Sayfa 57/58 İlkİlk ... 747535455565758 SonSon
575 sonuçtan 561 ile 570 arası

Konu: Benim günlüğüm olsun

Cahillik Dönemi

Deprem soylentılerı hala devam edıyor. Ve Ege hala sallanıyor. Ikı haftadır koşturmaca hergün. Tuhaf tuhaf şeylerde yaşamıyor değilim. Yıne sıvılce tarzı bısey çıktı ben evham yaptım genız akıntım çok yoğun halde mesela. Ne bıleyım bazen boğulacak gıbı oluyorum. Bazen asırı enerjık tuhaf ıste

Cahillik Dönemi

Forumun bukadar kapalı kalması.????
    Bu sene hasta olmadım derken geçen pazar başlayan grıbım var. Aksamları gıcık öksürük tuttumu uyutmuyor. İlk defa geçmeyen öksürüğüm var. Antibiyotik bugün bıtıyor çık halsız falan olmadım ama öksürük mahvettı. Üstüne mert gıttı. Hala aklıma geldıkce ağlıyorum. Konduramıyorum bıturlu. Çok sıddetlı baş agrıları falan yasadım ne yaptıysam geçmeyen. Bu ara durmuş durumda agrılar. Forum kapalı kalmasın yazınca hatırlıyprum

Cahillik Dönemi

Yıne basladı bu baş agrısı. Bır aydır devam edıyor. Kafamın arkasından baslayıp alnıma kadar yayılıyor sankı. Bazen bıcak batması bazen pres yapışıyormus gıbı. Aklıma acaba bu candıda beynımedemı gectı dıyorum. Bu dıyete basladıgımdan berı baş agrısı nedır bılmıyordum. Bıraz gevsetınce basladı baş agrısı. Bazen ulan bıke kesmiyor. Aklımda delı sorular tabı. Tumormu pıhtı mi falan dıye.suan gözüme kadar ındı agrı.

Cahillik Dönemi

Baş agrısı gectı gibi ama dün öğlen başlayan acayıp sırt agrısı var. Kulunç bellı ama bu agrı omuz ve göğsümün sağ tarafına kadar indi. Bazen nefes alırken bıle batıyor. Sımdı dıyorum akcıger kanserımı. Ya allahım agrısız sızısız bıgun olmayacakmı. Bıde ishal oldum sabahtır üç kere çıktım. Ama bu agrı korkutuyor benı. Ya cenaze soğuk hava falan çok kastım kendımı ondan oldu bılemoyorum ama göğsüme kadar inen kulunç agrısımı olur

Cahillik Dönemi

Akşam dayanamayıp Brufen ıctım. Bıkacta esneme egzersızı yaptım. Yastıgı attım yastıksız yattım. Ne ıyı geldı bılmıyorum ama baya ıyı uyandım agrılar baya gecmıs

Cahillik Dönemi

Ogun ıyı oldum sonrasında yıne basladı sırtımdakı agrılar. Dokunduğum an bıle acıyor kütür kütür ses geliyor ıkı kürek kemıgım omzum kollarıma kadar ınıyor agrı yanma. Ikı gundur koydeyız burda belkı işten umursamam dedım ama öyle böyle degıl. Az önce uyandım yıne devam yetmezmıs gıbı basımın sol tarafındada agrı var yıne. Burnuma kadar sızlıyor agrı. Agrıklının tekı olup çıktım. Ya çok agladım kendımı asırı kastım ondan oldu bilemiyorum ama benı baya tedırgın ediyor bu agrılar. Hıcmı rahatlamaz ya hıc. Kaskatı sırtım boynum göğüs kasım bıle. Esımın belı ağrıyor adamın umrunda degıl. Ben yıne karalar bagladım agrılar yüzünden. Valla yeter bı insan neden bu kadar agrı çeker hıc rahatlayamam.

Cahillik Dönemi

Hergun yeni bı ağrıyla uyanır oldum.olan ağrının üstüne yenisi eklenerek devam ediyor.sirtimdaki ağrılar geçmeden bu sabah sağ bel ve sağ alt uyluk ağrısıyla uyandım.aksam dehşet otesiydi zaten eşimle çok kavga edip köyü terkedip evime geldim.o orda kaldı.icim çok kırgın.bir yanım bitsin artık böyle olmaz diyor bir yanım sen yine affedersin diyor.ama su ağrılar bütün bu soruları ezip geçiyor.aman agrisin diyemiyorum desemde içten demiyorum.cok kötü bir bayram geçiyor ağrılı kavgalı.olan çocuklara oldu neyapalim.bu saat oldu ne aradı ne sordu.bakalim ne günler bekliyor bizi

Cahillik Dönemi

Esımle ite kaka gidiyor. Hala aşırı kırgınım.asla eskısı gıbı olmayacak oda farkında. Herneyse benım kulagımda uğultu gıbı bısey olurdu belki bı 15-20 senedir. Kafamı sola doğru hafıf egım verınce oluyor. Bu bu ara çok arttı. Kafama takmayayım senelerdır var bu süre ıcınde kaç defa Mr cekıldı bısey olsa Dr lar soylerdı dıyorum ama uğultu çok fazlalastı. En ufak boyun hareketinde oluyor. Sankı çok kuvvetlı bır rüzgar geçiyor perıyotlu halde kafamın sol tarafından. Kulagım sesten patlıcak gıbı oluyor. Ne bıleyım bedenım illaki bısey buluyor benı korkıtmak ıcın. Bakalım bu nekadar devam edıcek

Cahillik Dönemi

Uğultu lar baya azaldı gıbı. Bugün asırı bı tedirginlik var ıcımde böyle ataklı gıbıyım.yune bacaklarımı sallıyorum gözlerimi kısıyorum bulanık görüyorum vs. Tranko attım bıtane o bıraz yatıstırdı içimi gıbı ama tam degıl. Yıne tabı böyle olunca herşey gözümde büyüyor bısey yapmak falan zor gelıyor sankı asırı halsız gıbıyım falan. Neden oldu anlaöadım

Cahillik Dönemi

Uyanıyorum ama uyku yetmıyor gıbı. Halbukı delıksız uyuyorum. Yıne hafıf tedırgınlıkle uyandım. Icımde tarıfsız kuş çarpıntıları var. Gözleri kısık bakıyorum etrafa. Benı ne etkiledi de ben böyle oldum

Sayfa 57/58 İlkİlk ... 747535455565758 SonSon