Sayfa 32/32 İlkİlk ... 222829303132
320 sonuçtan 311 ile 320 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Karar Dönemi

Ağzımın içindeki o his geçmiyor.ne yesem içsem boş.neden bu tatsızlık var anlamadım.gaz sorunu hala devam ne olacak benim bu sindirim sorunlarım bakalim

Karar Dönemi

Evet acılık hala devam.sanki böyle dilim boğazım çok sıcak yemisimde yanmış tahriş olmuş gibi keçe gibi değişik.neler denediysem geçmiyor.acılik bı nebze gecsede bu tahrislik kecelik geçmiyor.sivav haftasindayiz okadar yoğun geçiyor ki zaman.kaloriferler kapandı ev buz gibi.klima ısıtmıyor.gelen bayram köye git gel ara tatilden hicbisey anlamicaz.su tahrislik de geçse çok iyi olacak.

Karar Dönemi

Bayram geldi geçti.koyde canım çıktı.dun döndük.burda ev soğuk.koyde enazindan soba yanıyordu ama burda üşüyoruz.bugun regl oldum.koyde gunlerce uyuyamadım.5 gün uykusuzluktan ve yorgunluktan pert oldum.aksam eve gelince uyumuşum ama yinede uyumamış gibi uykusuzum.yarin okul başlıyor maraton devam.
    Konu Cirakaltintas tarafından (26-04-2023 Saat 09:15 AM ) değiştirilmiştir.

Karar Dönemi

Dün inanılmaz enerjik hayat dolu geçti.yerimde duramadim adeta.icimdende bravo dedim kendime.ama arada gelip giden anlık başımda çekilme gibi şeyler oluyordu önemsemedim .bu sabah kalktım pert gibiyim.ve kafamı toplamakta zorlanıyorum.anlik çekilmeler devam ve sık oluyor.sanki o anda beynim duracak gibi.daha öncede yaşadım sanırım bunlardan.korku gelip çıkıyor içimden.sag göz kapagimin üstü çizilmiş sankide aciyor.ama bu beyninde olan şeyler yine of dedirtti.hemen tranko attım bı tane.insan birgunde bu kadar değişir mi.ufakligin Çanakkale gezisi varmış.tek gitmek istedi.onu çok taktım kafama.ya kaybolursa ya başına bişey gelirse diye.aksam rüyamda bile kayboluyordu orda.ula adında bi kadın kaciriyordu kızımı.aslinda artık büyüdü 10 yaşında.gidebilir sonuçta öğretmeni ve başka velilerde olacak ama içimde deli gibi bir korku var.bakalim gün nasıl devam edecek inşallah başımdaki bu tuhaf şey gecerde eskisi gibi korkunun dibini bulmam.zaten ilkbahar hiç yaramaz bana

Çıraklık Dönemi osmangazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bir dert lazımdı bana o da oldu yavaş yavaş 36 kilo vermiştim 20 kilosunu geri aldım moralimi bozuyor. Gittikçe de şişiyorum. Hiç derdim olmadığında abuk sabuk hezeyanlarım oluyor. Çok şükür bu derdim beni bunlardan koruyor zihnimi meşkul edip.
    "İnanırsan Hayaller Gerçek Olur" Aynur Meydan'ın şiirinden. Çok doğru bir söz ama hiç tavsiye etmem...

Karar Dönemi

Alıntı osmangazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir dert lazımdı bana o da oldu yavaş yavaş 36 kilo vermiştim 20 kilosunu geri aldım moralimi bozuyor. Gittikçe de şişiyorum. Hiç derdim olmadığında abuk sabuk hezeyanlarım oluyor. Çok şükür bu derdim beni bunlardan koruyor zihnimi meşkul edip.

Osmangazi kilo kaybetmeyi kendin istediysen normalama durduk yere veriyorsan bir Dr görün derim.baxen aşırı stres durduk yere kilo kaybı yapıyor.ve bizler en ufak şeyi dert etme konusunda on numarayiz.

Karar Dönemi

Dün kosturmayla pazarla falan geçti gün.esim geç gelicem dedi.cocuklarla erken yedik akşam yemeğini.masadan kalkıp balkona çıktım sigara yaktım uzun zaman sigara içmeyince hani başımız donerya öyle oldu salona attım kendimi gecicek diye bekledim basım deli gibi dönüyordu toparlayamadim kafamı başımdan deli gibi ter dökülmeye başladı.sonraai baş dönmesi geçti ama bende bıraktığı korku bana yetti pert oldum.nasil halsizlik çöktü üstüme öylece yatıp kaldım koltukta.hala daha kolum kanadım kırık içim korku dolu.sanki olan tansiyonum çok yükselmişti çok korktum .şuan arabada çocuğu bekliyorum kurstan çıkmasını ama kafamı toplamakta zorlanıyorum.sanki yığılıp kalıcak yere.ben ne güzel iyiyim demiştim ya.nerden çıktı bu şimdi ya

Karar Dönemi

Üç günlük tatilin ardından yine okul maratonu.ve ben hala arada kafa kaymalaari yaşıyorum.asiei bir yetisememe hissi var ama içimde.surekli iş yapmam gerekiyor biraz boslasam evin düzeni hemen kaçıyor.girdik Mayıs ayına benim en telaşlı ayım olacak.her hafta düğün var.haftasinlari ful doku ve ben o kaynamaya hep yüzyüze olucam.neden ona karşı bu tedirginliğim nefretim bilmiyorum.bu hafta sonu bütün akrabalar bizde olucak köyde onlara hizmet falan filan ben pert olucam.allahim bana bu ay için dayanma gücü ver neolur

Karar Dönemi

Okadar yoğun 10 gün gecirdimki ilk defa bugün evdeyim.ufak çocuk okul gezisinde.hala gelmedi tek gitti aklım onda.az ince akşam yemeği yedik yemek esnasında geçen yaz olduğu gibi birden yine beynime kan çıkar gibi oldu.onemsemedim hemen arkasından bı daha oldu.yemegi bırakıp çaktırmadan kalktım.icim şimdi bir tuhaf korkuyla doldu.olecekmisim gibi seneryolar kuruyorum kafamda.cocukta uzakta diyorum onu son kez goremicekmiyim diyorum

Karar Dönemi

Sanırım Mayıs ayı en yorgun geçirdiğim dönem olacak.evde hiç kalamadik.dugunlerin biri bitti ertesi gün diğeri başladı.cok yorgunum cok

Sayfa 32/32 İlkİlk ... 222829303132