beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben lazım birde beni anlayan
ama bulamayommmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
her şey insanlar için görüp öğrenmek için
Deliler ve akıllılar, aynı derecede zararsız kimselerdir. Asıl tehlikeliler yarı deli, yarı akıllı olanlardır.
beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben lazım birde beni anlayan
ama bulamayommmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Bakma bana öyle bir bakışta tanıyamazsın. Beni tanımak için ya kalbime girmelisin. Yada benim gibi olmalısın:
meraktan çatlatacaksın beni sonunda![]()
![]()
Deliler ve akıllılar, aynı derecede zararsız kimselerdir. Asıl tehlikeliler yarı deli, yarı akıllı olanlardır.
Uykuuuuuu nerdesin gelde al beni.![]()
Gülümse hayata, hayatta sana gülümsesin!
Şimdi sen yoksun, sadece geri kalan her şey var
ama
Kaybedecek hiç bir şeyim olmasa da, kazanabileceğim çok şey var.
AAAAAAAAAAAAAA!!!!DELİRMEK ÜZERE OLAN BİR GENC KARŞINIZDAAAA
OUFFFF OUFFFFFFFF OUFFFFFFF
Çekilmiyor bu dünyanın kırk bin türlù çilesi
Gülümse hayata, hayatta sana gülümsesin!
Şimdi sen yoksun, sadece geri kalan her şey var
ama
Kaybedecek hiç bir şeyim olmasa da, kazanabileceğim çok şey var.
selamlarrrrrr herkeseeee bu odayı çooooookkkk beyendimmmmmmmmm![]()
Çok sıkıldım.Bu belirsizlik üstüne yaşamak istediklerimle yaşamaya mecbur olduklarımın arasında sıkışıp kalmak beni mahvediyor...Kendimi sığdırabileceğim hiç bir yer yok..Sabrımın son haddinde ha taştı ha taşacak.Bana iyi gelebilecek hiçbir şey kalmamış,dört bir yanımdan sarılmış durumdayım.Sıkıntı bir değil ki,hayatımı kökünden söken sıkıntılar sağnak olmuş yağıyor üzerime.Belki bir küçük mutluluk,ya da derin bir inziva paklar beni ama mutluluk kontenjanları tükenmiş,inzivalar ise çoktan rezerve...bu yüzdendir ki ben de dört duvar arasında çığlık çığlığa susmaktayım...
ARININ KUYRUĞUNA ZEHİR AĞZINA BAL VERİLMİŞTİR;NEYE TALİPSEN ONU ALIRSIN...
ne söylesen masal gelir La Fontaine'den
Yer imleri