Beyin mr ı, eeg ve emg çekildi mi sana? Ayrıca hafızanın ne düzeyde olduğuna yönelik testler de yapılabilir. Bugüne kadar ilaç kullanmamış olmanı da kayıp olarak görüyorum.
.
deleted.
Konu dadash tarafından (19-04-2020 Saat 03:16 AM ) değiştirilmiştir.
Beyin mr ı, eeg ve emg çekildi mi sana? Ayrıca hafızanın ne düzeyde olduğuna yönelik testler de yapılabilir. Bugüne kadar ilaç kullanmamış olmanı da kayıp olarak görüyorum.
.
deleted.
eeg ve emg nörolojinin sevkiyle yapılıyor sanırım. Nöroloji doktorun bu tetkikleri isteyecek senden.
.
deleted.
Tüm hastalıklarda ve tedavi sürecinde doğrusal ve düzenli bir şekilde sürekli iyiye gidiş olmaz. Elbette dalgalanma olur. İlacın iyi etkilerini görmeye başlaman güzel. Arasıra stabillleşebilir durumun, bazense geriye gidebilirsin ama genel itibariyle ilaç endüstrisi çok gelişti. Artık beyne nokta atışı hükmeden ilaçlar üretebiliyorlar. Muhtemelen sinir uçları iletimi aktive eden bir ilaç verdiler sana. Bu sayede algıların açılıyor, daha hızlı düşünebiliyor, daha iyi idrak edebiliyorsun. Dalgalanmalara hiç takılma, genel itibariyle pozitif yönde bir ilerleyişin var gibi görünüyor.
.
deleted.
.
deleted.
Konu dadash tarafından (19-04-2020 Saat 03:17 AM ) değiştirilmiştir.
Yani 3 ay öncesine göre şu an çok çok iyisin dostum. Maşallah. Darısı burada şifa bekleyen tüm arkadaşların başına. Uyuşukluk hissi büyük oranda kalktı demişsin. Egzersiz ve spor yaparsan, kan dolaşımını, nabzını hızlandıran aktiviteler yaparsan daha da dinç olacaksın. Kafanın içinde yeteri kadar hava vardır, gerisi vesvesedir, onu hiç düşünme. Büyük oranda toparlanmışsın. Daha da iyi olacaksın.
.
deleted.
Konu dadash tarafından (19-04-2020 Saat 03:17 AM ) değiştirilmiştir.
Yer imleri