Arkadaşlar ben cipralex'i kötü olduğum zamanlar kullanmaya başlıyorum ve ilaç bana iyi geliyor ancak kilo aldırdığı için ve cinsel performansı düşürdüğü için birsüre sonra bırakmak zorunda kalıyorum.Bu şekilde defalarca başladım ve defalarca bıraktım.Şu an iyi olmama rağmen! kilo ve performans sorunundan ötürü tekrar bırakmak istiyorum.Sorum şu: Bırakırken 10mg'dan direk 5 mg'a mı düşeyim? yani hemen; hergün yarım mı almaya başlayayım? Yoksa 1 gün tam , bir gün yarım olarak bir süre gittikten sonra mı hergün yarıma düşeyim? Veyahutta bana yavaş yavaş bıraktıracak güzel bir program önerebilir misiniz ki yoksunluk belirtilerini yaşamayayım? Teşekkürler.
Cipralex'in paradoksal yönüde bu işte; sizi iyi yaparken göbeklendiriyor ve kuşta ötmüyor)
herkeste yemek yeme yapmıyor ama cinsel düşüş oluyor.kendi kendien bırakıp başlaman çok doğru değil.ancak önerim 10 mg oalrak diyelimki bir süredir devam ediyorsun.bunu 5 mgye indir.iki hafta kadar böyle devam et.sonra 5 mglik alıp ikiye bölebilirsen bir hafta kadar da öyle kullan ve sonunda bırak.ancak kimyalsal etkiler her kişiye göre değişiklik göstereceği için doktora danışman daha doğru olacaktır.
Yer imleri