Sayfa 52/54 İlkİlk ... 24248495051525354 SonSon
532 sonuçtan 511 ile 520 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Fizik egzersizlerini dikkatlice yapınca bursit hemen en hafife indi.ama çok enteresan dizim burdayım diyor.arada batma yapıyor.can yakıcı değil ama dur diyor bana.iki gündür başımda tuttu.bi ara önceki gibi tek noktaydi kitlatma istedi oluyordu.anlik bıçak batio çıkıyordu sinra genel olmaya başladı.arada baş donmeside oluyor.hopppp hemen beynim diyorki beyin kanaması geçirdi en yada tümör var beyninde ondan oluyor.ya ne biçim şey bu anlamadım ben.

Cahillik Dönemi

Bursitim dizim dönüşümlü olarak devam.ama çok şiddetli değil çok şükür.ama uyku yok.evelsigun gece yine karabasan çöktü.okumadan sonra ilk defa oldu.icimdeki boş tuhaflik arada geliyor gidiyor.baska bir terapiste baslicam ama hem korku var hemde zaman yetersizliği var.

Çıraklık Dönemi

Alıntı Cirakaltintas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursitim dizim dönüşümlü olarak devam.ama çok şiddetli değil çok şükür.ama uyku yok.evelsigun gece yine karabasan çöktü.okumadan sonra ilk defa oldu.icimdeki boş tuhaflik arada geliyor gidiyor.baska bir terapiste baslicam ama hem korku var hemde zaman yetersizliği var.
    uyku için doktorum bi hap verdi. 5 mgsi ölü yapıyor. 1 mgsi gün boyu uyuşuk tutuyor. 0,5 mgsi normal düzeyde ama kimi zaman da yetmiyor

Cahillik Dönemi

Uykularım baya düzeldi gibi.okadar koşturmaca gidiyor günler.ikigun yoğun anksiyete yaşadım içim daraldi boğulacak gibi oldum.bugun biraz daha var ama inemsememeye calisiyorum.sirt ağrılarım çok fazla ya hasta olucam ya kış geldiği için yada kendimi kasmaktan yoğunluktan bilemiyorum.bakalim sonu nereye çıkacak.

Cahillik Dönemi

Hasta olucammi olmucammi belli değil.sirt ağrım parolla geçmişti dün.ama mal gibiydim.gecede okadar zor uyudumki sabah geç kalmisiz.bir uyandım bogazlarim keçe gibi.tahrislik var.sigara içerken bazen rahatsız ediyor bazen etmiyor.bakalim bu durum nereye varicak.ya Allahım bu grip olmaktan neden bukadar korkuyorum ben hala anlamiyorum.koronadan önceden beri 7_8 senedir var bu korku.degisik bir gün basladim bakalım.nerde geçen haftaki benim enerjim sakinligim rahatligim.esim nezle ondan geçmiş olamaz çünkü ucgunde açıldı burunlari sadece burun akintisi vardı.dun fizikte benimki hastaydı acaba ondanmi geçti diyorum ama yaklasmadimda uzaktan iyi olup olmadigini sordum sadece.insallah hasta olmam sınav haftası başlıyor çünkü

Cahillik Dönemi

Hastayım galiba.dun akşama doğru bogazlarim baya kotulesti sırt agrilarimda.bi sürü takviye bitkisel karışım içiyorum.yatmadan eşim sirke Gripin ile biguzel masaj yaptı.sabah daha iyi kalktim.bogazlarimda daha iyi inşallah böyle hafifçe biter gider.icimdeki bu garip boşluk tedirginlik korku arada gelip gidiyor.mevsim geçişi sanirim bu şekilde vuruyor

Cahillik Dönemi

Hastalık beni çok fazla devirmeden gitti.sadece balgam var şuan.ama eşimin durumu pekte iyi degil.adamin aşırı geniz akıntısı var ve buda çok öksürük yapıyor.aile hekimine gitti iki kutu 1000 antibiyotik vermis.insallah iyi gelir.benim içim çok tuhaf durduk yere korku falan geliyor içime.icim bulanıyor falan.altta ameliyat yerinde batma gibi bişey oluyor arada onuda kafama takıyorum falan.bide burç yorumları beni inanılmaz etkiliyor.guya buay kötü gecicekmis falan.iste bu sebeple belkide içim daralıyor.boyle sanki kötü bişey olucak korkusu var içimde.neden bilmiyorum böyle oldum.belki mevsim geçişi belkide his işte.bogulacak gibi hissediyorum kendimi

Cahillik Dönemi

İçimdeki bu kötü his geçmiyor.korku doluyum.esimde iyi değil ilacmi kuvvetli geldi nolduysa adam hasta gibi.halsiz gucsuz.onun bu sekikde olması beni dahada korkutuyor.sonucta grip oldu gecti ama şimdi yine busekilde.o benim bu hayattaki tek dayanagim.ve içimden bı ses sanki ona bişey olacak diyor.aklimdan bin tane seneryo geçiyor bunu kelimelere dokemem...Allahım neolur sen koru

Cahillik Dönemi

Ozamanki dusunceler geçti ama benim içim hep kötü seneryo ile dolu zaten.bu ay regl beni çok zorladı.gec geldi zaten.11 Kasım'da anca oldu.tarla işleri var ve bunlar beni çok zorluyor.gerci oraya gidince kendimi tamamen unutuyorum.bakalim bu yorgunluk fakan beni nereye getirecek

Cahillik Dönemi

11 Kasım'da başlayan regl hala devam ediyor.bu defada niye bitmedi korkusu doldu içime.az az geliyor.ve tabiki aklıma bin tane seneryo geliyor.kendimi öldürdüm bile çoktan.belki dusunduklerim çok saçma ama insan bedenini iyi tanıyor ters giden her zamanki gibi olmayan rutinlerini hele daha iyi biliyor.bakalim 5-6 gün daha beklicem bitmezse jinekolog yolu görünüyor bana ve deli gibi korkular.yine rüyamda osekilde bişey gördüm oyuzdende biraz korkuyorum.insallah sadece bilincaltidir inşallah.bana zarar vermesin

Sayfa 52/54 İlkİlk ... 24248495051525354 SonSon