Sayfa 119/161 İlkİlk ... 1969109115116117118119120121122123129 ... SonSon
1606 sonuçtan 1.181 ile 1.190 arası

Konu: Stress ve nefret Odasi

Çıraklık Dönemi g1z4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

heyyy hayat yeter artık bırak beni örselemeyi daha çok küçüğüm, dayanamıyor bana yaptıklarına küçük bedenim...
    Yeter...Gel Artık Yeter...
    Karanfiller Açtı Gel.
    Kış Bahçesinde Güller,
    Beyaz Güller Açtı Geeeeel...!!!

paradox
    Guest

Alıntı g1z4y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heyyy hayat yeter artık bırak beni örselemeyi daha çok küçüğüm, dayanamıyor bana yaptıklarına küçük bedenim...
    Canim benim ya kiyamam sana.Nedir seni bu kadar uzen?

OOOFFF oofffff bu ne dünya kardeşim böylee
    Bugün varsam yokum yarın!Uslanmamı bekleme hanım.Konuşma,Karanlıksın sen,Yüzün görünmüyor.Sen beni tanıyorsun,Sen kimsin?
    Hakkın yok(!)Defol...

Cahillik Dönemi NAR_K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Canada

gelllll geeeeeeellllll geeeeeeeeel artikkkkkkkk ! affetim dee ..unuttum deee ..gecti deee
    HAYAT SENİ AĞLATMAK İÇİN UĞRAŞACAKTIR , SEN İNADINA GÜLMEYİ BAŞARABİLİYORSAN , HAYAT SENDEN GİZLİ AĞLAYACAKTIR ...

Alıntı paradox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canim benim ya kiyamam sana.Nedir seni bu kadar uzen?
    nolsun ablacım etrafımdaki insanlardan tiksinir oldum artık, hiç mi normal insan kalmadı yaa...bencillik sarmış ortalığı...yalnız kaldım iyice çevremde. ayrıca hastalıklarım başıma dert oldu uğraşmaktan sıkıldım artık. daha hayata atılmama çok varken ben şimdiden kendimi hayatın içinde buldum bile.
    Karanfiller Açtı Gel.
    Kış Bahçesinde Güller,

paradox
    Guest

Alıntı g1z4y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nolsun ablacım etrafımdaki insanlardan tiksinir oldum artık, hiç mi normal insan kalmadı yaa...bencillik sarmış ortalığı...yalnız kaldım iyice çevremde. ayrıca hastalıklarım başıma dert oldu uğraşmaktan sıkıldım artık. daha hayata atılmama çok varken ben şimdiden kendimi hayatın içinde buldum bile.
    Canim benim sen yasina gore oldukca olgun bir gencsin..Senin yalniz kaldigin hissine kapilmana neden olan, belki de cevrendeki insanlarin senin kadar donanimli olmamasindan kaynaklaniyordur.Bu seni uzmesin, aksine ozel hisettirsin kendini..Inaniyorum ki Allahin izniyle en kisa zamanda sagliginada kavusacaksin.Luften kendini bu kadar yipratma...

Alıntı paradox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canim benim sen yasina gore oldukca olgun bir gencsin..Senin yalniz kaldigin hissine kapilmana neden olan, belki de cevrendeki insanlarin senin kadar donanimli olmamasindan kaynaklaniyordur.Bu seni uzmesin, aksine ozel hisettirsin kendini..Inaniyorum ki Allahin izniyle en kisa zamanda sagliginada kavusacaksin.Luften kendini bu kadar yipratma...
    çok teşekkür ederim ablacımmm...bazen özel hissediyorum ama karşılaştığım olaylar bu düşüncemi de alıyor...umarım iyileşirim ablacım teşekkür ederiim...
    Karanfiller Açtı Gel.
    Kış Bahçesinde Güller,

Çıraklık Dönemi atomcekirdegi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok korkuyorum,ayrıca halletmem gereken o kadar çok şey var ki...Bilmiyorum kafam allak bullak,düşüncelerim düğümleniyor,yutkunamıyorum şimdiki zamanı..
    "Neden"ler " bundan sonra ne olacak"lar arasında nefes lamadan koşturuyorum..Somut bir delile kurban edeceğim meçhulumü...
    OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!
    ARININ KUYRUĞUNA ZEHİR AĞZINA BAL VERİLMİŞTİR;NEYE TALİPSEN ONU ALIRSIN...

Karar Dönemi meltem_81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benimde hayatım karmakarışık...8- 9 yıllık sevgilim bipolar hastası ilaç almıyor,çalışamıyor sosyal çevresel problemleri var evlenemedik bu yüzden...hayatımız med-cezir manzaralarından ibaret... o öyle durumdayken bende kendi hayatıma yön vermekte zorlanıyorum.ama isyan yokkkkkkkkk. savrulmak yok sağa sola,pişman olacağım,kendimi suçlu hissedeceğim maceralarda aramıyorum mutluluğu... hayvan barınağına ücretsiz bakıcı olarak kayıt yaptırdım sahipsiz hayvanlara yemek verip bakımlarınla ilgileniyorum haftada bir gün olsa bile...çevremizde azeri çocuklar var okula alınmayan... onlara en azından hafleri öğretmeye çalışıyorum vakit buldukça... DURUM ÖYLEDE KÖTÜ BÖYLEDE bari oturup ağlayıp sızlanacağıma bir işe yarama çabalarım,benim en büyük STRESS atma metodumdur...

KENDİ OMUZUNA TIRMAN... BAŞKA NASIL YÜKSELEBİLİRSİN Kİ...

Karar Dönemi dipsizkuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı meltem_81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde hayatım karmakarışık...8- 9 yıllık sevgilim bipolar hastası ilaç almıyor,çalışamıyor sosyal çevresel problemleri var evlenemedik bu yüzden...hayatımız med-cezir manzaralarından ibaret... o öyle durumdayken bende kendi hayatıma yön vermekte zorlanıyorum.ama isyan yokkkkkkkkk. savrulmak yok sağa sola,pişman olacağım,kendimi suçlu hissedeceğim maceralarda aramıyorum mutluluğu... hayvan barınağına ücretsiz bakıcı olarak kayıt yaptırdım sahipsiz hayvanlara yemek verip bakımlarınla ilgileniyorum haftada bir gün olsa bile...çevremizde azeri çocuklar var okula alınmayan... onlara en azından hafleri öğretmeye çalışıyorum vakit buldukça... DURUM ÖYLEDE KÖTÜ BÖYLEDE bari oturup ağlayıp sızlanacağıma bir işe yarama çabalarım,benim en büyük STRESS atma metodumdur...
    gerçekten çok özverili bir davranış.sizi alkışlıyorum...en kısa zamanda yaşamınızda herşeyin düzelmesi dileğiyle..
    YAŞAMIN KIYISINDA; DÜŞÜNCENİN IRMAKLARINDAYIM

Sayfa 119/161 İlkİlk ... 1969109115116117118119120121122123129 ... SonSon