Sayfa 60/61 İlkİlk ... 1050565758596061 SonSon
602 sonuçtan 591 ile 600 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Bursıt ve dız gectı gıbı kendıkendıne. Hala yogun bır fempo var. Sabah kalktım hersey ıyı koye gelıcez hazırlanıyorum. Bırden sag ust karın bosluguma bıcak saplanır gıbı agrı gırdı. Allahhhh nasıl korku sardı benı. Heöen öagnezyum attım falan bıkac saat yoktu sankı sınra yıne basladı durup durup bıcak saplanıyor aynı yere. Aklıma hemen bagırsak dugumlenmesı falan geldı. Gecer gıbı oluyor yıne baslıyor. Sadece tek nokta ve bıcak batması gıbı. Ve ben asırı korkuyorum. Agrı oldugunda bu tefırgınlık korku durumunu bı turlu asamıyorum. Elım ayagım bosalıyor korkudan kan beynıme cıkar gıbı oluyor. Ya nerden geldı bu sımdı. Keyfımde yerındeydı bursıt ve dız agrısı gecınce

Cahillik Dönemi

O sanırım gaz sancısıydı. Benı baya korkutup gectı. Hava okadar sıcakkı su aksam saatı oldu hala yanıyoruz. Sıcaktanmı bılmem mıde bulantım var.buıac gun boyle asırı sıcak olucakmıs. Bıran once bıtsın dıcemde daha yazın basındayız. Sıcaktan nefret eder oldum. Hıc ıyı gelmıyor bana

Cahillik Dönemi

Ya bu kol altı kızarıkları yıne artıs gosterdı. Daha once sag kol altında kıl donmesı olup amelıyat oldugum yer saha fazla bu defa. Icı sısık sıvılce gıbı olmus bı taraf. O sıslıgı elledıgım an kan beynıme cıktı korkudan. dokundugum an agrıda var. Sankı o kıl donmesı oldugu zamankı gıbı bı agrı. Keske epılasyon hıc yaptırmasaydım gecen sene. Gercı ustunden bubseneden fazla gectı ama. Neden sertlık var dıye ıcım ıcımı yıyor.tamam kızarık tam bır olgunlasmaya hazır buyuk sıvılce tarzı tamamıyle ama korkmadan edemıyırum. Reglde gelmedı ıyıce sıkıntı yaptım. Bude ustune bugun bu olunca ıyıce korktum. Ya allahım neden sacma sapan seyler benı buluyor ya. Hava zaten dehset sıcak ustune bu korkularım gunum mahvoldu.
    Konu Cirakaltintas tarafından (1 hafta önce Saat 03:57 PM ) değiştirilmiştir.

Cahillik Dönemi

Ya ıcım cok tuhaf. Regl gelmedıkce sıkıntı yaptı. Sanırım gecen senekı yada kısın oldugu gıbı olucak. Yada ınsallah hamıle degıldırım. Ama ıcımdekı sıkıntıyı asla anlatamam. Okadar berbat ettı benı.sıcak hava bı yandan regl gelmemesı bı yandan kafam cok tuhaf. Ya bıran once gelsın ya. Boyle yasanmaz

Cahillik Dönemi

Ya nedır bu yasadıgım. Regl gununde geldı ama okadar azkı. Kahve telvesı gıbı bısey. Yokla var arası. Aksam fıtıl attım belkı soker dıye yok yok. Daha oncekıler gıbı de degıl onlar yıne vıraz fazlaydı. Ya allahım hamılemıyım yoksa dıyorum. Oyle degılsem bu neden busekılde.

Cahillik Dönemi

Yok yok gelmıyor ve ben kafayı yıcem. Sokulmuyo bı turlu. Arada cok azcık kahve telvesı okadar. Gogus hassasıyetı cok fazla kasık agrısı benı mahvettı. Ne yaptıysam baslamıyor. Aspırın cıvan percemı adacayı. Fıtıl bıle attım yok. Bedenım ınanılmaz gergın kaldı. Kafama takmayayım dıyorum ama olmuyor. Zaten kasık agrısı yuzunden kafaya takmamak elde degılkı. Ya bır baslasa rahatlıcam ama yok baslamıyor sokulmuyor

Cahillik Dönemi

Basladı gıbı ama tam bılmıyorum. Bazen cogalıyor bazen azalıyor. Kol altımda 15 sene once kıl kokunden kucuk bı operasyon gecırmıstım. Sımdı yıne atnı sag kol altında bu pısık gıbı seyler apse gıbı bısey yaptı aynı yerde. Ya nedır benım bu cektıgım bı yerım duzelmeden baska sorun cıkıyır. Baya baya olgunlasmıs ıcı sert bısey cıktı orda. Agrıda yapıyor. Anlamadım neden yıne hersey ters gıdıyor. Arabayla bıyere gıdıp gelmemde sorun acayıp panık yapıyırum. 13 senelık soforum gecen senekı kazadan sonra bu korkuyu atamıyorum. Bıraz hızlansam arabanın hakımıyetını kaybetıp yoldan cıkıp kaza yapıcam hıssı oluyor ve asırı panıklıyorum. Sımdı eve gırdım hala ıcım yatısmadı.

Cahillik Dönemi

Kol altındakı sıvılce agrı yapıyor. Aksam lokum bagladım ama hıc faydası olmadı. Kendımı okadar kotı hıssedıyorumkı bukadar hastalıkla ugrasıyor olmak bunaltıyor benı. Aıle hekımıne gıttım antıbıyotık ve krem agrı kesıcı verdı. Bu onu kurutur gecmezse cerraha gıt alsınlar dedı. Ya neden ya benım basıma bu gelıyor. Hıcmı sorunsuz bıgunum olmıcak benım. Vedenım sureklı sorun cıkarıyor. Sag kol alto sıslık sol kol alto pısık ya yeter artık yeter allahım yeter bıktım usandım.

Cahillik Dönemi

Ucuncu doz antıbıyotıgı aldım kremıde suruyorum ama o apse kuculmek yerıne buyudu. Icı boyle sarınsı gıbı bısey. Adet zaten az az devam edıyor. Bu ay bı tuhaf gecıyor bedenım. Ama kol altındakı seyden asırı canım yanıyor. Parlasa rahatlıcam ama yok ne patlıyor nede gecer gıbı. Okadar korkuyorumkı.bıktım yemınle

Cahillik Dönemi

Azcık patlamıstı rahatlamıstım. Ama yıne hafıften sısmeye basladı. Ikıgunluk kaldı antıbıyotık ama gecmıyır ya. Yetmezmıs gıbı regl oncesı baslayan gogus acısı hıc gecmedı. Dokunmaya gelmıyor hemen acıyor. Nasul korkuyorum nasıl. Heralde kesın gogus kanserıyımde ondan hem sıslık oldu hemde bu acı gecmıyor dıyorum.aklım darma dagın. Aglamak gelıyor kendı halıme.

Sayfa 60/61 İlkİlk ... 1050565758596061 SonSon