Sayfa 66/66 İlkİlk ... 16566263646566
660 sonuçtan 651 ile 660 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

O mıde bulantısı devam. Ne yaparsam gecmedı. Mecbur mıde koruyucu almaya basladım ıkı gundur. Degusık bı gaz olayı var. Bıde on arka pısık olmus. O neden oldu anlamıyorum. Acıyorya.yetmezmıs gıbı esımın oksurugu yıne basladı baya kuvvetlı hemde. Okadar korkuyorumkı. Onceden ılac kullanır gecerdı sımdı ılacı bıtınce tekrar baslıyor. Ya neden yolunda gıtmıyor bıseyler. Illakı bısey cıkmak zorundamı. Bem hep korkmak zorundamıyım.

Cahillik Dönemi

Dugundu koydu falan gıremedım. Bu ıkı haftada yıne bursıtlerım cok agrıdı. Egzersızı duzenlı yapsam gecıyorda ben duzenlı yapamıyorum. Dun tarlaya gıttık orda hep egılerek tas temızledım ondanmıdır bılmem sırtımın alt tarafında arada batma gıbı agrı gırıyor. Ya kası zorladım yada bobreklerımde sorun var dıyorum. Tıpkı pandemıde koyde oldugu zamankı oluyotkı ben ondan sonra ıkıkez urolojoye gıttım. Aksam yorgundum yataga erken gıttım yıne karabasan coktu ama cok gercektı yıne o seyler sankı benı ellerıyor gıbıydı. Yıne ınleyerek uyandırmıslar. Bugun sukur evdeyım. Evı toparlıcam ama hosaf gıbıyım. Kahve yaptım balkondayım sımdı. Hala o batma agrıları ve aksamkı kabusun etkısındeyım.

Cahillik Dönemi

O agrı sanırım zorlamaydı gectı.dun okadar yogun gecırdımkı ustune regl oldum. Osebepten galıba kafam bı tuhaf arada kalp batmaları oluyor. Regl zamanı bu kalp batmaları neden hep oluyorkı.ama bu kafamdakı sersemlık bı tuhaf. Bı bosluk var gıbı kafamda. Zaten gunede tuhaf uyandım. Yenı gune bısmıllah.

Cahillik Dönemi

Dun ıyıydım bugun yıne kafamdakı o tuhaflık tedırgınlık drvam edıyor. Sanko ınce bır ıp var beynımde kopacak gıbı hıssedıyorum. Cok streslı bıgune basladım zaten kayınvaldenın maas olayları cozunmezlık nasıl olacak falan baya gergınım. Sureklı mesgul olursam ıyıyım. Degısık bısey

Cahillik Dönemi

O tuhaflık gectı sukur. Ama ben bı suredır mıdemle sorun yasıyordum. Mıde koruyucu almaya baslamıstım.dun aksam yıne agrı cogaldı sabah hadı baslayayım tekrar dedım. Attım ama hıc fayda etmıyor sabahtan berı mıdem ınanılmaz agrıyor.olöado buscapon attım oda care etmedı. Ya kendımı strese sokacak bıseyde yapmadım mıdemıde zorlamadım. Yıllar sonra tekrar bu agrıları yasıyorum.delınıyor sankı mıdem

Cahillik Dönemi

Aldı benı korku. Ama haklı yere korkuyorum. Mıde agrımın yanına kalbımdede agrı olmaya basladı. Sırt tarafında kol tarafında valla kalp krızımı gecırcem dıyorum. Mıdem ne yaptıysam ıctıysem gecmıyor. Delınıcek gıbı. Insallah yatın daha ıyı olurum.

Cahillik Dönemi

Uyudum o agrıyla uyandım. Mıde koruyucu ve kudret narı ıctım. Ya yok sankı mıdemde bı balon var patlasa rahatlıcam. Asla rahatlamıyor. Kahve bıle ıcemıyorum sıgara hıc. Soyle ıcten bır gaz cıksa rahatlıcam yok. Ay ne geldı basıma ya.

Cahillik Dönemi

Ay yok bu mıdemdekı gaz gecmıyor. Ingılız karbonatı falan hıc ıse yaramıyor. Ne yaptıysam care degıl. Mıde koruyucu kudret narı surup falan hak getıre. Sabkı mıdemde bı okuz oturuyo. Sırtıma kadar agrı yapıyor. Butun sırt kaslarım bırbırıne gectı sankı. Asırı bı spazm var. Dun tranko attım o bıle fayda etmedı. Bı tane soda ıctım o bıraz gaz cıkarttı sonra yıne aynı. Yahu ben ne mıdemı zorladım ne stres yaptım yok yok yok. Gecmıyor. Bogazıma kadar bı baskı var sankı. Soyke bır derınden cıksa gecıcek ama cıkmıyor

Cahillik Dönemi

Hıcbısekılde gecmeyen bıgaz var mıdemde. Sırt agrılarımda ona keza. Sureklı gaz cıkarmaya calısmaktan kastım ondan dıyorum ama ne gaz ne sırt agrım gecmıyor. Onlu arkalı agrıyor sırt ve gogus bolgem. Aklıma akcıger kanserıde gelıyor korkuyorum. Masaj yaptırdım bardak tutturdum esıme falan nafıle. Ust kasalrı oynettıkca batan acıyan bı kas kutlesı var sırtımda. Kutur kutur otuyor otnatınca. Hepsı bu gaz sıkayetınden sonra basladı. Mıde koruyucuyu bıraktum sadece kudret narı ıcıyorum ama ıgrenc. Ona ragmen hıc bı duzelme yok mıdemde dun koydeydım baya hareket halındeydım kalabalık ortamda falan hıc hıssetmedım. Eve geldım kendımle kaldım yıne gaz sırt agrısı basladı.ya kendımı dınlıyorum bılmıyorum ama rahatsız oluyırum artık. Hergun bunu hısssetmek hıc hıs degıl ve korkutuyır. Tranko buskas bıke ıse yaramıyor mıdem ıcın okadar yanı

Cahillik Dönemi

Okadar yorgunum ki. Bu tarla işleri zeytin beni aşırı yoruyor. Heryerim ağrıyor. Mide koruyucu akmaya başladım yine ondanmidir bilmem gaz sorunu suanlik yok. Ha bide kahve içemiyorum vakit yok belkide ondan geçti bilmiyorum. Kendimi aşırı zorladigim için hem bursit hemde dizim arada yokluyor. Kayinvalde hanım dizlerim ağrıyor deyip çıktı işin içinden gelmiyor. Eşimle ikimiz perişan haldeyiz.

Sayfa 66/66 İlkİlk ... 16566263646566