Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ben n'olucam..

Cahillik Dönemi chenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ben n'olucam..

bunu yazarken bile sıkılarak yazıyorum yaş kemale ermiş hala ne yapacağını bilmeyen biri
    allaha şükür sağlığım yerinde işim var ailemden ayrı bi evde özgür yaşıyorum ama mutlu değilim..hayattan ne beklediğimi bilemiyorum gezmek dolaşmak istiyorum tek başıma gidemiyorum..aşık olmak istiyorum ama çok korkuyorum bgne kadar bir tane sevgilim oldu onunlada 6yıl dan sonra ayrıldım tam gün çalıştığım ve iki haftada bir hafta sonları ailemin yanına gittiğim için sosyal faaliyetlere katılamıyorum(kurs vb.) evde müzik dinlemek ve kitap okumaktan başka bir şey yapmıyorum sıkılıyorum, bunalıyorum..sorunumu da bulamıyorum, insanlara hayır diyemiyorum, bana ilgi gösteren birine çabuk kapılıp sonra çk üzülüyorum..kimseyi kırmayım diye herkesin istediğini yapıyorum..

kimisine saçma gelecek ama benim için ciddi bir sorun çünkü herkesin hayattan bi beklentisi bi hedefi bi hayali var bu hayatta..bense tüm bunları kaybettim galiba..Öylesine bomboş yaşıyormuşum hissine kapılıyorum sık sık..Allahın verdiği bu emanet canı ona kulluk ederek taşıma amacı dışında birşey neden hissetmiyorum ben? Lisede üniversiteye girme hedefi, üniversitede kpss kazanıp atanma hedefi... eee işe kavuşunca???eş bulma mı var sırada? benim hedefim bu mu bana bu mu geldi sırada??? ben niye ne istediğimi bilmiyorum niye bi emelim yok çok tuhaf değil mi..hep kısa süreli amaçlarım var günlük haftalık bazende aylık hedefler koyuyorum ama uzun vadeli bir hayal bir amaç bulamıyorum sizce neden? Yaşama sevincimi mi yitirdim aceba???
    herşey güzel olacak..herşey güzel olacak..herşeeyyyyyy.....

cnmmm her zmnki gibi yine yanımda olduğunu bilmek çk mutlu etti beni...öle açık açık da yazmışsın ya ihtiyacın olan şey sevgili diye alemsin yani yanlışların ortasındayım. kanıyorum birilerine bu doğru ama kimseye güvenemiyorum..ben yalnız başına mutlu olmak istiyorum bi süreliğine...sölediklerini deneyeceğim söz!!! ramazan bitince..ortamım olsa şöle kafa dengi arkadaşlarım çıkıp gezebilsem okey oynasak ya da tabu gülsek eğlensek hatta dediğin gibi sinemaya gitsek..ama yalnız başına olmuyo ki bunlar

cnmm ne dmk üstüme gelmek falan..hem gelsen ne olacak ki..sonuna kadar haklısın ki..acilen toparlanmalıyım....haklısın haklı hmde çokkk arkadaşlarımla çktım biraz dışarı daha iiyim..özgüvenimi yükseltmek istiyorum..keşke bunun kursu falan olsa
    geri adım atmak..hayır diyebilmek öle zor ki..başaracağım inş...iiki burası var içimi döküp ferahlıyorum

Cahillik Dönemi hoyrat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cheennn
    sen sevgi dolu neşe dolu birisin tanıdığım kadarıyla, böyle dönemler oluyor insanda ara sıra. geçecektir canım
    kendinle ilgilenmek de iyi gelecektir, saçına bi fön çektirmek bişe iyi gelir bazen bana.
    tek başına da olsa eğlenebileceğin şeyler yapabilirsin..

