.![]()
gene eve kapadım kendimi. kapana kısılmış gibiyim... çok basit bir şey için bile çıkamıyorum yine. başım ağrıyor... zorlamasınlar beni işte, iki gün iyiysem üçüncü gün gene eski halime dönüyorum. bu kadar korkak olmaktan nefret ediyorum. nerede o savaşçı ruhum??? offff![]()
Ben o baktığınız kağıt parçasından daha fazlasıyım...
Ben not ortalamamdan, aylık gelirimden, zeka katsayımdan; okuduğum kitap, katıldığım kulüp sayısından daha fazlasıyım!
Ben sevdiğim kadar, sevildiğim kadarım; anladığım kadar, anlatabildiğim kadarım...
stresten midem ağrıyor artık.hiç kimse için üzülmeye değmez.değemez ama birde bunu başarabilsem
Yer imleri