Sayfa 7/10 İlkİlk ... 345678910 SonSon
96 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Okb.

Karar Dönemi hüzünn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı potter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hüzünn tam olarak neler yaşadığını bilmiyorum ama yazdıkların benim takıntılarımla benzer temizlik takıntılarımız aynı sende dışarıda serbestsin yani rahatsın ben de bazen ben de bir şey yemem sırf temiz kalmak için bir şeyime dokunurlarsa silerim elimi o kdar uzun yıkarım ki yani kendimle çok benzettim
    Ne zamandır böylesin?
    kamera stop! yalnızlığıma kapalı gişeyim..

Aslında ufaklıktan beri titizimdir derim ama aşırı ve hastalık şeklini alması zamanla artıyor her geçen gün daha çok düşünüp daha çok şey buluyorum yani aslında şimdi böyleyim. soruna cevap olarak 4 5 yıldır böyleyim ama dediğim gibi giderek artıyor
    Kaç yaşındasın?

22
    ayrıca ben düzeleceğimizi düşünüyorum tamam onlar kadar olamıycaz bence ama üstüne gide gide olucak bu iş yeter ki defalarca boşver diyebilelim ama çok zor
    26'yım ben de 20'li yaşlarımın başlarında fark ettirdi hastalık kendini. Ben kendi adıma düzeleceğimi düşünmüyorum. İnanmıyorum. Artar belki azalır ama sonra yine artar. Gitmez. Bitmez. Mahveder yok eder yaşantımı... Etti de.

inan o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşamış gibiyiz ama seninkileri okudum evet zor gerçekten zormuş yazdıkların anlamam mümkün değiil bi yandan da diyorum ama ben burada şöyle bir şey düşündüm ki bizi mutsuz eden insanlar sonuçta hastayız Allah vermiş yani napabiliriz geçen gün bir hocam dediki bitlilerin içinde yaşarsanız bitli olmak hastalık değildir yani duruma göre . şimdi dünyada insanlar temizliği pek düşünmediğinden biz hasta görünüyoruz halbuki herkes bizim gibi olsaydı ne otobüsten iğrenirdik ne başka şeyden
    Abarttığımızın farkındayız, bundan dolayı acı çekiyoruz zaten, ruhum işkence görüyor bedenimle uğraşırken. İnsanlar anlamıyor, hastalık olarak kabul edemiyor. Başı ağrıyan birine baş ağrını geçirmek senin elinde diyemezsin. İlaç vs tedavi yada uyku baş ağrısını geçirebilir. Ama bana herşey senin elinde dersin elimde değil desem de elinde dersin. Çünkü bu fizyolojik değil çünkü bu hastalık değil dimi...

Karar Dönemi

Annem ilk hastaneye yattığında 4 yaşındaydım mütemadiyen senede bir ilaçlarını bırakıp rahatsızlanırdı belki de en fazla iki senede bir.Annem bipolar,ama dünyaya bir daha gelsem yine annemi isterdim anne olarak.Onu çok seviyorum rahatsız bile olsa (şu anda rahatsız).Çok güzel bir kalbi vardır onun.O olmasaydı belki İslamiyetle de tanışamayacaktım.Allah müslümanlığımızı kabul eylesin.Kimse yalnız değildir çünkü Allah herşeyi görmekte,bilmekte,ve herşeyi duymaktadır.O yüzden yalnız değiliz hüzünn üzülme Allah inananlarla beraberdir.

Alıntı Kubbe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annem ilk hastaneye yattığında 4 yaşındaydım mütemadiyen senede bir ilaçlarını bırakıp rahatsızlanırdı belki de en fazla iki senede bir.Annem bipolar,ama dünyaya bir daha gelsem yine annemi isterdim anne olarak.Onu çok seviyorum rahatsız bile olsa (şu anda rahatsız).Çok güzel bir kalbi vardır onun.O olmasaydı belki İslamiyetle de tanışamayacaktım.Allah müslümanlığımızı kabul eylesin.Kimse yalnız değildir çünkü Allah herşeyi görmekte,bilmekte,ve herşeyi duymaktadır.O yüzden yalnız değiliz hüzünn üzülme Allah inananlarla beraberdir.
    Allah annene şifa versin inşallah, gülümsedim yazını okuduğumda, Sağol.

Hüzünn bak ne diyeceğim biliyorum bana inanmayacaksın ama bu işi tamamen yenemesek de biraz azaltabiliriz yazdıklarını okudum annen sana yeni bir ev açmasın insanlar arasında kalmalısın biraz daha düzelmelisin tamam normal olamayacağız belki ama en azından azaltabiilriz mesela en basitinden işe başlarsak neyi yapamıyorsan üzerine git bunu defalarca söylemişlerdir sana da kesin ama tekrar söylğyorum burada birbirimize çözüm olmalıyız mesela ne biliyim şu an aklıma gelmiyor mesela üzerine gitmeliyiz yani bir çözüm arıyorum
    Üzerine gitmek çok zor, zira okb benim üzerime bu denli gelirken. O an yani obsesyon geldiğinde öfkeleniyorum ve kompulsiyon peşi sıra geliyor. Düşünceyi gözlemleyemiyorum direk davranış gösteriyorum. Olmuyo. Benim için çok geç

Karar Dönemi

ama bak ben kronometreyle tuvalete giderim ve bir yıl önce 20 dakika benim en iyisiydi ama şimdi bir yılda 10 dakikaya düşürdüm normal insanlar en fazla beş dakikada çıkıyor onu da ölçtüm 2 dakikaya çıkan bile var. Benim için on dakika da iyi bence kendini bırakma hüzünn neden geç olsun seni hiç anlıyamam kabul ama geç değil bence yeniden başlayabilirsin ufak tefek birkaç şeye bile boşver diyebilirsin bu bile bir şeydir dimi ama
    askerde tam tuvaletteyken içtimayı topladılar

askerlikte temizlik fobimi yendim. hüzünn'ede böyle degisik bir ortam lazım.

Alıntı ardadeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    👍
    emre aydın- bu yağmurlar

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 345678910 SonSon