unutma sen çok değerlisin, sağlıklı olduğun, ve ayrıca işin ve ailen olduğu için bir çok insandan çok daha şanslısın.
    sen her şeye değersin

hayır deme ilk başta zor gelse de alışırsın bence zor olabilir ama yapabilirsin
    Deliler ve akıllılar, aynı derecede zararsız kimselerdir. Asıl tehlikeliler yarı deli, yarı akıllı olanlardır.

tşkkrler hoyrat evet içim kıpır kıpırdır bnm
    saçlar konsunda haklısın bayram sonrası boyatacağım insanın makyaj yapması saçına giyimine değişklk yapması ii geliyo bz bayanlara
    yapabilirim ya-pa-caaaa-ğımmmm!!!!!!! inş.inş.. bol tekrar

Cahillik Dönemi NAR_K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Canada

Alıntı chenn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşkkrler hoyrat evet içim kıpır kıpırdır bnm: )
    saçlar konsunda haklısın bayram sonrası boyatacağım insanın makyaj yapması saçına giyimine değişklk yapması ii geliyo bz bayanlara
    yapabilirim ya-pa-caaaa-ğımmmm!!!!!!! inş.inş.. bol tekrar
    gercekten de bayanlarin bunaldigi zaman bir bakima girmesi veya alisveris yapmasi filan cok farkli hissettiriyor: ) bende eski erkek arkadasimla tartistigim zamanlar kendimi alisverise verirdim kafami dagitmak icin: ) kisin da tehlikeli oldugunu bile bile solaryuma girerim arada

chenn, eminim sende yakin zamanda bu skintili gunleri atlaticaksin.. hayat insanin karsisina oyle firsatlar cikariyorki bazen.. 3 ay once nerdeydim simdi nerdeyim diyorum ben.. hayatin boyunca ask'a inanmiyorsun, dogru insan cikmiyor karsina..birkac ay sonra birden karsinda beliriyor o insan ve sen o kadar hazirliksizsin ki ne yapicagini bilmiyorsun.. kurdugun hayalleri koseye itmek zorunda kaliyorsun, sonra kendine soruyorsun dogrumu yapiyorum diye.. sanirim yasarken duzeni yakalamak zor geliyor bazen.. onun icin de boyle skildigin zamanlarda birden durup 'bugun de kendime bir iyilik yapyim' diyip farkli seylere kalkismak kafayi dagatabilir az da olsa: )
    HAYAT SENİ AĞLATMAK İÇİN UĞRAŞACAKTIR , SEN İNADINA GÜLMEYİ BAŞARABİLİYORSAN , HAYAT SENDEN GİZLİ AĞLAYACAKTIR ...

goffee
    Guest

bazı durumları birbirine karıstırıyoruz gibi geliyor.
    şimdi dogrumu anladım bilmiyorum.
    ne için hayr diyemiyorsun?
    hayr dersen kırılır diyemi düşünüyorsun?
    kırmak babaşka birşeydir.
    aslında insanları kırmaktan cekindigin için değil sanırım hayr dediğin zaman verecekleri kötü tepkiden çekindigin için yada senden uzaklasmalarından korktugun için hayr diyemiyorsun.
    aslında bunun kırmakla vs ile alakası yok hepimiz öyle zannediyoruz bende öyle zannedirdim.
    insanları kırmayayım derken neyi kastediğini tam olarak bilemiyorum ama sürekli insanları kırmayayım diye kendinden sonsuz ödün veremezsin.
    hiçkimse sonsuz sabra sahip değildir.
    şunu bilki eninde sonunda dayanamayıp patlarsın insanları olması gerektiginden fazla kırarsın.
    hayr demek hakkındır ama kırmak hakkın değildir.
    senin hayr deme hakkın olan zamanlarda hayr demeni kabullenemeyenler kabullenmek zorundalar.
    kabullenemeyişlerinin sorumlusu sen değilsin.
    onlarda zamanla kabullenmeleri gerektigini ögrenirler.
    hayr demek istediğin zamanlrda hayr demesini bilmelisin.
    Konu goffee tarafından (04-09-2010 Saat 12:05 PM ) değiştirilmiştir.

