Sayfa 75/75 İlkİlk ... 25657172737475
748 sonuçtan 741 ile 748 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Öğün akrabalar gelmeden duş aldım ve sacımı topladım ev zaten asırı kalabalık ses gürültü klıma acık. Öğün basladı baş agrısı. Akşam uzerı geçer gıbı oldu tekrar. Ogun regl de basladı. Aslında bıkac gün önce leke leke gelıp bıtmıstı ama salıgun tekrar normal sekılde basladı. Gecmıyor ha bu sabah gecmıs olur dıye 3 gündür beklıyorum ama yok. Her sabah agrıyla uyanıyorum. Öğün dolunayda vardı ondanmı okdu regldenmı klımadanmı bilmiyorum. Burnuma kadar sızlıyor. Bugün kahvalrıda parol ettım bır saat önce çok az hafıflettı ama hala var. Öğün ıslak tıplu saçla klıma çarptı sinüzit oldum diyorum ama agrıyı hıssettıkce panıklıyorum. Bursıtler azda olsa arada kendını hıssettırıyor. Ya allahım bıgunum sorunsuz agrısız geçse neılur sankı

Cahillik Dönemi

Buraya yazdıktan sonra kalktım papatya bugusu yaptım nasıl ter attırdı kafadan ve rahatladım baş ağrım geçti sanırım duştan sonra klima karşısında toplu saçla oturmaktan oldu. 2 gündür saatlerce elektrik gidiyor akşam yine yoktu hadi dışarı çıktık yemeğe ordan yürüyerek eve geldim çok şükür bu sorun çıkarmadı. Ama akşam rüyamda gördüm yine inşallah kötü bişey olmaz. O rüyadan görünce korkuyorum çünkü illa bi hastalık geliyor

Cahillik Dönemi

Neden ya yine bursitlerim basladi. Öğlenden beri uğraşıyorum yok krem buz egzersiz falan geçmiyor. Tam geçmişti ne güzel bikac gundur. Çift taraflı yanma gibi ağrı yine. Akşam biraz fazla yan yattım ondanmi oldu yoksa akşam yürüdüm diyemi. Okadar moralim bozuldu ki koş gibi yatıyorum yine ya.

Cahillik Dönemi

Lanet olsun ki ikigundur ağrıyor yine bursitler. Yanma yok ama acı gibi ağrı var. Bütün moralim yerle bir oldu. Krem sürüyorum hafif egzersiz yapıyorum yinede ağrıyor . Ya yeter artık gerçekten bezdim.

Cahillik Dönemi

Bursit belası geçmiyor. Şu barış muslunun ağrıya kızma tekniğini falan yapıyorum ama yok. Psikolojik olarak geçiririm diyorum bunlarda ise yaramıyor. Dün öğlene kadar yoktu bu sabah kalkınca hemen başladı. Ne lanet şeymiş başıma musallat oldu bu hastalık. Tekrar enbasa donmek, ve kötüsü yapmak istediklerimi yapamamak tamamen çakılı kalmak eve içinde buyuyen korkular psikolojik olarak beni çok etkiliyor. Sürekli ağrı çekmek okadar kotuki.

Cahillik Dönemi

Herşey üstüste yıne. Dün akşamdan berı hafıf kanlı kötü kokulu şey gelıyo.artık sınırlerım okadar bozuk ki yeter ya. Evren bana sureklı kötü şey çıkarıyor

Cahillik Dönemi

Hala devam ediyor. Dün sıcak su oturma bankası yaptım osekıkde oturunca bursıt lerde azdı. Akşam kabus gıbıydı. Bugün öğlene daha önce gıttıgım doğan beyden randevu aldım jınekologa ona gıdıcem. İnşallah kötü bısey demez. Okadar korkuyorumkı ıcım zangır zangır tıtrıyor şuan. Hele randevuyu aldıktan sonra ıyıce panıkledım. İnşallah kötü bısey çıkmaz artık çok yoruldum

Cahillik Dönemi

Çok güzel ya formda kapanıyormus bravo sıze.
    Dr gıttık antibiyotik ve fıtıl verdı. Rahıme baktı temız dedı. İnşallah ıyı gelır geçer şu şey. Ama bursıtlerım fena halde agrıyor kahretsın ya. Cıft taraflı berbat halde acıyor

Sayfa 75/75 İlkİlk ... 25657172737475