Keske forumlarla hic tanismamis olsaydim.
1.kişiye: Allah cezanı versin niye sevdim neden değer veriyorum hala yerin ayrı derdim.Keşke sende beni sevebilseydin
2.kişiye:Ömrümü yedin.
3.kişiye:Bi şans.....
4.kişiy...........
yani bu diyelim ki okuyor kısmına o kadar yazacaklarım dolu ki .Şunu anlıyorum meğer ben kimseye bişi demiyormuşum.
Keske forumlarla hic tanismamis olsaydim.
Ona çok acıyordum, hiç mi âşık olmamıştı acaba, sevdiği biri yok muydu?
Sagol ablacim bende seni tanidim icin mutluyum.ama yiprandim baya bazi durumlar icin.yillarini veriyorsun bi insana bazen. tek bir cumlede o insanla butùn bagini kopariosun. bu yuzden diyorum hep. bazi durumlar icin hic baslamamak mi gerek.
ben başta kendimi ve hayatta tek dayanağı ben olan annemi hayal kırıklığına uğrattığım için çok mutsuzum.
sonra tüm çok sevgili akrabalarım her anlamda köstek olan sevgili anamın ve babamın çok zaatı muhterem kardeşleri sizlere derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum ve allah benim üzüldüğüm sıkıldığım günlerin onda birini versin diliyorum.
tek tesellim seni mutlu olacağına olan inancım. benim için pek değişen birşey olmadı. umutsuzluğuma kaldığım yerden devam ederim herhalde. yada devam edebilirmiyim onuda bilmiyorum ya.
Kalbim bazen adın gibi iki hece atıyor...
Bazen ise sen ve ben diye...
Kalbimi sana verdim ona iyi bak çünkü içinde sen varsın...
I Will Always Love You! <3
Asla böylesine çekip gitmelerimden gurur duymadım. Sanki hiç yokmuşsunuz ve yokmuşum gibi davranmaktan hiç hoşlanmadım. Şunu bilmenizi isterim ki, ben hep gitmeye mecbur kaldım. Pişman değilim, yine de deli gibi özledim.. Sohbetlerinizin, içtenliğinizin ve sevginizin eksikliği zaman geçtikçe tokat gibi çarptı yüzüme, olsun.. Tek dileğim mutlu olun, evlenin yuva kurun, sevgiye aşka doyun ve benim nefes aldığımı unutun![]()
¿♥?
"ki hükmümü kendim veriyorum.. Yakın beni sesim sorulara dönmeden. Küllerimin altında kalacak mutluluk sandığınız ne varsa.."
Kalbimi öylesine kırdın ki şuan paramparça =(
Yer imleri