Öğlen 3 gibi hadi bir Gripin atayım dedim.allahim senmisin atan.saat 5 gibi falan birden aşırı bir titreme baş donmesi içim salllaniyor ama öyle böyle değil.onemsememeye çalıştım yok olmuyor.sonra hemen yemek yedim falan yok geçmiyor.sonra birden sol kulağıma sanki rüzgar üflemeye başladı beynime kadar çıktı rüzgar uğultusu.tikandi kulak ama bı on saniye falan.sonra geçti beş dakika sonra yine oldu.nerden attım o gripini.ama ekimdeki hastalıkla aynı budefa yasadigim şey.ozamanda atmıştım bişey yapmamıştı hadi atayım belki iyi gelir dedim.bi daha asla atmam.ama köyde falan herkez atıyor bişey olmuyor hemde iki üç tane birden atıyorlar yorgunluk için falan.beni tepe taklak yaptı.icim hala evet korkudan belki sallanıyor ama mahvetti beni.bolca su iciyorumki vucudumdan hemen çıksın diye.allahim ya ne yaşıyorum ben.gecen sene ne güzel bı defa hasta olmuştum bu sene üç aydır nerdeyse hastayım.bitiyor yine başlıyor.gerci gokbenle konuştum oda iki aydır bu şekilde yuliada öyle.valla bezdim kendimden.oksurukte arada çok azıyor falan ne biçim şey anlamadım ya
Yer imleri