Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bi akil verin

Cahillik Dönemi

Standart Bi akil verin

3 gündür karin agrim var.rahim bolgem bazense karnimin sağ ve sol tarafında.kadın doğum gittim ultrason baktı temiz dedi.tahliller de temiz çıktı.ama ağrı karin bölgesinde de olduğu için genel cerraha da gönderdi.oda tam karin ultrason ve bağırsak röntgeni istedi.onlarda da birşey çıkmadı.agrim geçmiyor yoğunluk rahim bölgesinde.ama genel cerrah korkuttu beni bağırsaklarda yapisiklik olabilir bunu göremeyiz falan dedi.aksam dayanamayıp büyük bir hastanenin aciline gittik.oradaki Dr birşey yok tahlileriniz temiz dedi.
    Ben ne yapmalıyım com tedirgin olmaya başladım.bağırsaklarda yapisiklik demek sonucu ölüm demek.agrimda geçmiyor.bi akil verin allah askina

Karar Dönemi

Alıntı Cirakaltintas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 gündür karin agrim var.rahim bolgem bazense karnimin sağ ve sol tarafında.kadın doğum gittim ultrason baktı temiz dedi.tahliller de temiz çıktı.ama ağrı karin bölgesinde de olduğu için genel cerraha da gönderdi.oda tam karin ultrason ve bağırsak röntgeni istedi.onlarda da birşey çıkmadı.agrim geçmiyor yoğunluk rahim bölgesinde.ama genel cerrah korkuttu beni bağırsaklarda yapisiklik olabilir bunu göremeyiz falan dedi.aksam dayanamayıp büyük bir hastanenin aciline gittik.oradaki Dr birşey yok tahlileriniz temiz dedi.
    Ben ne yapmalıyım com tedirgin olmaya başladım.bağırsaklarda yapisiklik demek sonucu ölüm demek.agrimda geçmiyor.bi akil verin allah askina

Barsakta yapışıklık neden illa ölüm olsun bi tedavisi olabilir. Belki psikolojik de olabilir ağrılar. Adet sancısı filan değil dimi?

Alıntı Cirakaltintas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıcak su torbanız varsa gün boyu onu biraz kullanın bölgedeki kaslarda gerilme olmuş olabilir. Yapışıklığa genelde kanama eşlik eder eğer yoksa sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Bence sinirsel bir durum olabilir.

Cahillik Dönemi

Sıcak su torbasını denedim deniyorum. Adet sancısı değil. Kadın dogumcu kendi doktorum ayrıntılı incelemeyi yaptı.öyle kanama sorunum falan yok allaha şükür.bugün başka bir cerraha gidicem.dahada olmadı tomografi ve kolonoskopi yaptiricam.sancı geldiğinde çık canım yaniyorcunku

dreamer8
    Guest

Bir ameliyat falan geçirmedin değil mi? Bazen hastanın vücudunda bazı ameliyat ekipmanlarını unutuyorlar malesef. Adetlerin düzenli mi, anormal bir kanaman var mı, kaç yaşındasın, bekar mısın, boy ve kilonda bir oransızlık var mı, başka her hangi bir şikayetin, rahatsızlığın var mı? Sana önerim bol su içeceksin, sabah kahvaltıdan önce 2 tane gün kurusu kayısı, üzerine de ılıkla sıcak arasında bir bardak suyu yudumlayarak iç, bir anda kafana dikme. Bu ılık-sıcak arası suyu günde 3-4 kere iç ve sağlığın müsade ediyorsa her gün en az yarım saat yürü, kabız olmamaya çalış, ekmeği az tüket, her gün bir kase çorba iç.Pek çok tetkik yaptırmışsın. Bunların temiz çıkması çok güzel. Sakın bir şey çıksın tahlillerde de sorunun ne olduğu anlaşılsın diye bekleme. Temiz çıkması daha iyi. Eğer ağrıların sürekli ve hiç azalmıyorsa doktoruna güvenmekten başka şansın yok. Ne diyorsa yapacaksın. Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Cahillik Dönemi

[QUOTE=dreamer8;193326][COLOR="#0000FF"][B]Bir ameliyat falan geçirmedin de

başkanım jiekolog gibi adamsın yeminle .....
    Ve bu yorgun ve bu hüzünlü yüreği,
    Benim değilmiş gibi hiç kimse görmeden ,
    Şöyle bir yol kenarına bıraksam...

Cahillik Dönemi

Adetlerim çok düzenli.en son dogumumu 4 sene önce yaptım.Dr guvenirim.karnimda birşey unutmuş olma olasılığı tok.olsa dahi ultrason da çıkardı.bugün gittiğim cerrah ta bisey bulamadı.dediginiz gibi buna şükür edip beklucem artik.tavsiyeleriniz için tesekkurler

Karar Dönemi

Buraya bunu yazanı çok haklı buluyorum. Cerrah çözüm bulamadı biz bulucaz vallla çok akıllıca

Cahillik Dönemi

Bak kubranur kardeşim insanlarla dalga geçme.burası psikoloji paylaşım formuysa bizde bu forumu kullaniyorsak daha neeeeee
    Evet burada sordum başlıktan da anlarsın belki birisi bir akil verir yönlendirir belki psikolojik olarak rahatlarim diye.4 gündür bu sanciyla yaşıyorum ben iki evladım var biri özürlü benim ne fikre sahip olduğumu nasıl korkular yasadigimi nerden biliceksin.
    Amma madem boyle alay ediyorsun sana tek sunu diyorum sende bu duruma düş te gör insallah

dreamer8
    Guest

[QUOTE=dert_babası;193330]
    Alıntı dreamer8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [COLOR="#0000FF"][B]Bir ameliyat falan geçirmedin de

başkanım jiekolog gibi adamsın yeminle .....
    Estağfirullah başkanım. Haddime değil, kimseye ilaç falan reçete edecek değilim. Ana hatlarıyla genel önerilerde bulundum. Sağlık konusuna genel olarak ilgim var. Ayrıca tıpta ayıp olmaz gerçi ama özel bir gereklilik yoksa jinekologların bayan doktorlardan seçilmesi gerektiğine inanıyorum. Elbette bayanları aşan noktalar olursa erkek doktor bakacak. Teşekkür ederim iltifatın için başkanım.

Sayfa 1/2 12 SonSon