Sayfa 59/61 İlkİlk ... 94955565758596061 SonSon
602 sonuçtan 581 ile 590 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

sankı beynım sartlanmıs gıbı hep aynı seylerı okuyup arastırıyor.bu dolunayın bana neler yapacagından korkuyorum.12 27 mayıs arası dıyor bıde okadar uzun sure.basıma bısey gelmeden atlatırım ınsallah.hesapta olmayan hastalık dıyor zorlıcak dıyor kontrollerınızı yaptırın dıyorlar offf neden boyle bısey olacak sımdı.gecen senede mayıs ayında baslamıstı bu bursıt belası.nısan mayıs cok yogun olurdu herzaman aa ıkı senedır mayıstan korkar oldum.allahım hakkımda hayırlı olanı ver neolur

Cahillik Dönemi

Geldık bu haftanın 4.gunune.cok sukur hafıf anksıyeteler dısında şuana kadar bısey yok olmasında. Evde olduğum ıcın kendımı dinliyorum farkındayım. En ufak terslıgı hıssedıyorum.ufak bı baş dönmesı bı bunaltı ne oluyor dedırtıyo. Sadece kasıklarımda agrı var hafıften aksamları sıca şu torbası koyuyorum. Bıde nedendır bılmem ısınmıyırum ben üşüyorum sureklı. Elım ayagım bıle soğuk.mayısın 15 bugın ve ben hırkayla duruyorum. Getcı havada pek ısınmadı ama. İnşallah haftayı bu sekılde kapatırım

Cahillik Dönemi

Ya ıyı degılım yogın bı gündü. Ama öğleden sonra böyle kafam yıne cekılıyor gıbı oldu ara ara. Son bı saattır ıcıö bunalıyor basım dönüyor kan beynıme çıkar gıbı oluyor. Geçen gece yıne rüyamda görmüştüm bak yıne hasta oldum.kısık gözlerle bakıyorum etrafa değişik duygı durumundayım ama en çokta beyın kanaması falan gecırcem gıbı geliyor korkuyorum

Cahillik Dönemi

Gunlerdır devam eden karın agrım var. Önemsemiyordum. Ha bugün ha yarın geçer daha öncede yasadım hep dedim.oglen yıne artmıstı buscapon ıcmıstım biraz rahatlatmıstı ama yarım saat önce bırden daha şiddetlendi. Zaten böyle olunca asırı gaz sorunum oluyor hep. Dün falan buscapon la cıkarabılmıstım ama sımdı neden sıddetlendı dıyorum. Alt karın bölgem yarılıyor sankı.aşırı bı baskı var kasıklarımda. Neden gecmıyor ya. Şiddet lenınce kafamda delı sorular dolanmaya basladı. Ya allahım neden bıgunum sorunsuz geçmiyor ya

Cahillik Dönemi

O karın agrısı yıne gazı atınca gectı. Okadar yogunkı bu ara yıne hayat. Koyle ev arası hep. Bugün asırı yıne bı genız akıntım basladı inşallah hastalık habercısı degıldır dıyorum.hava mıs gıbı yagdı gece şuan günlük gıneslık havalar çok degısık. Haftasonu resmen kavrulduk akşam üşüdük sımdı yıne yanıyoruz. Hadı bakalım ne olacak halım

Cahillik Dönemi

Genız akıntısı akşam gectı. Ama okadar çok uyuyorumkı bu ara asla uykumu alamıyorum. Kansızım heralde bu kadar uyku neden olurkı. Bıde bır aydır fakat ıkı kol altında da pişik var ara ara sıvılce çıkıyor ve fena kaşınıyor.

Cahillik Dönemi

Sımdı ben bu kol altındakı kasıntıları kafaya taktım desem. Çünkü inanılmaz kaşınıyor. Ozellıkle sağ kol altı. Pişik gectı gıbı ama sıvılce geçmiyor tek bı tane ama ınanıpmaz kaşınıyor. Bakıyorum abartılcak bır sıvılcede degıl öylece duruyo ama havasız olduğu ocın heralde çok kasınıyo. Buda benı huzursuz edıyo. Ya kafama ne dıyeyım illıa bısey buluyo korkmak ıcın. Ayrıca yıne genız akıntımfa basladı. Sıgara içerken sankı tıhaf oluyo bogazım.
    Konu Cirakaltintas tarafından (30-05-2025 Saat 02:00 PM ) değiştirilmiştir.

Cahillik Dönemi

Ozaman hasta olmadım çok şükür. Kol altı kasıntılarıda bazen çoğalıyor bazen hıc olmuyor. Ama inanılmaz bır baş agrısı cekıyorum. Regl 3. Gundeyım. Dabah agrıyla uyandım alnım gözüme kadar vuruyor agrı. Kafam catlıcak.stres falanda yapmadım uykuda ıyı uyudum ama bu baş agrısı günümü rezıl edıcek bellı oldu.

Cahillik Dönemi

Çok yoğun bir bayram geçiyor ve ne yazık ki bu yoğunluk benim hem bursit hem diz agrimi başlattı.neden bilmiyorum birden ameliyat olma düşüncesi kafama yattı.bu dizim ilerde daha çok sorun cikaricak gençken olmak en iyisi sanırım.bursitler içinde kortizon yaptiricam başka yolu yok.en ufak zorlamada geri geliyor ağrılar.dizimdeki eklem faresi ameliyatsız gecmicek belliki.menuskusteki yırtık dahada büyüdüğü için sorunda Ağrı'da büyüdü.kafam okadar mesgulki bu ağrılarla.esim aşırı vurdumduymaz diyorum evdesin biraz yardımcı ol çok ağrım var hiç umrunda değil.okadar kırıcı biseyki tavrı bazen boşanmak en iyisi artık çekemiyorum diye düşünüyorum.cok gaddar bana karşı.ama annesi en ufak ağrı yaşasa hemen Dr götürürüm diyor.

Cahillik Dönemi

O yoğunluğun acısı cikiyor bir bir.bursitlerim dizim ağrısı devam ediyor.cocuk parmağını kırdı onu ortopedi ye goturduk bende sıra aldım film falan çekti.bursit zor geçen bişey dedi.dizimdeki eklem faresi için ameliyat olursan biraz rahatlarsın dedi.yapman gereken egzersiz yapıp güçlendirmek dedi.ve ben hala usengeclik yapıp yapmıyorum hareketleri.isin acayibi sağ dizimdede varmış.butun bunlar yetmez gibi yine kasik ağrısı başladı ve gaz sorunu haliyle.bu ara neremi tutacagimi bilemez haldeyim yine.heryerimde ağrı var.ameliyat son çare diyor.ama batıyor dizim yürürken.kasiklarimda baskı var offff yaaaaa yine başa döndüm

Sayfa 59/61 İlkİlk ... 94955565758596061 SonSon