Aklıma siyahın_matemi geldi. Bu konuda ne der acaba?
Aklıma siyahın_matemi geldi. Bu konuda ne der acaba?
bu kadın pek iyi bir kadın değil anlaşılan böyle düşünüyorsa,inşallah bi yastıkta kocarlar
"Bugune kadar ne bi elmayı soyabıldım ne de iyileştirebildim bi yaramı kabuğunu koparmadan karşıma cıkınca kızmadım hiç elma kurduna cünkü bendim bıçağı saplayan onun yurduna..."
Benim savunduğum düşünceyi destekliyor bu gazete manşeti... Bayanların çirkini bile yakışıklı bir erkeğin kolunda olmayı istiyor...
Bazı arkadaşlarımız pollyanna' nın avukatlığını yapmaya devam ede dursunlar, gerçekler böyle tokat gibi çarpar işte....
AAAh Ah! Avukat olmak varmış valla.
Sence adam çirkin mi? Bence senin aklındaki "yakışıklı" kavramı, brad pitt, tom cruise gibi tiplerle kalıplaşmış durumda. Brad pitt değilse çirkindir mantığı ile yaklaşıyorsun. Nasıl aynaya baktığında brad pitt göremediğin için hayıflanıyorsan, bu adam da brad pitt olmadığı için sence çirkin. Kadın çirkin ama, kendini güzel buluyor ki eşini beğenmiyor. Bu çirkinliğine rağmen, herkesin gözü kendisinde kaldığına göre, bu haber senin tezine destek vermekten ziyade, doğrudan çürütmüş, hatta toprağa gömmüş oluyor.
Severek evlenmediği belli, nereden biliyorsun? Bu kadın, bu adamlar evlendi diye, "insanlar dış görüntüsüne rağmen evlenebiliyorlar" anlamına gelmez. Kaldı ki ortada kocasını yakışıklı bulmayan bir kadın var!
Yer imleri