Bendeki distimik bozukluk beni çıldırtıyor. Varlığının nedeni çocukluk çağı istismarları ve kişilik bozuklukluğu. (Obsesif Kompulsif KİŞİLİK bozukluğu- OKKB ) Tabi genetik bir eğilimimde vardır büyük ihtimalle.
Merhaba arkadaşlar. Her psikolojik rahatsızlık gibi distimik bozukluk da kişinin hayatına etki etmesini iyi biliyor. Birinci el deneyimden biliyorum.
Bu tarz bir siteyi aramamın nedeni diğer distimik bozukluk sahipleri ile konuşup, paylaşım yaparak hem rahatlamak hem de eğlenmek.
Sitede benden başka distimik bozukluk sahibi var mı açıkçası bilmiyorum. Fakat varsa bir selamı çok görmesin.
Bendeki distimik bozukluk beni çıldırtıyor. Varlığının nedeni çocukluk çağı istismarları ve kişilik bozuklukluğu. (Obsesif Kompulsif KİŞİLİK bozukluğu- OKKB ) Tabi genetik bir eğilimimde vardır büyük ihtimalle.
birincisi siteyi niye 5e 10a bölüyon herkes derdini anlatır ikiye geçiyom
sen erkek değilmisin ne istismarı yaw
Ben ne yaptım da erkek olduğum kanısına vardın?
Şizofreniyle ilgili konu açmak isteyen kişi depresyon bölümüne konu açarsa (depresyon şikayeti olmadığı sürece) sence saçma olmaz mı?
Ayrıca hayatında bildiğin tek istismarın da cinsel istismar olması takdire şayan.
***Lütfen arkadaşlar asıl amacınız yardım etmek değilse mesaj atmayın.
Konu 2941994 tarafından (17-03-2013 Saat 08:17 PM ) değiştirilmiştir.
Ayrıca hayatında bildiğin tek istismarın da cinsel istismar olması takdire şayan.
başka istismarlardamı var .
Selamlar
Ben de distimik ve/veya kronik depresif bi insanım. Öyle yazayım dedim, işte, biraz içimi dökeyim, belki rahatlarım : )
Kendimi bildim bileli mutsuzum ben. Yıllardır çeşitli antidepresanlar kullandım, pek yararlarını görmedim. Gelecekten çok umutsuzum. İntihar etme düşüncesi sık sık aklıma gelir, henüz ciddiye bindirmedim bu düşünceleri neyse ki... yani ayrıntılı intihar planı yapmadım.
Bir kulağımda yüzde yüz işitime kaybı var. Bunu çok dert edinirim, asosyal olmamda ciddi bir etkisi var bu durumun.
İlgimi çeken çok az şey var hayatta. İnsanların konuştuğu hemen her şey bana boş gelir, ilgimi çekmez. İçimden ne diyon sen yav, bu anlattıkların hiç ilginç değil, hiç komik değil, niye anlatıyosun ki diye saydırırım insanlara...
Uyumayı seven, fırsat buldukça da bol bol uyuyan bi insanım. (hafta sonları ortamlama 12 saat uyurum.) Fakat geceleri kolay uyku tutmaz, sabah zor uyanırım. İş yerinde zombi gibi dolaşırım, insanlarla iletişim kurmaktan kaçınırım, rastlaşmamaya çalışırım.
27 yaşındayım, bugüne kadar hiç aşık olmadım. İki defa kısa süreli ilişkim oldu.
Falan filan işte...
Yer imleri