Dişlerin belki eskisinden daha güzel duruyordur ama sana çirkin görünüyordur. Etrafında bir kaç insanın fikrini al bence. Eskiye göre nasıl görünüyor dişlerim diye. Eğer teknik bir hata yapılmadıysa tedavi esansında, kötü durmaz kaplama. Ben zaten, estetik kaygı bir kenara, bir dişin ömrünü tamamlamadıkça kesilmesine, çekilmesine karşıyım. Ana dişini gittiği yere kadar kullanacaksın. Ayrıca porselenlerde bembeyaz bir renk seçiliyor ki bu da yanlış, bir iki ton daha sarı seçilmeli ki çok göze batmasın, direk belli olmasın porselen olduğu. Ağzımda 3 adet implant, 15 civarında da porselen diş var. Yani bana ait, 10 tane diş ancak var, onların da 4 tanesi kanal+dolgulu. İşlem görmemiş sadece 6 tane dişim var. Dişlerimi fırçalamama rağmen, diş yönünden çok sıkıntı çektim, hala da çekiyorum....Sana önerim bunu takıntı haline getirme, eğer hiç sevmediysen,
aklındaki diş şeklini tarif et, mesela daha küçük dişler olabilir, bir iki ton da koyu renk seç, bembeyaz olmasın, en kötü ihtimalle kaplamalarını yeniletip daha estetik bir şey taktırırsın. Aynalardan bir süre uzak dur. Ruhundaki boşluğun, yalnızlığın faturasını yüzüne, bedenine kesme.
Yer imleri