Sayfa 34/52 İlkİlk ... 2430313233343536373844 ... SonSon
511 sonuçtan 331 ile 340 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Dr piyetofly bir ilaç daha vermişti onu içmeye korkmuştum içini okuyunca.agrim inanılmaz şiddetli olunca bir saat önce attım bitane.icim bir tuhaf sanki bana biseyler oluyor hissi yarattı.esim eve gelmeden atamadım zaten ilacı.bakalim insaalah iyi gelir.yoksa kasıklarımdaki ağrı beni mahvedecek.inanilmaz ızdırap çektim bütün gun

Cahillik Dönemi

O ilacı içtim iki gün sonra geçti derken ucgun sonra yine başladı yine içtim iki gün tekrar geçti.
    Kış hazirliklariyla uğraşıyorum ve çok yorgunum.salca sos kurutmalık derken zaman geçiyor.dun birden başlayan sırtımda ağrı var.ama omurgamdaki yukardan beşinci cikintida üstüne bastırınca özellikle inanılmaz ağrıyor.aslinda daha öncede orda çok yaşadım aynı ağrıyı.umursamamaya çalışıyorum ama korkmuyoda değilim hani.birde unutkanlık başladı.baya çok.regl tarihimi asla unutmayan ben üç aydır gününü unutuyorum.ne kadar zorlasamda hatirlayamiyorum.bugun yine pazara cik kışlık şeyler al kosturmali geçecek.su sırtımdaki agrida olmasa baya yolunda herşey.insallah beni çok korkutmadan biter

Cahillik Dönemi

Ağrı tam geçmedi aksine tek noktadan tüm üst sırt bölgesine yayıldı.ama inanılmaz yoruluyorum sürekli biseyler yap köy yerlestir.dun bütün gün kızılcık marmelati ile uğraştım gece 10 da anca bitti bugün yine devam ama benim modum çok düşük.bu ağrı yüzünden içimdeki korkudan sinirlerim alt üst oldu.halbuki sürekli eğilerek çalışıyorum sebep o ama ben bunu beynine anlatamıyorum ki.obur hafta bir gelse su otele bir girsek sürekli yatıp dinlenicem

Cahillik Dönemi

Sırttaki ağrım devam ama kaslar ağrıyor sanırım.pazar akşamı (20sinde) regl oldum.bugun ikinci gün güya ama çok az oluyor.hemde çok az.ya çok ilaç kullandım diye oldu bilemiyorum.dunden beri okadar karın ağrım varki ama bir türlü sökülmuyor.dun coraspirin içtim yinede fayda etmedi.ve beni baya sarsıyor bu durum.aniden sıcak basıyor beynime doğru falan.zaten kalpte ek atimlarim okadar fazlalastiki arka arkaya oluyor.neden bu kadar gerildim anlamiyorum.zaten sürekli deprem haberleri çıkıyor karşıma offff hepsi ustuste.

Cahillik Dönemi

Çok kötüyüm yine.aksam oldu.arkadasla denize gittik geldik böyle sanki bütün vucuduma sıcak iğneler batıyor gibi.kan beynime çıkıyor gibi falan.tansiyinu olcuyorum en yüksek 11_8 geliyor neden böyle oluyorum anlamadım.rrhl çok az geliyor ondan mı oluyor sıcak havadanmi oluyor anlamıyorum asla.kac sene öncesinde yaşadım böyle bişey hastaneye gitmiş hicbisey çıkmamıştı.korku girdi içime çok fena ya.neden bunu yaşıyorum ben

Cahillik Dönemi

Akşam o şekilde uyudum geçmedi hiç.sabah kalktım sersem gibiydim hala daha öyleyim tranko attım bı dane içimin titremesi geçti.sonra öğlen bı duş aldım ve uyuyup kalmışım.yeni uyandım ama kan revan içinde kalmışım okadar terlemisim.basimda hafif ağrı var inşallah ilerlemez ağrı.karnimda ağrıyor gaz var gibi.ama işte regl gelemiyor okadar azki parça pincik bişey geliyor.oda beni rahatlatmiyor belkide içimdeki bu huzursuzluk karnımdaki ağrı az gelmesinden.3 gün sonra tatile cikicaz iyilesmem lazım benim zehir olmasın tatil.

Cahillik Dönemi

Regl acayip bı şekilde az gele gele bitti.dun çok yakın bir tanıdığı kaybettik beni baya etkiledi.bugun ve yarın köye gitmem gerekli ve ben ne zaman valiz hazirlicam bilmiyorum.

Cahillik Dönemi

Regl bitti derken bugün az bı şekilde yine kanama gelmeye başladı hemde kokulu koyu.suan tatilin birinci günü ve benim zindan gibi geçiyor bu yüzden.bu kanama neden başladı.allahim kesin kötü bişey var bende sanırım bu defa.

Cahillik Dönemi

Kananma öncekine göre biraz yoğun bı şekilde oldu ucgun sürüp bitti.ne oldu neden oldu bilmiyorum.bedenimde biseyler ters gitti ama ne.korona geçirdiğimiz dede böyle olmuştu.tatil bitti eve döndük.cocuk yine hasta olup geldi tabiki.kaldigim yerden devam ev işleri yemek temizlik ohooo.ama ben yinede kötüyüm ya.sanki biseyler var içimde ruhum daralıyor içim bulanıyor.yine vücuduma iğneler batıyor gibi yanma hissediyorum.erken menepozami giricem anlamıyorum.dr gitmem gerek ama ben korkuyorum.memegrafi falan çekiliyor bunun teşhisi için oyuzden tedirgin oluyorum.allahim ya çok erken menopoz için.

Cahillik Dönemi

Tatil dönüşü hemen köye gittik yine düğün vardı bu son hafta okul açılıyor artık.hava hemen eylüle döndü.bulanik ruzgarli.evde bisuru iş var ve benim yerimden kalkcak halim yok.miskinim cok.zaten belki 4_5 gündür boğazım keçe gibi.ozellikle sigara içerken tahriş olmuş yanmış gibi boğazım yine.habire bal zencefil tüketiyorum bazen geçiyor bazen hiç geçmiyor.

Sayfa 34/52 İlkİlk ... 2430313233343536373844 ... SonSon