Evet arkadaşlar stress odamız yeni dekorasyonuyla hizmetinize girmiştir , hayırlı olsun .
OLEYYYYYYYYYYYYYYYY
HUCUMMMMMMMMMMMMM
Printable View
Evet arkadaşlar stress odamız yeni dekorasyonuyla hizmetinize girmiştir , hayırlı olsun .
OLEYYYYYYYYYYYYYYYY
HUCUMMMMMMMMMMMMM
YAŞAAAAAASIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN
ODAMIZ AÇILDIIIIIIIIIIIIIIIII
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk kkkkkkk Sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
şu An çok Kötü Hissediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm....... .
Yine çikmazdayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:(:(:(:(
Ooffffffffffffffffff Yyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sitede Kimse Yokmuuuuuuuuuuuuuuu
Nerelerdesiniz Arkadaşlar.canim Sıkıldı Yyyaaaaa
sevdecim lak lak köşesindeyim..seslendim ama duymadınnnnn...
şükürler olsun sesimi duyurdum:)
jeskiden bu odada yer bulunmazdı ama şimdi bir köşede unutulup gitti garibim , canı sıkılanlar doya doya bagırmak isteyenler hadi beklıiyoruz .
selaaaaaaam
ay ben bu yazı stilini çok sevdim:):)
oleeeeyyy...vala stres atıyorum
nerelerdesin kaçakkkkkkkkkkkk ,
özledik seni sters atın diye açtık zaten bu odayı ama yeniler farkına bile varmadı daha .
Yaaaaa ama niyeee herkesss üstüme geliyoooooorrrrrrrrrrr :(
Haksızlık değil mi buuuuuuuuuuuuuuu?????
Heeeeemmmmm zaaaaaatttttteeeeeeennnnn ennn sevdiğiiiimmm arkadaaşşııımmmm ordaaa mutsuuuzzzzz gerçiii küsüz aaamaaaaaaa caaanıııııımmm ACIYORRRRRR işteeeeeeeeeeeeee :(
çoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk k
kötüyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm mm:(:(
yaa bu düğün günü gelseeeeee istiyyyooorrruuuuuummm:D
MİLLET KURTLARINI DOKSUN DİYE ODA KURDUK ZAHMET EDİP GELEN YOK , KENDİ KENDİNİZİ YİYECEGİNİZE GELİN BURDA BAGIRIN ÇAGIRIN BOL BOL RAHATLAYINNNNNNNNNNN.
Not , her sitede bu özgurluk yoktur , taklıtlerimizden sakınımız .
mideeeemmm ağrıyorrrrr ilaç verin bana:D
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
Ahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhh
Ya Ben Nİye BÜyÜk Yazamiyorum Burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sİnİr Olduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm
seçtimseçtim
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Artik Benimde Yazim Büyüdddddddüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.türkiye Finallere Kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hhhheeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
Ne Mutlu Türküm Diyene:d
gördüm...gördüm...:D:D
farkındayız şimdilik takipdeyizz yani ben öyleyim:)
amam büyük yazamıyorum seçiyorum noyu yanlış mı yapıyorum olmuyor işte
yazıyı yazmadan öncemi seçiyorsun ...nasıl yapıyorsun
Bu kadar çok !!!
stressiz insanların bulunduğu başka bir site yoktur herhalde..??
Harikaa olmuş teşekürler..Şimdi bundan sonra stres odamız mı olacakk.YAŞASINNN..:)HARİKAAA..:)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BURASI ÇOK GÜZEL OLMUUUUUUUUŞŞŞ TAMM İSTEDİĞİM GİBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
KENDİMİ TOPARLAYAMIYORUM, KAFAMI BOŞALTAMIYORUM, MUTSUZUM DELİRİYORUM, ÇILDIRICAMM, BIKTIIM, BİŞEYLER YAPILSIN...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DELİ GİBİ BAĞIRABİLİRİM..
BU ARADA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUMMM..
ALLAH'ım .......değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret...
değiştiremeyeceklerimi kabul edebilmem için sabır..
ikisini birbirinden ayırmak için akıl ihsan eyle. ...
AMİNNNNNNNNNNNNN.
Arkadaşlar Stress köşemizde var unutmayalım...
Ben başlıyayım;
Daha yeni oturdum...!!! ??? :confused:
valla ben artık unuttum , millet forumlarda buyuk harf yazar ikaz alır biz burda millete serbest bıraktık ,
biraz rahatlasınlar dedik ama demekki kimsenin sorunu yok , tabiatıyla rahatlamayada ihtiyacı yok , sevindim boyle olduguna .
haftaya işe başlıyacağım yaşasıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[/B]
sağooooooooooooooooooooooooollll megan:)
ben burayı unutmuşum yaa..halbuki ne çok ihtiyacım var...
OOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFF
MUTLU OLMAK İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bundan sonra burayı sık sık guncellemeli , milletin gozunden kaçıyor,
OLEYYYYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYYYYYYY ,
HADİ BAKALIM ELLER KLAVYEYEEEEEEEEEE.
canımm sıkkıııınnnn beni üzen herkesiiii üzmek istiyorum:(
Ne Yazsam Geçer Ki Içimdeki Sikinti, Nedensiz Ama Sikintili Ruhum........
Anlatmak Bağirmak Haykirmak Isterdim........
Bir Dağin Tepesinde Tüm Gücümle........
ben bu amcamları var ya dövmek istiyorum saçları olmayan o kafalarında kalmış iki tel saçı yolmak istiyorum onlara sinir oluyorum ohhh beeee söyledim rahatladımmm:p