Sayfa 53/54 İlkİlk ... 343495051525354 SonSon
532 sonuçtan 521 ile 530 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Dayanamayıp jinekologdam randevu aldım.yarin sabah gidicem.asiri korkuyorum.cunku hiç kesilmeden devem ediyor.yogun değil ama regl kanı gibide değil.tioki 2023 Ağustos ayindaki gibi.ya neden böyle oldu şimdi.gelmedi diye stres yaparken şimdide bitmiyor diye stresliyim.veee dehşet ötesi durumdayım tirtir titriyorum korkudan.insallah yarın buraya iyi şeyler yazabilirim.

Cahillik Dönemi

Dr gittim vajinal ultrason yaptı.kist miyom hicbisey yok.rahim duvarında kalınlaşma da yok.iste ilaç verip gönderdi.durmazsa gelirsin dedi.bilmiyirum kafam aşırı karışık.benim anladığım sanırım iltihap var rahimde onun için fitil falan vermiş bide idrar yolu enfeksiyonu için.hastaneden çıktım bide hocama gittim anlattım buara yine çok karabasan geliyor dedim.tekrar baktı ve ucharfli yine girmiş içine dedi.biseyler verdi yapmam için.kendimi çok sıktığım icinmi bilmem basım catlicak gibi ağrımaya basladi.beynim firlicak yerinden.gozlerime kadar iniyor ağrısı.yq inşallah gecerde tekrar Dr Dr gezmek zorunda kalmam

Cahillik Dönemi

Attığım ilaç alt karın bölgesindeki baskıyı geçirdi.fitil koydum gece ve sabah 6 da uyandım adet cogalmis Dr geçmesi gerekir derken benimki neden çoğaldı anlamadım.kendimi bir kör kuyunun içinde hissediyorum.cikmazdayim.asiri bir melankolik ruh hali deyim.surekli ağlamak istiyorum.bu nerden geldi diye kafayı siyircakmisim gibi geliyor.icimden diğeri başka Dr diye söyleniyor sürekli.bide üşüyorum hep.neden bu sekildeyim.korkuyorum....kucuk bir çocuk gibi savunmasız hissediyorum kendimi.

Cahillik Dönemi

Dün tekrar öğleden sonra başka jinekologa gittik.attigim fitikden sonra kanama cogalmisti çok.buda karın ultrasonu yaptı ve kist var dedi biliyormusun dedi bende hayır dedim.hakbuki daha 5 ay önce karın tomografisi çekilmişti çıkmamıştı.kucukmus ama.40 gün sonra kist için kontrole gel dedi.kanama için kesilsin diye ilac verdi ama ben atmadım.cunku regl tam gelmesi gerektiği gibi gelmeye basladi dünden beri.eger dünden sayarsak bugün ikinci gün.20 Kasım baslangic.insallah normal döngüde biter bende rahatlatım.kesikince fitile başla dedi.ama benim çektiğimi bir Allah biliyor.okadar korktumki hayatım birden tepe taklak oldu sandim.bakalim.nirmal döngü nezaman bitecek

Cahillik Dönemi

Regl tüm hızıyla devam ediyor.ha öyle doluo dokuo taşımıyor ama normal gelmesi gerektiği gibi.bugun üçüncü gün yoğun olmaya başlayalı normal adetimde bugün kesilir azalmaya başlar.ama hiç geçmeyen bir kasik ağrım var.bazen şiddetleniyor bazen geçiyor ama hep orda.akdam salak gibi instada bazı Dr larin sayfalarını izledim işte bu kistlerin ameliyatlarini belirtilerinden falanda bahsediyorlar tabi.insanlarin karinkarindan o kocaman kitleler nasıl çıkıyor.hicmi hissetmiyorlar okadar büyüdüğünü.ya ben senede bir jinekologa giderim zaten bu kasik ağrısı fazlalasirda.2023 gittiğimde bişey yoktu.5 ayki karın tomografisinde bişey yoktu.simdi nerden çıktı bu.ve tabiki benim beynim duyduklarimi bana yaşatıyor.bu kasik ağrısı bukadar hissetmiyordum şiddetini akşam dinledikten sonra arttı.surekli baskı ve sancı var orda.adet bitse fitile başlasam belki oda geçecek ama işte.beynimdeki seneryolar felaket ötesi hale geldi.surekli Dr gidiyorum Dr durumu anlatıyorum işte ameliyat çocukların halı falan sürekli bunlar dönüyor beynimin içinde.mutsuz gergin umutsuz korku dolu günlere geçiş yaptı beynim.neden böyle neden tam yolunda gitmiyor biseyler.kafamin içi hep kist büyüdü bağırsağa falan yapıştı mesaneye yapıştı hep akşam dinledigim şeyler geçiyor zihnimden.korkuyorum ya yine korkuyorum ölmekten çocukları okaynanaya bırakmaktan.onlarin da benim gibi annesiz büyümesinden korkuyorum ama en çok toprağın altına girip unutulmaktan korkuyorum.

