Gerçekten çok güzel anlatmışsın. Yalnız hissetmemek için çok derin bi maneviyata ihtiyaç var bence de. Daha 18'sin karamsar olma gülen gözlerle heyecanla bak geleceğine korkuların elbette olacak ama devleştirme onları...
Genel itibariyle olumlu bakıyorum hayata çok az sosyal fobim vardı meğersem insan içine karışınca çözülüyormuş bunu anladım sende Mutlu olacaksın her şey güzel olacak öyle hissediyorum
Genel itibariyle olumlu bakıyorum hayata çok az sosyal fobim vardı meğersem insan içine karışınca çözülüyormuş bunu anladım sende Mutlu olacaksın her şey güzel olacak öyle hissediyorum
Bu güzel bi temenni Sağol... Ama ben buna inanamayacak kadar doluyum. Artık çok geç gibi. Yapcak bişi yok
Bu güzel bi temenni Sağol... Ama ben buna inanamayacak kadar doluyum. Artık çok geç gibi. Yapcak bişi yok
Hayata gülen gözlerle bakmak için illa 18 olmak mı gerekiyor 70 ine varmış dede gibi konuşuyorsun ha
Ben dalgın insanları çok severim. Bu onların iyi olduklarını, fikir adamı olduklarını gösterir. Zira kötüler ve boş kafalılar, her zaman uyanıktırlar. -Prens de Higne
26'yım daha fakat ömrümü tüketmiş gibi hissediyorum. Hayata gülen gözlerle bakamayacak kadar kan çanağı gözlerim...
Ah keşke elimden bir şey gelse. Ama bir umut olmalı geleceğin güzel olabileceğine dair bir umut. Azıcıkta yok mu çok azıcık
Ben dalgın insanları çok severim. Bu onların iyi olduklarını, fikir adamı olduklarını gösterir. Zira kötüler ve boş kafalılar, her zaman uyanıktırlar. -Prens de Higne
Yer imleri