Sayfa 42/56 İlkİlk ... 3238394041424344454652 ... SonSon
554 sonuçtan 411 ile 420 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Öksürük yok derken oda geldi.icmedigim şey yok ama hafiflemiyor hastalık.tikaliyim boğazım bı tuhaf sadece aşırı halsiz değilim önceki gibi.bugun 4.gun hastalıkta tat koku tamamen gitti.sadece tatlı yada tuzlu bişey olduğunu anlıyorum gerisi ne olduğunu bilmiyorum yediğim içtiğim .öksürmek canımı yakıyor sırtım gogsum agriyor.usume var ama ateş yok değişik bisey.allahim ne olur bitsin artık ya.ekimden beri hastalık gidip gidip geliyor yeter artik

Cahillik Dönemi

Öğlen 3 gibi hadi bir Gripin atayım dedim.allahim senmisin atan.saat 5 gibi falan birden aşırı bir titreme baş donmesi içim salllaniyor ama öyle böyle değil.onemsememeye çalıştım yok olmuyor.sonra hemen yemek yedim falan yok geçmiyor.sonra birden sol kulağıma sanki rüzgar üflemeye başladı beynime kadar çıktı rüzgar uğultusu.tikandi kulak ama bı on saniye falan.sonra geçti beş dakika sonra yine oldu.nerden attım o gripini.ama ekimdeki hastalıkla aynı budefa yasadigim şey.ozamanda atmıştım bişey yapmamıştı hadi atayım belki iyi gelir dedim.bi daha asla atmam.ama köyde falan herkez atıyor bişey olmuyor hemde iki üç tane birden atıyorlar yorgunluk için falan.beni tepe taklak yaptı.icim hala evet korkudan belki sallanıyor ama mahvetti beni.bolca su iciyorumki vucudumdan hemen çıksın diye.allahim ya ne yaşıyorum ben.gecen sene ne güzel bı defa hasta olmuştum bu sene üç aydır nerdeyse hastayım.bitiyor yine başlıyor.gerci gokbenle konuştum oda iki aydır bu şekilde yuliada öyle.valla bezdim kendimden.oksurukte arada çok azıyor falan ne biçim şey anlamadım ya

Cahillik Dönemi

Hala aynıyım 5.gun bugün.tikaliyim öksürük başlayınca çok şiddetli oluyor.sabah burunlarim tamamen açık uyandım ama sonra tamamen tıkandı yine.oksurdukce balgam atıyorum beyaz bazen sarımsı.oksurmekten sırtım ağrıyor artık.tat koku sanki hafif almaya başladım.ne biçim hastalikya bittikçe tekrarlıyor.dikkat edin çok.tweterda yazıyordu da ben aman okadar sürmez diyordum.yasayanlar beş altı gün sonra hep tekrarladiklarini iki aydır hasta olduklarını falan yazıyor hep.ya ben bı dozda asi oldum ya.neden bu kadar etkiledi beni.gitmiyor içimden bı turlu gitmiyor

Cahillik Dönemi

Dün gün içinde daha iyiydim.gece çok geç yattık.sabah iyi gibiydim.yarim saat önce birden aşırı bir halsizlik çöktü.ne güzel halsizlik yok derken 6.gun başladı.hastalik azalarak biteceği yerine bitmiyor.onceden gripler bir haftada geçerdi.simdi tam tersi haftaya yaklaştıkça şiddeti artıyor.vallada billada bıktım ya.tiksiniyorum artık kendimden.

Cahillik Dönemi

İki aksamdir uykusuzum buda beni mahvediyor.aksam ikiye kadar eşimin kusmalarini bekledim midesini bozdu.sanah beste çocuk korkmuş yanımıza geldi uyandım iyiyamadim derken tuvaletim geldi girdi ve sonuç sistit basladi.uediye kadar yatakta cebellestim.kalktim hemen biseyler yedim ve ilaç aldım sistit biraz geçti gibi.burun tıkalı ve öksürük balgamlı şekilde devam.halsizlik devam gibi.dudaklarim hep yara içinde hala gecmiyor.neolacak benim bu halim ya.dogrulamiyorum bı turlu.kajvalti hazirlicam şimdi ve yaticam inşallah uyur ve biraz toparlanabilirim.biktim artık ya bıktım.yetmezmis gibi anksiyetede geliyor offff offff

