Sayfa 48/58 İlkİlk ... 38444546474849505152 ... SonSon
575 sonuçtan 471 ile 480 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Dr girdik baktı normal dedi sadece ayakta fazla kalmican zorlamican baskı kurmicaksin dedi.okadar miymiy bir Dr ki beni sinirimden mahvetti.agzindan lafı zor aldım.biseyim varmı diyorum şöyle böyle diyor.fizik tedaviye gel diyor.ozel hastaneye para koparcak belli.evde dikkat et buz köy falan dedi.bende onları yapicam onun dediği gibi fiziğe falan gitmicem.

Cahillik Dönemi

İğneler baya etkisini gösterdi.agrilarim baya azaldı ama ben çok dikkat ediyorum.ama ignemi yapıyor yoksa başka biseymi bilmiyorum inanılmaz karın ağrısı var.igneye başladığımdan beri ama ikigundur ishalde eklendi.oyle böyle değil.artik karın ağrısından catlicam.ozellikle akşam yemeginden sonra.ne yersem çıkarıyorum.surekli kramp halı karnimda.dun seans vardı nedense en verimsiz seansti.beni asla tatmin etmedi.ne Dr yonlendirmelerini yapabildim nede onun konuşmasını bana geçti.bosuna para veriyorum hissi oluştu.cunku diyorum bende ağrı varsa atak var ağrı yoksa atak yok.agri olduğunda ölüyorum diye dehşete kapılıyorum diyorum o bana güvende olma calismasi annemleri cenaze günü çalışması yaptırdı falan fistan.ben bu agrilardan neden bu kadar korkuyorum bunu öğrenip çözmek istiyorum oysa.ne bileyim beni iyileştirecek mi kotuyemi götürecek bilmiyorum.bugun ayın 22 ben regl oldum

Cahillik Dönemi

İshal şiddetini artırarak devam ediyor.yine akşam çok siddetliydi.kramplar çok canımı yakıyor.karnimi bıçakla kesiyorlar sanki.bu nerden çıktı anlamıyorum bu kadar yoğun sık şekilde.yedigim herşey gramında kadar çıkmak eğiliminde.cumartesi iğneleri kesicez bakalım ondan sonra ne olacak.

Cahillik Dönemi

Bugün iğne olmadım ama yaşadığım ishal ve mide karın krampları devam ediyor.okadar şiddetli geliyor ki canım yaniyor.yarin kontrol var Dr ne diyecek bakalım.bacakta ağrı tamamen geçti sadece bir saat önce falan üst bacakta kesik gibi bı yanma oldu.buz torbası koyuyorum şuan bile bacağımda.benim başıma ne geliyor neden bukadar hastalık yaşıyorum bu yıl anlamıyorum ama var bişey.suan birden mideme aşırı bir kramp girdi alt karına kadar yayılıyor ne yaşıyorum ben ya.papatya cayida kar etmedi bugunki sabah mide koruyucu aldım üstelik.ne bu böyle ne ne neeeee

Cahillik Dönemi

İshal dün ve bugün baya azaldı.dun kontrol var gittim.dr muayene etti.baya zorladı bacak ve kalça kısmını.olmayan agrilar geri geldi hemde iki taraflı.igneleri bırak fiziğe gel dedi.ucret çok pahalı gidemicem.bugun baya ağrım var.dr sprey verdi onu suruyorum sanki ondan sonra dahada ağrı oluyor.bide buzu bırak sıcak uygulama yap dedi sıcak hiç iyi gelmedi ben buza devam ediyorum.bu bursit denen lanet hastalık nasıl biseyya.bugun kahvaltıda brufen diye bı ilaç attım sanki o biraz hafifletti.onuda internette bı prof ortopedi söylüyordu bu kullanılmalı diye.allahtan elimde vardı.bakalim buna devam edicem.fizik için gidemem sorup sorusturdum seanslar çok pahalı.devlette sıra yok.bu hastalığın başıma geldigine inanamıyorum.ne bacağını zorlayan insanlar var bana neden oldu kahretsin ya

Cahillik Dönemi

Üç gündür yazmadım ama ağrı içindeyim.yurumeyecek kadar değil ama sürekli kaba içinde yan tarfta ve uston baldirda ağrı var.sanki çürümüş te agri oluyir gibi.yarin ortopediye gidicem.bakalim o nedicek.internetten bulduğum egzersileri yapıyorum onlar baya rahatlatıyor sonra yine basliyor.terapistke bu konuyu çalıştık ve aslında ben bunun trvmasini biliyirum hep.insallah oda etki ederse bu agrilardan kurtulurum .

Cahillik Dönemi

Dün ortopediye gittim oda tekrar iğne verdi yine dikloran.hergun ol dedi ve fizik tedavi görmelisin dedi.bugun ilçedeki bir fizyoterapi merkeziyle anlaştık haftada ucgun fizik tedavi gorucem.muayene etti ve okadar ilerletmissinki işimiz uzun dedi.ben bunu nasıl kendime yaptım nasıl ilerlettim bilmiyorum.neden bu benim başıma geldi onuda anlamiyorum.busene hareketsiz kalmamin sonuclarini çekiyorum şuan.insallah fizik tedaviden sonuç alırım.surekli ağrı hissetmek canımı sıkıyor artık.

Cahillik Dönemi

Fizik tedaviye başladım iki seans oldu salı ve bugün gittim cumarteside gidicem.agrilarim hala var ama ilk günlerdeki gibi değil.germe hareketleri çok iyi geliyor fizikte zorlanıyorum biraz.canim yanıyor.orda kuvvatlendirme yapılıyor buda canımı yakiyor.insallah iyi gelecek

Cahillik Dönemi

Ağrılar iki gündür baya baya azaldı.fizige devam ediyorum.bugun yine var.yarin doğum günüm ve evde kimsenin hatırladığı yok bakalim.agzim yine keçe gibi neden bilmiyorum.neyersem içsem geçmiyor.sigara içerken hele daha fazla hissediyorum keceligi.insallah hasta olmuyorumdur ufaklık hasta cunku.gelen bayram ve hasta geçirmek istemiyorum.ama bu kecelik neden oluyor anlamıyorum.tuhaf bişey.gargarada yapsam zencefil falanda yesem geçmiyor.bakalim kaç gün daha surecek

Cahillik Dönemi

Hasta olmadım.dogun günümde rezil gibi geçti.iki gündür koydeyiz ve benim ağrılarım çoğaldı.ozlelikle bugün.fizijtede çok zorladılar bugün.ondanmi oldu burda hareket arttı yüzme yok ondanmi bukadar arttı bilmiyorum.esneme hareketi buz koymada kar etmiyor.biktim artık tam üç hafta oldu ve hala ağrı cekiyorum.nezaman gecicek bu bursit denen illet

Sayfa 48/58 İlkİlk ... 38444546474849505152 ... SonSon