Eğer senin O'nu sevdiğinden eminse, ki sanırım emin, ve buna rağmen hiç ses seda çıkmıyorsa, sana ümit vermek istemiyordur. Benim tahminim bu yönde en azından, bilmiyorum bayan arkadaşlarımız ne der.
O yüzden bence konuşma. Çok daha fazla üzülebilirsin. Ve bir an evvel bu platonik durumdan kurtulmak için de çabalamaya başla. Biliyorum çok ama çok zordur, ama içinde bulunduğun durum seni buna zorluyor.
Ama dersen ki ben illaki konuşacağım, sakın ama sakın telefonla, sms ile, msn de falan yapma. Al kızı karşına, açık yüreklilikle söyle. Hiç değilse cesaretli davranmış olursun, ve kızın sevgisini kazanamasan da, gözünde saygınlığın olmuş olur.
Yarın öbür gün hatrına bir böyle gelmek var
Bir zamanlar bir KaRa0 vardı, bana aşkını kısa mesajla ilan etmişti, meğer ne kadar çok değer veriyormuş bana
Bir de hatrına böyle gelmek var
Bir zamanlar bir KaRa0 vardı, elimden geldiğince ümit vermemeye çalışmıştım ama O, buna rağmen beni karşısına aldı ve içindekileri yüreklice söyledi, demek ki bana gerçekten değer vermiş
Nasıl hatırlanmak istersin diye sormaya gerek bile görmüyorum![]()
en iyisi bu galiba karşısına çıkmak.oturup kendi kendimi yiyeceğime gider konusurum daha iyi.herşey için teşekkürler![]()
evet yapacagın en iyi iş bu , git konuş duşuncelerini açıkla .oda sana karşı bir ilgisi olup olmadıgını soyler boylece her gun ölecegine (eger olumsuz cevap verirse )bir kez ölursun ,
böyle yapmazsan çok daha fazla yıpranırsın ve o kişi sende saplantı olurki bunu aşman çok daha zor olur .
YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ
Benim Hayatımı Yargılamadan önce ..
Benim ayakkabılarımı giy
ve benim geçtiğim yollardan,
sokaklardan, dağ ve ovalardan geç .
Hüznü, acıyı ve neşeyi tad...
Benim geçtiğim senelerden geç,
benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk
ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !!
Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN
onu elde edince bu sözleri başkası için de söylersin...o yüzden bırak uğraşma bi kere "çıkmak" diyince kaybediyorsun zaten ve çocukça bi tavır sergilediğini belli ediyorsun.boşveer gitsin...kıza yazık çünkü.
Yeter...Gel Artık Yeter...
Karanfiller Açtı Gel.
Kış Bahçesinde Güller,
Beyaz Güller Açtı Geeeeel...!!!
evet dipsizkuyu sana katiliyorum sevgi emek ister ,bu güne kadar hic kilini bile kipirdatmadan caba sarfetmeden sadece onu sevmekle yetinmissin, onun ilgisini cekecek hic bir sey yapmadinmi hadi yapmadin farz edelim, yinede senin acindan gercekden üzüldüm. Bence sansini dene en azindan onunla yüz yüze konus ona duygularini anlat vede ne kadar samimi oldugunu ona belli et, ve ama bütün bunlara ragmen karsilik bulamazsan bence vaz gec, yapacak baska hic biseyin yok,zorla güzellik olmaz ayrica seninde sevilmeye hakkin var bir gün olur senide seven biri cikar, sana basarilar
Yer imleri