Sayfa 50/51 İlkİlk ... 40464748495051 SonSon
506 sonuçtan 491 ile 500 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Ah ah sabah kanamali sistit başladı yine.onun için ilaç ararken dizimi öyle bir acittimki sabahtan beri aşırı şiddetli şekilde ağrıyor.fizik Dr sıram vardı ona gittim mr istedi.pazartesi çekilecek.ama benim ağrım hiç yasamadigim kadar şiddetli.bursiti mumla aratıyor bana.allahim nedir bu başıma gelen.sistit bı yandan menüsküs bı yandan bursit bı yandan.cildiricam sanki ağrıdan.basima ağrılar giriyor kendimi sikmaktan sanırım.ben dayanamıyorum artık dayanamiyorum

Cahillik Dönemi

Mr dün çekildi pazartesiye kalmadi.insallah sonuç çok kötü cikipta ameliyat demez dr.dun ailece hiç görmediğimiz yerlere gittik.bana biraz zor oldu bacagimla ama iyide geldi.ha birde cumartesi su malum salgin geldi ishal kusma.ogunde acile gidip serum yedim hala ara ara zorluyor bulantilar ilaçları içtiğim halde.aksam zorlu geçti uyku gelmedi biturlu zorla uyudum derken komşunun çığlıklarına uyandık sabah 5.hursiz girmiş evine.ne varsa almış.kadun tepesinde görmüş adamı.esim komşunun oğlanlar hepsi koşup yakaladi.caldiklarini almışlar elinden.hala uyumadım osaatten beri.cok hızlı hareket ettiğim için hem dizim hem bursa jeselerim ağrı yapiyor bugün.ya rabbim bana artık güzel günler ver.buna çok ihtiyacım var

Cahillik Dönemi

İshal sabahları yoğun olup gündüz olmuyor.ilqclar neden fayda etmiyor anlamış değilim.ama bulantı en fenası.ya su görsem midem bulanıyor.icim bomboş oldu.komsuda yakalanmıştı ucgun ishal sürüyor bulantı bir hafta falan dedi.hersey ustuste geliyor ya.suan yaşadıklarım.bursa ağrısı menüsküs ağrısı ishal kusma yetmezmiş gibi anksiyete atakları.nasil bukadar herşey olur.aylardir bu şekilde aylardır.artik yetti gerçekten.icim sallanıyor ya ishalden ya ataktan ayırt edemiyorum.

Cahillik Dönemi

Ya vallah ne geliyor benim başıma.bugunde bogazlarim tahriş olmuş gibi.insallah bu kusma ishalin üstüne bide grup baslamaz.herzamanki kecelik değil gıcık gıcık boğazım.surekli vitamin vs alıyorum inşallah gripte başlamaz artık bünyem kaldırmıyor bu hastaliklari

Cahillik Dönemi

Gripmiyim bilmiyorum ama bogazlarim berbat halde.yutkunmada sorun yok ama okadar keçe gibiki akşam günlük sakızı yaptım sabah bir avuç balgam attırdı ama rahatlama yok.icnedigim kalmadı boğazdaki şey geçmiyor.ishal bulantı bir anda durdu hemen bu başladı.indallah buda birden biter.besgun köye gidicez sağlam olmam lazım.acayip bir salgın var.ustuste geliyor.ben hastanade kaptım sanırım.asiri kalabalikti.ilerlemeden bitsin insallah

Cahillik Dönemi

Hasta olmuşum akşam iyice bindi dalına.burunlar falan tıkandı.oksuruk arttı.gece hiç uyuyamadım.gogsume sırtıma sıcak koydum yinede gogsum yumusamadi.suwn fizikte sıramı bekliyorum.icim bı tuhaf oldu bayilicak hale geldim.sanirim atakta geçiriyorum.cok tuhafim beyninle korkmamak için okadar mücadele veriyorum ki anlatamam.gripten neden bu kadar korkuyorum bı turlu anlamadım ve yaz günü bu nerden geldi anlamıyorum.gerci çok fazla hastaneye girdim çıktım.ordan kaptım heralde.kendimi korkunun içine bırakmamak için çok mücadele veriyorum.ioaclar aldığım için trankoda alamıyorum.nedir icimdeki bu korku evet hastayım bu beni endiselendiriyor ama bu hale nasıl gelirim.evden cikmasan parol atmıştım o beni inanılmaz terletti.arabadan çıkmaya korktum iyice kötü olucam diye.ondanmi oldum yoksa sigara içtim ondanmi oldum anlamadım.elim ayağım bomboş içim gerilmeye basladi.

Cahillik Dönemi

İshal durdu ama bulantı öksürük burun tıkanıklığı devam.bulanti bugün geri geldi gerci.dun falan yoktu.oksuruk arada geliyor ama balgam atmak çok zor ilk defa bu şekilde kuru öksürük yaşıyorum.ya herkez üç dört gün bulantı kusma ishal yaşıyor beşinci gün dipcik gibi oluyorlar.benim 8.gun ishal kusmanın üstüne gripte eklendi.hemde ishal kesildiği an boğazıma vurdu.icim sallanıyor kafam bı tuhaf korku desen tavana çıktı.neden iyice kötüye gidiyorum diye.okadar ishalken bu halsizlik yoktu grip başladı içimin korkusu halsizlikte eklendi.basim da ağrıyor arada gelen hapsuruk atakları var sırt ağrısı var varda var.bakalim nereye kadar kaç gün sürecek bu grip hali

Cahillik Dönemi

Okadar halsizimki yigilicam yere.cok ürkütücü bişey yaşıyorum yine.iki gecedir uykuda yok.yasadigim grip beni en dibe götürdü yine.surekli olucem saniyorum.bir insan nasıl bukadar halsiz olabilir.konuscak halin yok okadar acayip terliyorum ama rahatlamiyorum.icim çekiliyor sanki.ve her gripte bu dehşet halsizlik ve ölüm korkusu.ya şuan diyorumki son saatlerim mesela okadar halsizim.allahim kurtar beni bu dertlerden aylardır çektiğim bu sürekli hasta olma durumu çok yorucu.

Cahillik Dönemi

Çok ilginç bişey yemek yediğim an anı karın kramplari ve inanılmaz bir ateş basması oluyor ve deli gibi ter boşalıyor.otle böyle değil su gibi oluyorum kafamdan aşağı ter iniyor.neden böyle oluyor anlamadım yemek yemek ve ter boşalması.ve inanılmaz ötesi bir halsizlik geliyor.

Cahillik Dönemi

Ter bosalmalari hala devam ediyor.ama köyde iki kadınla konuştum iki haftadır o şekilde olduklarını söylediler.tam düzelecek gibi olurken tekrar geliyormuş bulantı falan.bende dün iyiydim bugün öğlen yine geldi birden halsizlik bulantı falan.ya çok acayip bişey yaşadığım.surekli bulantı var.atak gibi ama atak degil.virusmu bakterimi bilmiyorum ama çok sarsıyor insanı.ve okadinlarda griple beraber yaşamışlar aynı benim gibi.nasil duzelicem ne yapicam bilmiyorum ne yersem içsem geçmiyor.en tuhafı işte yemekle birlikte su gibi terlemek oluyor.komsu yakalandi bir haftada duzeldim dedi.diger komşu ucgun.bizde günler günler sürüyor.hadi bakalım bekliyom nezaman bitecek

Sayfa 50/51 İlkİlk ... 40464748495051 SonSon