Sayfa 36/38 İlkİlk ... 2632333435363738 SonSon
372 sonuçtan 351 ile 360 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Karar Dönemi

Temiz çıktı çok şükür temiz çıktı pataloji.iltihapli irin kistiymis.dikisleeimde ongun sürer dedi dr.allahim san binlerce kez şükürler olsun.bir daha asla asla cikmasin

Karar Dönemi

Dikislerimdeki acı gecmiyor.10 gün oldu ameliyat olalı ama hala ilk günkü gibi acıyor.tamam çok hassas yerde ama yurumemi hareket etmemi engelliyor.sanki hiç eskisi gibi olamicam gibi geliyor.dr dikişler kendisi düşmezse gel biz alırız dedi.bide bu çıkmasın.regl olmam gerekiyor ama başlamıyor.tamam son 20 gündür iki kutu antibiyotik sayısız ağrı kesici kullandım üstüne narkoz aldım falan ama akşam deli gibi baş ağrısı vardı dedim baslicak ama başlamadı daha.

Karar Dönemi

Dün başladı regl.(16kasim).nasıl yoğun geliyor.birfe onun dikislere teması oluyor çektiğim acı ikiye üçe katlanıyor.ustune birde atak yaşamaya başladım iki saattir.icim bunaliyo kafam gelgit oluyo.ruyamda yine otur şeyler gördüm akşam.sabah onun etkisiyle uyandım.nezaman böyle rüya görsem hasta oluyorum.hersey ustuste geliyor artık catlicam.dikis acısı regl panik atak karıştı ve ben nasıl başa cikicam hepsiyle bilmiyorum

Karar Dönemi

Sanırım birde tekrar hasta olucam.bogazimda kecelik hissi var kuru öksürük geliyor.20 gün öncede busekildeydim.allahim artık yeter inşallah hasta olmam.daha öksürük tam olarak gecmemisken sinuslerim tam acilmamisken nerden geldi bu öksürük ya.

Karar Dönemi

Hastami oluyorum anlayamiyorum ama öksürük ve bogazlarimda tahriş hissi var.icmedigim şey kalmadı yine.surekli suda iciyorumki boğazım kurumasin iyice.cok acayip bişey ama ben daha duzelmemistim grip geçmemişti iki kutu antibiyotik içtim.gecen senede böyle bişey yaşamıştık üç haftada geçmişti ama bu defa üç haftayı geçti araya ameliyat girdi.digerleri gibi bir sürü doz aşı olsam tamam dicem ama sadece bı doz aşı olduk.esim 10 günde atlattı öksürük arada var onun.ama benim tam geçer gibi oluyor yine geliyor.biktim yeminle kışı sevmiyorum ya sevmiyorum.ama yağmurlu havalara bayiliyorum okadar.kis demek dert hastalık demek.isin acayibi çok şükür çocuklar hasta olmadı.nirmaldr onlar okuldan getirirdi bu defa biz oluyoruz.cok ilerlemeden bitsin bu gripte neolur.

Karar Dönemi

Hasta gibiyim sadece boğazımda gıcık bir öksürük ve tahrislik var.sutekli öksürme geliyor.cok sukurki halsizlik burun akintosi tıkanıklığı falan yok.ama öksürük mahvetti beni.dikislerimde hala düşmedi.dusmezse Dr gidip onun alması gerekecek ve canım çok yanacak biliyorum.artik hayatım normale dönsün bu şekilde yürümek acı çekmek üstüne bide deli gibi öksürmek bittim

Karar Dönemi

Bogazlarimdaki kecelik biraz azaldı ama öksürük devam.dikislerim hala çok acıyor.bacaklarimi kapatamiyorum.kendi eriyen dikiş olmasına rağmen erimiyorda.gidip bide onları aldırmak gerekicek.acisi geçsin başka bişey istemiyorum.

Karar Dönemi

Morallerim allak bullak.dikislerimin olduğu yerin bir santim kadar üst tarafında kızarıklık ve yanma başladı.daha doğrusu hep yanma zaten o bolgedeydi.ben bakamıyorum.bugun neden yanıyor acaba diye baktım ve morluğu gördüm.beynimden kaynar sular döküldü resmen.yarin sabah hemen Dr gitmem gerekicek.allahim neden böyle oluyor neden geçmiyor orası.tekrar apsemi toplucak anlamıyorum.artik dayanamıyorum geçsin istiyorum bu acılar.basa dönmekten korkuyorum ya tekrar olursa diye kafayı yicem ben

Karar Dönemi

Dr gittim baktı dikişler gayet iyi durumda dedi.bende dikişlerin biraz üstü morardı ve en başından beri acıyan yer orası dedim.bakti damar gibi dedi.ama dedim ameliyattan önce orda öyle bişey yoktu açıda yoktu.hicbisey demedi.kafayi yemek üzereyim.bunca çektiğim acı üstüne bide böyle bişey çıkması.neden böyle oldu neden ya.bu neden benim başıma geldi.hareket etmezsem acı yok dokundugumdada acı yok ama bişey değdiği zaman canımdan can gidiyor ya.hic gecmicek sanki o çektiğim acı.butun hayatım allak bullak oldu benim.allahim kurtar beni bu acidan

Karar Dönemi

Mental olarak çökmüş durumdayim neden geçmiyor acılarım.ustune bide ataklar geliyor.dun sürekli ağlama geldi içim bunaliyor.sabah kalktım yine aynıyım.aci hala var atakta var tabi.eve çakılıp kaldım daha doğrusu yatağa cakildim.cok fazla hareket etmeden geçiyor zaman.ve en çok beni etkileyen bu kadar aciz ve yalnız olmam.su dönemde annemin yaşamasını bana şevkat gostermesini bize bakmasını okadar isterdimki.oksuruk bile hala devam ediyor grip bile hala gecmedi.icimdeki bu cokmusluk yalnızlık korku beni dibe sürüklüyor.danki hep böyle kalıcam yada işler dahada kotuye gidicek ve ben olucem gibi geliyor.nerden geldi bu benim başıma anlamıyorum.

Sayfa 36/38 İlkİlk ... 2632333435363738 SonSon