Alıntı servetus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba ben de bu forumda kendim için cevaplar araken sizin şikayetlerinizi gördüm ve aranıza katıldım. Bu forumu kuranlardan Allah bin kere razı olsun çünkü sosyal anksiyete bozukluğu olan insanların dertleşebileceği tek yer burası, zaten etrafımıza hiçbirşey belli etmemeye çalışıyoruz ama ne yazık ki bir çare bulamadan içtiğimiz ilaçların kısır döngüsüyle hep ilaçların yan tesirleri yüzünden belli bir süre ara verip tekrar en başa dönünce yeniden kullanmaya başlıyoruz. Bu çok sıkıcı yaa... bence bizim için en önemli ilerleme yolu bizim yaşadıklarımızı anlayabilen yani aynı sorundan muzdarip diğer arkadaşlarla karşılıklı konuşmak ama bu arada birbirimize dertlerimizi anlatmak değil dertlerimize çözüm yolu aramaktan geçiyor. Belki kendi kendimizi eleştirip bu şikayetleri tekrar tekrar yaşayacağımıza buradaki başka bir arkadaşımız bizi dinleyip bildiği bazı çözüm yollarını bizimle paylaşabilir. Ben yaklaşık 10 senedir sosyal anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum. Açıkçası kullandığım ilaçlar günü birlik kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyor ertesi gün veya daha ilerisi için hiç bir çözüme kavuşturmuyor, yani yetersiz kalıyor ve ben tedaviye başladığımdan beri 5-6 defa doktor değiştirdim ama maalesef kendi çabalarımla bazı sorunlarımı kendim çözdüm. ama hala tam olarak iyileşmedim. En önemli problemimde aşırı derecede unutkanlık bu da bende "yaw ben zeka özürlümüyüm, benim hafızamda hiçbirşey kalmıyormu gibi düşüncelere beni sevk ediyor." arkadaşlar sizin söyleyebileceğiniz başka şeyler varsa ben artık her gün bu sayfadayım. Tabi iş saatlerim dışında inşallah cümbür cemmat bu illet şeyden kurtuluruz görüşmek üzere...
merhaba, ben uzun zamandır bu sıkıntıları çekiyorum. öyleki yanlış arkadaş seçimleri beni çok zora sürükledi, şantajlar tehditler özel hayata taciz... binimum... tüm bunlardan sonra ben kendimi kaybettim. paranoyalar hat safaya geldi sonra doktora gittim bipolarım ve bu endişelerimin kaynağının bu hastalık olduğunu söyledi doktor. bence de mantıklı gibi...
diyebilirim ki. hala birileri birşeyler yapacak mış gibi geliyor. eskiden çok fenaydım, telefonlar dinleniyor biri takip ediyor bilgisayarıma giriyorlar vs. gerçi şuan bile rahatsız oluyorum hatta aklıma muayet olmakta zorlanıyorum...