Sanırım geç bile kalındı. Aslında yeni mesajlara ve güncel konulara daha rahat ulaşabileceksek bence sorun yok ama şu sitemizin tuhaf rengini bile özleyeceğim eğer olursa :/.
Az önce bi duyum aldım ve sanırım diğer tarafta olduğu gibi,burada da güncelleme yapılma durumu var..
Yeni bulletin sistemi gerçekten çok kötü ve bi çok üyeye kullanışsız gelecek ve burayı bırakacaklar..yani bi nevi diğer taraf gibi burası da ölecek..
Lütfen site üyeleri adına çok çok rica ediorum admin bey...müsade edin;alıştığımız hali ile kullanmaya devam edelim bu platformu..
Sanırım geç bile kalındı. Aslında yeni mesajlara ve güncel konulara daha rahat ulaşabileceksek bence sorun yok ama şu sitemizin tuhaf rengini bile özleyeceğim eğer olursa :/.
HAYALPEREST
Elma diğer siteye baktın mı sen abi..?
Ordakilerin hepsi buraya akıor..dikkatini çekmemesi mümkün deil..
Ben orda abone olduğum konulara gelen yeni mesajlara bile ulaşamadım...ki forum düzenleriyle aram da iidir normalde...
Yani diğer üyeler de senin gibi düşünüosa;o halde bende bi anormallik var demektir...
sadece arayüz değil diğer forum kullanılmaz halde.
forum oldugu gibi kalmis ancak iletisim bitmis.
diger forum kapatilmali bence.
Sizleri burada görmek çok güzel ,sizler sayesin de forum daha da hareketlendi.
Bende yıllar once psikoloji sitelerine ilk sitemi saymazsak gen tr de adım atmıştım oraya uye olduktan bir kaç ay sonra,sevgili adminimiz burayı kurmuş ve ilk üyeler olarak gen tr de mod olan bir arkadaşımla buraya gelerek burayı geliştirmiştik .
Yıllar sonra sizler aramıza katıldınız ,bundan çok çok mutluyum .Ben de sizler gibi burayı çok seviyorum ve daha uzun yıllar bir arada olmayı arzu ediyorum .
Kişisel olarak adminimize duygu ve duşuncelerinizi ileticem inşallah o da bu yorumları goz onune alır gerekeni yapar .
YA ÇARESİZSİZİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ
Benim Hayatımı Yargılamadan önce ..
Benim ayakkabılarımı giy
ve benim geçtiğim yollardan,
sokaklardan, dağ ve ovalardan geç .
Hüznü, acıyı ve neşeyi tad...
Benim geçtiğim senelerden geç,
benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk
ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !!
Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN
Şart mı arkadaş ya, değişim-yenilenme şart mı? Değişim hep olumlu yönde mi olur sanıyorlar. Bir göz alışkanlığı, bir kimlik, bir okunabilirlik, bir kullanışlılık önemli şeyler.
Yer imleri