Sayfa 35/52 İlkİlk ... 2531323334353637383945 ... SonSon
511 sonuçtan 341 ile 350 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Öğleden sonra başlayan yine vücudumda yanmalar var.yogunluk kol ve omuzlarda.cok acayip birşey ya.sanki acı biber sürmüşsün gibi yanıyor oraları.bazen kafama kadar çıkıyor bu yanma.tranko attım bı tane biraz hafifledi alışverişe gittik ordada hiç hissetmedim eve geldik başladı yine.suan bile ellerimin üstü yaniyor.yanma acı hisseder gibi oluyor bazen nazende sanki acı biber sürmüşsün gibi bir his.suan sağ kolumun üst bölgesine geçti yanma.ne yaşıyorum ben böyle ama yaaaa

Cahillik Dönemi

Yanmalar çok şükür geçti.dun wc düzenini aksattim.hemen karnımın alt bölgesinde yine ağrı başladı ve ben bıktım artık.tekrardan sistit olmak istemiyorum daha bir ay olmadı atlataliya.insan kabız olup ikininca sistitmi olur saçmalık tamamen

Cahillik Dönemi

Çok şükür sistit olmadım.gaz yapmış karnım yine.okullar açıldı koşturma başladı.bugun kalbimde aşırı batmalar var.bazen anlık oluyor bazense böyle biraz uzun süren yanma gibi bişey oluyor.coraspirin attım hemen.ama bı tedirgin ediyor beni.hani Dr iğne batar gibi ağrılar önemsizdir demişti ama işte bazen o yanma gibi şey ve yaygın oluyor korkutuyor.nitmal döngüye göre ayın 15 regl olmam lazım ama hiç belirti yok.gecen ay 20 oldum ucgun sürüp bitti 27 tekrar başlamıştı.bu konu kafamda kocaman bir muamma.insallah normal düzenine göre gider.

Cahillik Dönemi

Bugün ayın 18 ve benim regl hala yok.hic belirtide yok.ayin 27 sine göre hesaplarsak 20-22 arası olmam gerekicek ama yine belirti olması lazım yok.napicam ben bilmiyorum.gelmezse Dr gitmem gerekiyor.dun yaorucu bigundu.aksam boğazmin sağ tarafında ağrı başladı.gecti sabah yine başladı.su bunyemden yeminle usandım.ek atimlarda çoğaldı yine iki gündür zaten.offff bir bagirsam karşıki dağlar inlese misaliyim.yeter

Cahillik Dönemi

Boğazdaki batma gün içinde bitti.cocugun okul toplantısı falan derken dün bitti.sabah 7 gibi kalkıyorum yataktan kalktım normal olarak mutfağa geçtim kahvaltı için başımın sallandigini hissettim.boyle içim sallanır gibi.sinra bı halsizlik gibi bişey.ve sonrası aşırı sinir.patlamaya hazır bomba gibiyim hem çok yorgunum hemde icimdeki enerji fazla.her sabah yürüyüşe gideyim diyorum ama mal gibiyim yapamıyorum.bu sinir regl gelmediği için biliyorum.gelmesi lazım ama artık başlasın çok gerginim.korkuyorumda

Cahillik Dönemi

Evet sonunda regl oldum bakalım.insallah geçen ayki gibi olmaz.yalniz inanılmaz bir baş ağrısı yaptı.zaten önce baş ağrım başladı sonra regl oldum.limonlu su içeyim inşallah baş ağrıma iyi gelir.

Cahillik Dönemi

Okul kosturmacasiyla geciyor zaman.tek umudum ufaklık.sanirim onun içinde yanlış bir okul seçtik.okul çok ilgisiz.devlet okulu ama kandil programları ilahiler falan yapılıyor ders yerine.gikimizi cikaramiyoruz çocuklar mimlenicek diye.dersten tamamen ikinci haftada koptu.buda beni bir umutsuzluğa sürüklüyor.icim bir tuhaf bişey gelmiyor karamsarim.bide bugün sabah sirtimin alt bölgesinde yara gibi bişey var.sanki bişey sokmuş gibi.kizarik sis kaşıntılı.aman bunu hiç önemsemiyorum su çocuğun okul hevesi gelse keşke.

Cahillik Dönemi

Forum neden bu kadar kapalı kaldı neden.okadar çok şey yaşadım ki hala daha hayatım allak bullak.en sondan itibaren çok yoğun ataklı gunler yaşadım sonra çok ağır bir grip oldum hala daha öksürük geçmedi.en son 7 Kasım'da birden orda ağrı başladı herzamanki gibi geçer dedim sabah kalktigimda şişlik ve morarma vardı o kitlenin orda.onemsemedim arkadaşlarla buluşmaya gittim orda ağrı fazlalaştı eve zor geldim akşam üzeri ağrıdan duramaz oldum ve acilen Dr götürdü komşular Allah'tan Mükremin daha hastaneden çıkmamıştı enjektorle İrini boşaltmaya çalıştı ama olmadı krem verdi yarın gel alalım dedi.8 Kasım Çarşamba sabahi ameliyata girdim.ciktigimda hayatımda yaşadığım acıyı yaşadım.orasi sanki canlı canlı bıçakla kesiliyordu.zaten.zor bela uyudum narkozla.uc gündür yatıyorum yurumem biraz düzeldi hala daha dikislerim acıyor.alinan parça patalojiye gitti haftaya Çarşamba cikicak sonuç ve ben baya korkuyorum.gerci Dr kanser değil korkma dedi ama sonuçta 10 senedir orda duran birseydi.korkuyorum ya çok korkuyorum.bunca sene herşeyden Dr giden ben 10 senedir orda olan kitle için gitmedim ve sonuç buraya kadar geldi.lutfen temiz çıksın lutfennnn allahimmm

Cahillik Dönemi

Enisteyi kaybettik bu halimle iki gündür köyde perişanım.kimseye diyemiyorum amleyatliyim diye.herkez benden bişey bekliyor.eve döndük bugün dikislerim çok acıyor.dusa girmeye korkuyorum dikislere zarar veririm diye acı neden geçmiyor anlamıyorum.tamam hassas yer ama.carsamba günü pataloji cikicak ve çarşamba yaklastikca benim içimde acayip bir korku var.kotu bişey cikicak diye aklım cikiyo.lutfen Allahım beni evlatlarimdan ayırma.

Cahillik Dönemi

Yarın bu saatlerde sonucu öğrenmiş olucam ve ben hiç hazır değilim sanki bir tarafım deli gibi kotkarken bir tarafım dışta olan bir kitle korkma diyor.ama bu hafta için bütün astrologlar benim burcuna sağlık konusunda uyarı veriyor ve hayatimin akışının değişeceğini söylüyor.bu yüzden biraz tedirginim.yarin inşallah buraya sonucun temiz çıktığını yazabilirim.aksi takdirde çok zorlu bir süreç beni bekliyor olacak

Sayfa 35/52 İlkİlk ... 2531323334353637383945 ... SonSon