Sayfa 71/72 İlkİlk ... 2161676869707172 SonSon
715 sonuçtan 701 ile 710 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Dün korkarak da olsa evde ibugold C vardı ondan içtim Çünkü grip ilaçları bana hiç iyi gelmiyor ama ibigot c'den Sonra bayağı bir iyi oldum Bugün antibiyotik almayı bıraktım Sadece ibucold c içiyorum hala arada halsizim ama Düne göre çok çok iyiyim sadece içimde böyle bir şey olacakmış gibi bir korku var O da işte hemen her grip olduğumda olduğu gibi yine sanırım atak geliyor bir şey olacak diye Bu Erkan'ın ölümünden sonra yani Erkan gripten öldükten sonra ben de bu garip korkusu başladı inşallah toparlanarak günler geçer halsizim Ama düzelmek istiyorum Bu halimi hiç sevmiyorum

Cahillik Dönemi

Dün biraz daha iyiydim o o ibi Gold bayağı iyi gelmişti Bugün sabah daha iyi uyandım Kahvaltı falan yaptım sonra kahve içtim balkonda aklıma geldi şimdi ben bugün ilaç Atmadım O anda nasıl birden böyle yine vücudum kırgınlaştı hemen gittim attım Bir tane ilaçtan ama sanki nefesım yetmiyor sanki Tıpkı Ağustos'ta olduğun gibi böyle birkaç gün sonra iyi olup da birden bir ağırlık gelmişti yine aynı o şekilde oldum şimdi üst komşuyu da karşılaştık o da 10 gündür yatıyormuş o Çok hastaymış o da geçmiyor diyor Allah'ım ben niye yakalandım ya neden bu kadar halsizim Ben neden halsızlıkten bu kadar korkuyorum

Cahillik Dönemi

Tıkanıklık falan baya gectı gıbıde bu halsızlık gecmıyor. Ibucold c de ıse yaramıyor artık. Ilk gun baya ıyı gelmıstı halsızlıgıme. Sabah uyandıgımdan berı kolumu kaldırcak halım yok 6.gun bugun oysa. Neden bukadar halsuzım yıgılıvercem yere sankı. Yıne basladık bakalım kacgun surecek. Hep boyle duzelır gıbı hıssedıyorum sınrası gunler hop cakılıyorum yataga. Bezdım her grıbın benı busekılde tepetaklak etmesınden. Evet belkı atakta eklenıyor ama bu beden halsızlıgı gercek. Mıllet bıkac gun yatıp kalkarken ben gunlerce haftalarca surunuyorum.

Cahillik Dönemi

Ya ıshalde basladı bunedır boyle. Bu halsızlıgım demekkı ondandı. Esım gecen grıp olunca ıshal olmustu ve hemen gecmıstı grıbı. Insallah benımde oyle olur.

Cahillik Dönemi

O gün ishal olunca enteresan bir şekilde bütün halsizliğim de bitti çok ilginçti şu an sadece burun tikanikligi kaldı arada balgamli öksürük var .ama tuhaf günler geçiriyor Türkiye zaten çok tuhaf şu an çocuklar okula gitmiyor korkudan gidemiyorlar ben de korkudan gönderemiyorum zaten bakalım nereye kadar gidecek bu şekilde Allah herkese yardımcısı olsun o giden çocuklara öğretmenimize çok üzüldük

Cahillik Dönemi

Buraya yazdıktan sonra burhaftadir evden cikmadigim için alt sokaktaki pazara ineyim dedim iyi hissediyorum ya kendimi güya. Yarım saat dolanıp geldim. Eve girdim oturdum az önce nasıl elim ayağım titremeye başladı nasıl bir halsizlik çöktü ya. İçim bile sallanıyor aşırı ter boşalıyor. Ne oldu şimdi ya. Duzelmistim baya sanki. Böyle olunca atakta başladı. Nabzim deli gibi atıyor.tekrar geri gelmesini hastalık ya evelki sene gibi aylarca çekmek istemiyorum bir gribi

Cahillik Dönemi

Daha iyi gibiyim bilmiyorum. Arada birden bihalsizlik geliyor birden burunlar sinüsler tıkanıyor. Buarada yine lattawine başladım bu 3.aksam.dun akşam çok tuhaf oldum ya geç yattım ondan oldu yada yan etki gibi bişey yaptı. Böyle tuhaf beynim çekiliyor gibi anı sıcak basması gibi garip şeyler. Daha öncede kullandım hiç böyle yapmamıştı.bakalim az önce yine aldım inşallah bişey olmaz yine akşamki gibi.

Cahillik Dönemi

Akşam buraya yazdıktan sonra çok fena oldum. Sanki beynim çekiliyor du. Kafam çok tuhaftı. Zor bela uykuya daldım. Bu akşam almicam lattawin neden yaptı bilmiyorum daha önce 7 gece kullandım asla böyle bişey yapmamıştı. Çok korkutucuydu. Yan etkisi olmayan bişey aslında. Yada bana alerjik etki yarattı bilmiyorum. Budaha almaya korkarım. Dün gece geç yattigim için oldu sanmıştım ama öyle değilmiş ya. Bu dünyada para verdim

Cahillik Dönemi

Aksam atmadım bıdefa oyle basım cekılıyo gıbı oldu. Sabah asırı tedırgın kalktım hala daha kafam yatısmadı. Beynımde basınc varda kafamıvtoplayamıyor gıbıyım. Boyle kalabalıga gırınce bı tuhaf oluyorya oyle. Sankı duruvercek beynım. Toplayamıyorum kafamı. Icımde koca bı sıkıntı. Bulanık goruyorum sankı yıne. Sabah acayıp parca parca beyaz seyler dokuldu oturma banyosunda bıde.
    Tranko attım ama ıcım yatısmıyor. Asırı bı tedırgınlık korku var. Kendıme defalarca bu panık arak dıyorum ama olmıyor ıste. Icım durmuyor sallanıyor sureklı.
    Ya neden boyle oldum ben neden. Panık ataga neden yenılıyorum hala. Benı 24 senedır her defasında esır alıyor.

Cahillik Dönemi

Atagım gectı ama ogelen seyler cok fazla olmaya basladı. Ya dokuluyır yada lattawın parcaları bılmıyorum. Lattawın koymadan once yoktu bu. Karnım tef gıbı sıstı yıne hafuf agrıda var. Valla ne yasıyorum anlamıyorum. Ama gelen seyler korkutucu

Sayfa 71/72 İlkİlk ... 2161676869707172 SonSon