Sayfa 122/161 İlkİlk ... 2272112118119120121122123124125126132 ... SonSon
1606 sonuçtan 1.211 ile 1.220 arası

Konu: Stress ve nefret Odasi

Çıraklık Dönemi atomcekirdegi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı paradox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canim ya bu evlilik durumu seni iyice strese soktu sanirim.Bir soz vardir:En kotu karar bile kararsizliktan iyidir diye.
    Yipratma bu kadar kendini.Bir karar al ve arkadana bakmada ilerle cikolata guzelim
    Bilmiyorum canım benim,hiç birşey bilmiyorum.Tek gördüğüm şey avuç avuç gözyaşım...Öyle çok ağlıyorum ki şuan,benden bağımsız süzülüyorlar sanki yanklarımdan...Kötüyüm çok kötüyüm...Bu sefer düze çıkabilecek miyim bilemiyorum...
    ARININ KUYRUĞUNA ZEHİR AĞZINA BAL VERİLMİŞTİR;NEYE TALİPSEN ONU ALIRSIN...

Moderatör BeYaZ_KeLeBeK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    umut dünyası...

Alıntı atomcekirdegi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum canım benim,hiç birşey bilmiyorum.Tek gördüğüm şey avuç avuç gözyaşım...Öyle çok ağlıyorum ki şuan,benden bağımsız süzülüyorlar sanki yanklarımdan...Kötüyüm çok kötüyüm...Bu sefer düze çıkabilecek miyim bilemiyorum...
    canımmmm tam yatacaktım bir bakayım dedim buraya...seni gördüm tesadüfe bak...görüşemiyoruz son zamanlarda....

sıkıntılısın yine...canım benim....konuşuyoruz görüştükçe biliyorsun ne diyeceğimi bilemiyorum sana tek söyleyebildiğim hislerine ve mantığına kulak ver....biliyorum çok zor bir süreç bu.....benden iyi kimse bilemez biliyorsun....

herşey olacağına varır canım...üzme kendini diyemiyorum pek çünkü elinde olmuyor insanın.....ben sana güveniyorum...en doğru kararı alacağından eminim...senin mantığın senin kalbin güzeldir çünkü...ve bir o kadarda doğru....
    RÜYALARI GERÇEKLEŞTİRMENİN EN İYİ YOLU UYANMAKTIR...

paradox
    Guest

Canim, anliyorum inan seni.Sinirlerin cok yiprandigi icin kendini boylesine kotu hissediyorsun.Kendini bu kadar baski altinda hissetme, bu ruh haliyle zaten saglikli kararlar alinamaz.Bir sureligine dondur herseyi, kafani topla biraz..
    Ayrica elbette ki duze cikicaksan, lutfen bu kadar karamsar ve umitsiz olma.Unutma ki ihtiyacin oldugu her an yanindayiz, destegiz ve seni cookk seviyoruz....

barafranga
    Guest

sevgili atom çekirdeği farkettimki devamlı bir sitem içindesin!senden ricam KENDİNE ACIMAKTAN VAZGEÇ!lütfen...

Karar Dönemi

Unhappy

ben bu dengesizlikle nasıl başa çıkacağım bir gün iyi bir gün kötü offfff yaaaa

Cahillik Dönemi chenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hala kafam karışıkk yaa aklımdan geçenleri yapamıyorum yineee...
    herşey güzel olacak..herşey güzel olacak..herşeeyyyyyy.....

kusura bakmayın ama bu forum çok tırışka
    stress odasında değişik fontla yazdığı için mutlu olan insanlar var
    şaka mı bu?

Cahillik Dönemi NAR_K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Canada

son zamanlarda forumda herkes birbirine asagilayici yorumlar yapiyor nedense..

"stres odasi" herkes istedigi gibi takilsin stresini atsin .
    HAYAT SENİ AĞLATMAK İÇİN UĞRAŞACAKTIR , SEN İNADINA GÜLMEYİ BAŞARABİLİYORSAN , HAYAT SENDEN GİZLİ AĞLAYACAKTIR ...

bazen insanın kaydecek birşeyim yok demesi nedir diye merak ediyorum acaba benim artık kaybedecek birşeyim yok mu? sizce kaydecek birşeyim yok demek nedir bence hayata dair yaşanılmak istenilen şeylerin artık yaşamamak istenmesi.

Karar Dönemi

Standart eşim tarafından aldatılan bir erkeğim

eşim tarafından aldatıldım ve ayrıldım ilk zamanlar moralim çok bozuldu unutmaya çalıştım ve de unuttum sandım fakat ara sıra bazen bende takıntı oıluyıor yaptığı kötülük rüyama da girebiliyor anımsamamaya çalışıyorum unutacağımı umuyorum ama unutamıyorum benimle paylaşabilecek bu olayları emin olan kişilerle paylaşmak istiyorum

Sayfa 122/161 İlkİlk ... 2272112118119120121122123124125126132 ... SonSon