Sayfa 10/10 İlkİlk ... 678910
96 sonuçtan 91 ile 96 arası

Konu: Okb.

Karar Dönemi

Alıntı hüzünn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin ilaç kullandığını okuldakiler nasıl öğrenebildi ki? Ya gerçekten merak ettim hangi ilaçları kullandın?
    okul bu işteöğretmeniz diyenlerden bir şekilde yayılmış herkes birbirne benden duyduğunu söleme diyerek konuşursa olacağı gerçekte belki açık açık demediler arkadaşınızın su sorunları var tedavi görüyo ona böyl eböyl davranmayın e kuld pc kullanabilen hocala rolmayınca doktor raporlarını öğrencilere kitliyolar hocalar birbiriy resmi işlemler için konuşurken kolidordaki yada müdür odasındaki öğrenci bi şekilde duyuyo böyle yayılıyo yada direkt

Karar Dönemi

ilaçlara hicbir zaman inanmadım.

Karar Dönemi hüzünn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı obirobsesif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okul bu işteöğretmeniz diyenlerden bir şekilde yayılmış herkes birbirne benden duyduğunu söleme diyerek konuşursa olacağı gerçekte belki açık açık demediler arkadaşınızın su sorunları var tedavi görüyo ona böyl eböyl davranmayın e kuld pc kullanabilen hocala rolmayınca doktor raporlarını öğrencilere kitliyolar hocalar birbiriy resmi işlemler için konuşurken kolidordaki yada müdür odasındaki öğrenci bi şekilde duyuyo böyle yayılıyo yada direkt
    İlaçlar hiçbir zaman çözüm diil ve işe yaramıyor bunu her zaman söyledim. Ama sana gerçekten büyük zarar vermiş. Allah yardım etsin.
    kamera stop! yalnızlığıma kapalı gişeyim..

Karar Dönemi

bir yerde duymuştum okb kontrol edilemeyen kaygı fazlalığının kontrol edilebilmesinin otomatik bir yoluşmuş yani kapı kolunun kaygı verici olması sorun değil kapı koluna dokunmakla aynı anda kaygı duygusunun oluşması yani kişi kapı koluna bir kaçkez dah adkununca kaygı duygusu ortadan kalkınca bunu buna bağlamaya başlıyo yani kaygılandığı anda yaptığı şeyin tersini yada bir kaç tekrarı ona kaygı duygusunu ortadan kaldırınca böyle bir yöntem eliştiriyo beynin bu tutmu uzun vadede bir çözüm değilmiş benimde okblerim böyle şeylerle başlamıştı

dreamer8
    Guest

Ben "hüzün" de kısa ve vazgeçmiş cümleler, ikna edilemeyen bir kişilik, bir direnç, bir duvar görüyorum. Bu, psikolojik rahatsızlıklar yaşayan insanlarda en son istediğimiz şey. Dış uyaranlara, telkinlere, yönlendirmelere kapalı. Sorununu ancak kendisi çözebilir anlamına geliyor bu tablo. Haksız mıyım??

Banned

Alıntı dreamer8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben "hüzün" de kısa ve vazgeçmiş cümleler, ikna edilemeyen bir kişilik, bir direnç, bir duvar görüyorum. Bu, psikolojik rahatsızlıklar yaşayan insanlarda en son istediğimiz şey. Dış uyaranlara, telkinlere, yönlendirmelere kapalı. Sorununu ancak kendisi çözebilir anlamına geliyor bu tablo. Haksız mıyım??
    Cogu noktada seninle hemfikirim lakin bu isin icinden tek basina cikabilecegini sanmiyorum.

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 678910