Sayfa 30/31 İlkİlk ... 20262728293031 SonSon
307 sonuçtan 291 ile 300 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Karar Dönemi

Bu gaz sorunu ne olacak bilmiyorum.gecmiyor.karnim kasıklarım aşırı sancı giriyor.ne yedim ictiysem geçmiyor.tranko buna çare olan bir ilaç ama o bile geçirmiyor.bu aralar yine fiziksel olarak kötü durumdayim.takmamaya çalışıyorum ama geçmiyor takmasamda.bu gaz neden geçmiyor bilmiyorum anlamiyorumda

Karar Dönemi

Artık psikolojim iyi ve bozulmak üzere.yarin bir hafta olacak bu gaz sorunu var.aksam masajla biraz cikartabildim.a yine aynı.artik gaz değilde başka birşey olduğunu düşünüyorum bu sancıların.arada çocuklardan bulaşan tenya sorunu olurdu.simdi diyorum ki acaba onlardan biri karnında büyüdü kocaman oldu oyuzdenmi bu sancılar diyorum.arada haberlerde denk gelirdim ve aklıma düşerdi banada olursa diye.ne çaylar ne ilaç ne magnezyum çare olmuyor.normal WC akışında hiçbir sıkıntı yok.allahim korktuğum şeylerle sınama beni neolur.aklima gelen düşüncelerden çok korkuyorum.

Karar Dönemi

Ah benim günlüğüm
    Ülkem acılar içinde okadar kotuyumki bütün yaşama hevesim bitti sanki 12 gündür.hicbirsey istemiyorum hayattan artık.ne yeni eşya ne herşeyin en güzeline sahip olma.hersey anlikmis.biranda herşey son bulabiliyormus.encok çocuklar aklıma geliyor içim parcalaniyor.okadar gerildimki sanırım zona çıkarıyorum.daha öncede çıkardığım için biliyorum yine aynı şekilde.allahim ordaki çocuklara yardım et.hayata tutunabilsinler.baslarina kötü şeyler gelmesin kimsesiz kalanların.bu kandil akşamında dualarım hep onlar için olacak.

Karar Dönemi

Zona değilmiş çıkardığım.uc gündür yine sistitle uğraşıyorum.gecen kışkı gibi değil ama rahatsız edici.suan bile kasıklarımda ağrı var.idrar yaparken ki ağrı bitti ama bugün kasık ağrısı başladı.esimin de sorunları var kendiyle ilgili.naail cozulcek bilmiyorum ama kafasını rahatlaması gerekiyor başka çaresi yok sanki.hep iş iş.suan bile purinol içiyorum inşallah daha fazla uzatmadan biter bu ağrılar.bu kadar

Karar Dönemi

Sistitim varla yok arası hafif şekilde devam.sadece hafif ağrı var kasıklarımda.gaz sorunu yine başladı.iki gündür.ne tranko ne bitki çayları fayda etmiyor.sabah eşimi Dr götürdük.sorunu için tedaviye başladılar.ilk defa Dr gitti kendi için.43 yaşında adam ilk defa Dr yüzü gördü.asi gibi bir tedavi şekli olacakmış gayet rahat.ben olsam şimdiye öldürmüştüm kendimi.insallah sonuç alır çok kafasına taktı ve baya pahalı bir tedavi şekli.

Karar Dönemi

Çok modum düşük bugün.sabah aşırı sinirli uyandım.boylede devam ediyor.dort beş gündür kalbimde ek atimlar çok çok fazla olmaya başladı.umursamamaya çalışıyorum bana zarar vermeyeceğini biliyorum ama üst üste olunca boguluyormusum gibi hissettiriyor.cok stresli bir zamandan geçiyorum normal diyorum.kim geçmiyorki.jafta sonları köye gidiyoruz ama eşim kızıyor oraya buraya taşınıyoruz diye.ama elimde değil en azından orda iki akşamda olsa rahat uyuyorum rahat duşa giriyorum deprem olucak düşüncesi aklıma gelmiyor.kaynana olmasa hemen tasinicam tamamen köye.okadar korkuyorum deprem olacak diye.heleki şimdi ege için uyarılar yapılıyor bu beni tamamen huzursuz ediyor.depremde ölmekten değil sanırım korkum sorun çocukların kaybolması olucak gibi geliyor o kaybolan çocukları gördükce yüreğim sıkışıyor.ya o deprem olur benim çocuklarımda kaybolursa ben ölürsem onları kim nerde bulacak diyorum.beynim karmakarışık.ve çok mutsuzum bitkinim

Karar Dönemi

Kalp ağrılarım var.bilmiyorum belki stresten yine atağa bağlı falan ama takıyorum ya.hergun aspirin içmeye başladım buda mide ağrısı yapıyor.ve en kötüsü regl geçikti.ne yapicam bilmiyorum.evet Şubat ayında illaki şaşırma oluyordu ama bu kadar değil bikac gundaha bekleyip test yapicam yada jinekologa gidicem.hic bir belirti yok aşırı sinir dışında

Karar Dönemi

Bugün 7 mart.dun regl oldum öğleden sonra.suan basım çatlıyor ağrıdan.regl migrenimi dolunaydanmi bilmiyorum.arada bıçaklar batıyor pres yapılıyor sanki beynime.kalbimdeki ağrılar arada girip çıkıyor.kac gün hep korkudan aspirin attım.bugun atmamak için direniyorum.mideme ağrı yapıyor azda olsa coraspirin.suan bunu yazarken bile sancı girip çıktı kalbime.ben ilk panik atağa yakalandihim zamanlar boyleydim hep kalbimde ağrı oluyordu her panik ataklı gibi.suanda aynı agrilarmi anlayamıyorum.sol kolumda dahi agrilar oluyor.en son nezaman ekg çekildi sanırım üç sene oluyor.bu aralar acayip hissediyorum zaten.sanki biseyler var ters giden.ama ben Dr gitmemekte kararlıyım.su başımdaki ve kalbimdeki ağrılar baya korkutuyor hayırlısı diyelim.

Karar Dönemi

Kalp ağrım baya baya geçti.sanirim regl gelmeden bu şekilde zorluyor.ama basım hala catliyor.uyuyorum uyanıyorum kafam zonkluyor arka tepesi.gunler sonra hava açtı yağmur durdu güneş gördük.ama yağsa keşke hep.icim kararmiyor artık yağmurlu havalarda aksine bana iyi geliyor.kış başlamadan bitti buralarda.sadece bı hafta falan soğuk okadar.karda yağmadı dağlara.sonumuz kuraklık olmaz insallah

Karar Dönemi

Baş ağrım geçti.bugun inanılmaz bir fırtına ve yağmurun ortasında kaldım.arabayi nasıl sürdüm bilmiyorum.ufakligi kursa götürüyordum birden başladı ve neye uğradığımi şaşırdım.dolu bir yandan fırtına yıldırımlar bir yandan çok korktum.cocukta korktu kursa gitmek istemedi.geri döndük ama dönüşte kolay olmadı.okadar korkmusumki içim yatismiyor.tranko attım bı tane ama yok olmuyor biraz rahatladım sonra yine başladı.icim deli gibi sallanıyor konsatre olamıyorum yaptıklarıma.basim dönüyor.

Sayfa 30/31 İlkİlk ... 20262728293031 SonSon