Cahillik Dönemi

Regl tam bitmesi gereken zamanda bitti.4 gün geldi beşinci gün bitti akşam fitili koyayım dedim.sabah turuncu bir akıntı başladı.fitille beraber akmış.ve inanılmaz bir yanma hissi var.bu aslında mantar belirtisi ve benim kullandığım fitilde onun için.semptomu azaltması gerekirken dahada cogaltti ve bu akıntı neden.minimal geliyor arada ama neden diye kafayı yicem.allahim ben ne yaşıyorum yine ya.bursitier bitti bu başladı.hey Allahım ya.biktim be bıktım.

Cahillik Dönemi

Dün azda olsa o turuncu renk akıntı devam etti.aksam fitil günüydü yine koydum ve sabah yine o renk akıntı geldi.az geliyor ama ara ara geliyor.kafam biz bulanık neden böyle oldum ben.neden bu akıntı geliyor sanırım bu defa kötü bir hastalık var.arastirdim sanırım rahim kanseri falanim.belkeyeyim bikac daha diyorum ama beynim ele geçirmiş durumda beni.korkudan çıldıracak gibiyim sürekli hastalık araştırıyorum bu konuyla ilgili napicam ben napicam ya.

Cahillik Dönemi

Akşam yine fitil günüydü koydum sabah ne geri aktı nede o renk bir akıntı olmadı.ama kasık ağrım çok fazla.napicam bilmiyorum.sirkeli oturma banyoları yapıyorum probiyotik takviyelerini alıyorum geçmiyor.bildigin süt kesigi gibi bir akıntı.agri olmasa tamam dicem ama kafayı yicem ya.neden bu şekilde

Cahillik Dönemi

Kasık ağrım minimuma indi artık.ama bu pernir kesiği gibi şey geçmiyor.sirkeli oturma devam.bide okuduğumda mıdır nedir aşırı halsizlik var.rahim kanseri belirtilerinde yazıyordu bu.onu okuduğum icinmi yoksa gerçekten bişey olduğu icinmi bu halsizlik başladı.kolumu kaldircak dermanım yok gibi oluyor.nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimi.aslinda bunlar tipik atak belirtileri ama işte şu ya bişey varsa budefa düşüncesi sarmaşık gibi beynimi sardı.korku var içimde ve bişey olacak hissi.ya bı kicim basım dogrulmadi bı senedir ne böyle bu ya

Çıraklık Dönemi

Alıntı Cirakaltintas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasık ağrım minimuma indi artık.ama bu pernir kesiği gibi şey geçmiyor.sirkeli oturma devam.bide okuduğumda mıdır nedir aşırı halsizlik var.rahim kanseri belirtilerinde yazıyordu bu.onu okuduğum icinmi yoksa gerçekten bişey olduğu icinmi bu halsizlik başladı.kolumu kaldircak dermanım yok gibi oluyor.nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimi.aslinda bunlar tipik atak belirtileri ama işte şu ya bişey varsa budefa düşüncesi sarmaşık gibi beynimi sardı.korku var içimde ve bişey olacak hissi.ya bı kicim basım dogrulmadi bı senedir ne böyle bu ya
    böyle terapi evleri olsa gidip 1-2 hafta kalsak, o süreçte te birbirimize terapi yapsak. valla güzel iş terapi bungalov deriz adına da

Sayfa 53/54 İlkİlk ... 343495051525354 SonSon