Cahillik Dönemi

Bugün hastalığın 8.gunu.dun baya iyi gibiydim bugün yine halsizlik geldi çok.sistit için kullandığım ilaç iyi geldi geçti gibi ama bu grip ah bu grip beni mahvediyor.ne tikanikligim geçiyor ne öksürük nede bu deli gibi halsizlik.biktim yeminle bıktım.elim ayağım titriyor yine sürekli sallanma hisside geliyor atakda ekleniyor yani.gercekten bu gribin normal bir grip olmadığını düşünüyorum.ve bu halsizlik neden bu kadar sürüyor anlamış değilim.oksuruge tıkanıklığa razıyım yeterki bu halsizlik olmasın olmasın bitsin

Cahillik Dönemi

Hala ayniyim tıkanıklık öksürük halsizlik.11. gundeyim çok garip gercekten.ya ciddi bir hastalığım var diyorum artık bu kadar geçmemesi.bu kadar halsizlik.pandemiye kadar öncesinde her gribimde bu şekilde olurdu ama bu kadar uzun surmezdi ya.bir haftada beni yatağa çakar ve geçerdi.gecen sene bir kere hasta oldum üç haftada iyileştim bitmişti.bu sene ekimden beri belli araliklarla sürekli hastayım.yeminle öksürüğe tıkanıklığa razıyım yeterki su halsizlik olmasa.evi toparladım az önce salon mutfak supureyim dedim senmisin koltuğa zor attım kendimi okadar döküldü heryerim.anlamiyorum ben nasıl bir virüse yakalandim boyle.amca kızımda geçen hafta hastaydı iki günde iyi olmuş iki gün ya sadece iki gün.ben neden böyleyim bu virüs ne böyle böyle içime bir girdi bitmek gitmek bilmiyor.

Cahillik Dönemi

Hala aynı devam eden hastalık öksürük arada gelen halsizlik acayip bişey.bir saat önce koltukta otururken beynim biranda tuhaflasti sanki pres yapılıyordu beynime bütün kan beynimde toplaniyor gibiydi.bes on saniye bişey sürdü ama beni aşırı dehşete düşürdü.hemen tansiyonu ölçtüm 10/7 normal ama bu neden oldu.saat geçmesine rağmen tekrar olcak korkusu aşırı yoğun içimde.aklima direk enfeksiyon beynime sıçradı galiba dsuncesi yerleşti.allahim ya ben kendimi nereden tutacagima şaşırdım artık.korkularlami başa çıkayım bu griplemi yoksa panik ataklarlami baş edeyim.ben kendimi napicam ya.noluyor bana boyle

Cahillik Dönemi

Çok kötü oldum ya bu geçmiyor.anlik beynim durucak gibi bütün kan beynimde toplaniyor gibi tuhaf bişey.elimi yüzünü yıkadım tranko aldım geçmiyor.esim yürüyüşe çıkalım dedi buz hava çıktık ama asla kafam dagilmadi beynime olan şey olmaya devam etti.konustuk biraz onla eşim atak diyor ama bu atak olamaz.cok tuhaf bişey yaşadım yasiyorumda.suan yatağa uzandım kolumda tansiyon aleti hissettiğim an olcuyorum 10/7 9/6 falan.yarabbim beni nelerle siniyorsun böyle kahır etmek istemiyorum ama bende bir kulunum ya.yetmedimi bitmicekmi.icim korkudan deliricek

Cahillik Dönemi

Dün dayanamayıp bı tane daha tranko attım o biraz yatistirdi beni.sanirim atak yaşadım o beynime anlık olan şey.bu sabah yürüyüşe başladık arkadaşla bide bu şekilde ter atmayı denicem bu gribide atmak için.dudagimda iki yerde uçuk çıktı sanrim bagisikligim iyice düştü.agzimin icindede aftlar var.onca vitamin kullanmama rağmen bu bağışıklık neden dusuyor anlamış değilim.

Sayfa 42/56 İlkİlk ... 3238394041424344454652 ... SonSon