sanki dünyadaki herkes mutlu, burada kendine çözüm arayan bir avuç insan olarak biz mutsuzuz gibi geliyor. Herşeyden sklma, hiçbir işe yaramama..
Güvensizlik had safhada...
Arkadaşlar Okb var Sosyal Fobi var Depresyon var ama sosyal fobi için doktora gittim 3 çeşit hap içiyordum 1 kaç ay içtim şimdi bıraktım biraz faydası oldu ama okb ve depresyon için bir doktora gitmedim mutsuzluk var sürekli bu dünyada hiç mi yüzüm gülmücek ya![]()
sanki dünyadaki herkes mutlu, burada kendine çözüm arayan bir avuç insan olarak biz mutsuzuz gibi geliyor. Herşeyden sklma, hiçbir işe yaramama..
Güvensizlik had safhada...
ben de senin gibi düşünüyorum demek istedim. Aşırı mutsuzluk, sürekli her şeye olumsuz bakıyorum. Sanki dışardaki herkes mutlu , ama ben mutsuzum. Ve doğruysa forumda yazan ark.lar mutsuzmuş.
Herkesn problemleri sıkıntıları var ama mücadele edebliyor. Bense hiç bir şey yapamıyorum. Sorunlar büyüyor ve ben eziliyorum.
Kafam sanki puslu gibi.. aciz ve özgüvensiz..
her gün birbirnin aynısı..
sorun ne biliyor musunuz? üretken olamamak. işsiz güçsüz boşlukta savrulmak sorun. o kadar çok zaman var ki insan bu zamanı doğru değerlendirmiyorsa kendine yöneliyor. kendimizi hayatın merkezine koyarsak tabi mutsuz oluruz. zamanı verimli kullanmayı öğrenmediğimiz sürece, mutsuzluk alışkanlık yapar.
sürekli evdeysen inan çalışmıyorsundur. kafan almıyordur. eğer arkadaşın yoksa biraz hava alacağın birlikte, 1 saat koşmalısın ya da tempolu yürüyüş. emin ol kafan daha iyi çalışacak.
Yer imleri