Alıntı goffee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı durumları birbirine karıstırıyoruz gibi geliyor.
    şimdi dogrumu anladım bilmiyorum.
    ne için hayr diyemiyorsun?
    hayr dersen kırılır diyemi düşünüyorsun?
    kırmak babaşka birşeydir.
    aslında insanları kırmaktan cekindigin için değil sanırım hayr dediğin zaman verecekleri kötü tepkiden çekindigin için yada senden uzaklasmalarından korktugun için hayr diyemiyorsun.
    aslında bunun kırmakla vs ile alakası yok hepimiz öyle zannediyoruz bende öyle zannedirdim.
    insanları kırmayayım derken neyi kastediğini tam olarak bilemiyorum ama sürekli insanları kırmayayım diye kendinden sonsuz ödün veremezsin.
    hiçkimse sonsuz sabra sahip değildir.
    şunu bilki eninde sonunda dayanamayıp patlarsın insanları olması gerektiginden fazla kırarsın.
    hayr demek hakkındır ama kırmak hakkın değildir.
    senin hayr deme hakkın olan zamanlarda hayr demeni kabullenemeyenler kabullenmek zorundalar.
    kabullenemeyişlerinin sorumlusu sen değilsin.
    onlarda zamanla kabullenmeleri gerektigini ögrenirler.
    hayr demek istediğin zamanlrda hayr demesini bilmelisin.
    hayır diyememem galiba senn de dediğin gibi etrafımdakilerin uzaklaşmasından zaten öle çk arkadaşımda yok öğrenciykenmiş öle çok arkadaş..yada kalabalık işyerlerinde..bz okulda 5öğretmenz idarecilerde dahil hepsi evli çk sık takılamıyoruz yani.....zaten iş tam gün olunca ortam yapacak sosyalliklere katılacak zmn kalmıyor bana da bol bol sıkılmalar birikiyor..bgn evdeydm tmzlk yaptım duş aldım yattım...vakit geçmedi hala...bn nie bu kdr sıkılıyorum anlamıyorum ki..

Karar Dönemi ararat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayır demeyi kesinlikle öğrenmelisin sevgili chen boşuna dememişler ' merhametten maraz doğar' hele bu kişi riyakar ve çıkarcıysa iki kere hayır demelisin gerçi bu hatayı ben de çok yaptım hala da yapıyorum fakat sonuçta üzülen gene ben oluyorum böyleleri bizden uzak ,allaha yakın olsun
    Ben ülkemi aynı zamanda adaleti de severek sevebilmek isterim A.Camus

Cahillik Dönemi devhis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cheen merhaba.
    senin egonu güçlendirip hayır demesini öğrenmen ve şu insanlara karşı gereksiz vicdan yapmaktan vazgeçmen lazım.
    bazı kitaplar okumalısın ego güçlendirmenin önemiyle ilgili.
    küçük bir örnek,mesela bir cafede oturan arkadaş grubuna sonradan dahil oldun.herkes birşeyler içiyor."bende aynından içeyim"deyip geçmemelisin.kişiliğini öne çıkartmalısın.kendi içeçeğini söylemelisin ve kendi kararlarının sağlıklı olacağına inanmalısın.

Başkalarına danışmak ayrıdır ama başkalarının istediği kalıba girmek bambaşkadır.sana mantıklı geliyorsa kabulun olsa.ama mantıksızlığa tahammülün de olmasın.
    hayatında başarılar dilerim.kararlarına güven,isteklerini belirle.
    ✿⊱ Anladım ki susmak bir cüsse işi. Derin denizlerin işi. Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor. Derin denizleri ise ancak derin sevdalar. Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susuyor. Anladım ki susan her şey derin ve heybetli...
    ✿⊱ Bazılarının sadece normal olmak için ne büyük çaba sarf ettiğini kimse fark etmiyor.
    Albert Camus

Sayfa 1/2 12 SonSon