Ahh..Masallara inanmaya devam eden insanlık...
bendeeeeeeeeee stresliyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmm össsss deeeeeeeeeeeeee istediğimmm yeriiii küçük bir farklaaa kaçırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahh..Masallara inanmaya devam eden insanlık...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zamanın dövdüğü bir hüzün ustasıyım ben kelimelerim tuğla tuğla...
İşte sitenin tozlu raflarında kaybolup giden bir bölum daha . Malesef unutulup gitmiş.
Oysa ilk zamanlar o kadar çok ziyaret edilirdiki .
YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ
Benim Hayatımı Yargılamadan önce ..
Benim ayakkabılarımı giy
ve benim geçtiğim yollardan,
sokaklardan, dağ ve ovalardan geç .
Hüznü, acıyı ve neşeyi tad...
Benim geçtiğim senelerden geç,
benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk
ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !!
Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN
Aslında bu iyiye delalet.
Demek ki insanlar artık konuşabiliyor stres yapmak yerine kendini ifade etmeye ve karşısındakini dinlemeye başlamış.
Bu bölüme uğramak zorunda kalacağım şeyler yaşamak istemem doğrusu.
Luxor oynadıgım zamanlarda uğrayıp çığlık atmak aklımdan geçmedi değil tabi![]()
Artık yazmaktan bile yoruldum her gün kendimi izleyen her gün ilerlemek yerine gerilediğimi görmek.bazen çıldırtıcı bazende acınacak hal alıyor.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.hatta bir şeyler yapmam gerekiyor mu onuda bilmiyorum. istemsiz geçen bir ömrün artıklarıyım ben.
Ona çok acıyordum, hiç mi âşık olmamıştı acaba, sevdiği biri yok muydu?
bilmiyorum ki, bahsetmişsindir de inan hatırlamıyorum)
tepkisiz kaldığım için mi? tüm bu tepkilerimin nedeni öyle mi düşünüyorsunuz? bahsetmek istediğini şeyi daha açık olabilmeniz mümkün mü?
Konu yorum tarafından (17-10-2011 Saat 04:08 PM ) değiştirilmiştir.
Ona çok acıyordum, hiç mi âşık olmamıştı acaba, sevdiği biri yok muydu?
Yer imleri