Sayfa 49/59 İlkİlk ... 39454647484950515253 ... SonSon
584 sonuçtan 481 ile 490 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Tam bir ay oluyor bu bursit belası başlayalı.uc gündür ağrım yoktu busabah kalktigimdan beri ağrılarım fazla.tam bursitin olduğu yerde yaygın değil.bazen diyorumki acaba hiç geçmeyecek mi.insan sürekli agriylami yaşar.tamam geçti diyorum tekrar geliyor.bakalim ne kadar sürede gececek.nerfrn buldun beni bursit nerden

Cahillik Dönemi

Fizik tedaviye başlayalı tam bir ay oldu.tam olarak iyileşme yok.gecen hafta hiç ağrım yoktu 6 gün.gecen hafta sonu pazargin bacağımda yine ağrı başladı ve Ogün bugündür devam ediyor.yine aynı yanlarda iç taraflarda bazen bacakta yanma gibi.aklim almıyor bu nebicim bir belaymis.yapisti kaldı ağrı.psikolojik olarak yerdeyim ağrılar geri gelince.allahim beni bu dertten kurtar

Cahillik Dönemi

Nezaman geçecek nasıl geçecek bilmediğim bir hastalık.fizyoterapistim zanla diyor ama ne zaman
    Daha nekadar gudecegim üstelikte çok pahalı.bazen ağrı tamamen geçiyor sonra birden başlıyor.nazen içerde inanılmaz bir kaşıntı hissediyorum.sin çarenin ameliyat olduğunu okudum ama fizyolarda onu asla ama asla önermiyor.ya benim başıma ne geldi.bem naptim kendime böyle.hareketsiz bir yaşam başıma iş açtı.yarabbi neolur bunu bitir sürekli ağrı hissetmek sürekli her hareketimi düşünerek atmak çok yorucu.sunu yaparsam ağrı artarmi şöyle oturursam şöyle yurirsem böyle uatarsam hep bu sekildeyin ya.yeter ya vallada billada yeter.bugun ayın 12 regl oldum

Cahillik Dönemi

Devam ediyor ağrılar yanmalar bugün fizikte Dr artık yavaslayarak geçmesi gerekiyor dedi ama benim her zamanki gibi geçmiyor.ne lanet hastalikmis ya yapıştı sanki üstüme.zamanla bekliyorum bu yanmalar hala iltihap olduğunu işaret ediyormuş neden dagilmiyir bu iltihap bıktım yeminle.hem pahalı hem gitgel bıktım artık.

Cahillik Dönemi

İki gündür hiç ağrım yoktu busabah ağrıyla uyandım ve her iki bacakta bursit bölgesi ve yanlara yayılan yanmayla devam ediyor.fizikte vardı bugün Dr soyledim olabilir dedi.ve haftaya sanırım fizik süresi doluyormus.degerlendirme yapılıp bırakılacak fizik.agrilarim var dedim değerlendireceğiz dedi.okadar para ve ben ağrı çekiyorum.bu nasıl bişey anlamıyorum neden geçmiyor onuda anlamıyorum.biktim bu bursit belasından

Cahillik Dönemi

Ağrı hala devam ediyor.dun özellikle aşırı fazlaydı fizigede gittim söyledim onlarda bunun olmaması gerektiğini söylüyorlar ama benim ağrım var.sabah sekizde denize gittik hareketlerimi yaptım çıktım çocukların yanına.bicay söyledim.cayi bikac yudum aldım birden içim bulandi elim ayagim dökülmeye başladı.biraz oturup eve geldik hala geçmedi.vitamin aldım falan ama içim bı tuhaf.ya atak geldi yada hasta olucam bu halsizlik kırıklık neden olur başka.boyke aşırı hamlamis gibiyim.kafamda tuhaf.simdi kahve yaptım balkonda içiyorum inşallah kendime getirir beni.bu ağrıların üstüne bide hasta olmak istemiyorum.

Cahillik Dönemi

Ozaman hasta olmadım.ogunluk bir kırgınlık oldu geçti.bursitvagrim iki gündür az sanki ama menuskusum deli gibi hortladı.onceden dizlik takardim geçerdi budefa dizliklede geçmiyor.ve dizimin arka tarafı kesiliyor gibi ağrıyor.ya ben ne yaşıyorum neden herşey arka arkaya geliyor.dizim bursitim yetmezmiş gibi sol bademcigimde batıyor sabahtir.bazen diyorumki kesin bişey var kesin.tam kendimi düzeltmek için adım attım terapilere başladım vücudum farklı reaksiyonlar vermeye başladı.bursitimemi üzüleyim menukusum yurutmicek kadar ağrıyor onami.ama herşey hareketsiz yaşamdan oldu.bunu biliyorum.okadar kos gibi yatarsam olacağı buydu.ustune deli gibide kilo alıyorum.ya ben napicam napicam.nezaman bitecek bu çilem.

Cahillik Dönemi

Bursit ağrısını çok az hissediyorum ama menüsküs beni çıkmaza soktu yine.dizim tam açılmıyor daha doğrusu dizimin arkası açılmıyor.acmaya çalışınca inailmaz ötesi acı hissediyorum.yetmezmis gibi sanki sol bacağım sağ bacağıma göre daha koyu bı renk.dun fark ettim bunu ve nasıl korku geldi içime.bazem geçiyor bazen yine renk değişiyor ya ben ne yasiyorum.simdi bu renk değişikliği neden oluyor.aklima bisuru kötü şey geliyor.ya damarim tikaliysa ya pıhtı atarsa ya ya ya....

Cahillik Dönemi

Ben kime ne yaptimda Allah bana bunu verdi diye düşünüyorum.tam geçti dedim bir haftaya yakın ağrılarım yoktu akşam isteme töreni vardı gitmez olaydım hadi gittim o merdivenleri çıkmaz olaydım.sabah yine kalça bölgesinde ağrılarla uyandım.dizim bir yandan bursit bir yandan bastırıyor ve ben artık napicami bilmiyorum.okadar caresizimki çektiğim ağrılardan cikmazdayim.panik atak falan bunun yanında gül suyuymus.dayanamiyorum çok ağrıyor Allah kahretsin yine kalça eklemim bıçaklar saplanircasina canım yanıyor.

Cahillik Dönemi

Bursit ağrım baya baya azaldı ama menuskusum beni baya zorluyor.bugun bantlama yapıldı dizime fizyoterapide.yetmezmis gibi akşam esnerken cenemden tak diye ses geldi ve akşamdan beri ağrıyor.fizyoterpistim birkaç hareket verdi ama sanki onları yapınca daha da ağrıyor.kulagima kadar çıkıyor acısı.artik ciddi ciddi birinin bana bişey yapdigini düşünür oldum.iyilesmeme fırsat yok.surekli biyerimde sorun çıkıyor.dayanamayip dexfirte attım bakalım inşallah iyi gelecek.sabaha geçmiş kalkarım dedim olmadı.insallah yarın sabaha geçmiş halde uyanırım bursit biyandan dizim biryandan artık dayanamiyirum.

Sayfa 49/59 İlkİlk ... 39454647484950515253 ... SonSon