Canım sıkılıyoooooooooooor XD
Printable View
Canım sıkılıyoooooooooooor XD
Forumu güncelleyip duruyorum sürekli biri yazsında yorum yapayım diye, bu bile bi çeşit takıntı yav , resmen kitlendim otistik gibi aynı hareketi sürekli yapıyorum belki bir saattir.
Ölü forumu canlandırmaya çalışıyoruz galiba. Zaten şurada konu açan,cevap veren 5 kişi falanız :D. Kulube, nickname, weepingeyes,dertbabasi,Osmangazi,dreamer bu kadar bir de ara sıra girenler var. Onlar da olmasa :D
dertbabası tarzını değiştirmiş ama eskiden sürekli batsın bu dünya!!!!!! derdi, artık demiyor. O yazdığın 5kişiyi de az çok tanıyorum zaten tanımamam mümkün değil dediğin gibi sadece biz varız :D 2016'da forum kalabalıktı hatta daha eskiden daha da kalabalıkmış, artık bitti gibi.
Kitap okumuyor musun artik
Güzel olan her kitap ama artık roman okumak istemiyorum yoruyor olay örgüsü .Tarih kitabı okuyorum şu siralar
Olur tabii
Bertnard Russell'in Batı Felsefesi Tarihi Serisi. Ben okumadım sadece tavsiyesini aldım, ama kalın ve ağır bir kitap sanırım.
Psikoloji okumak istersen, güncel kabul gören bir isim var, Masha Linehan , bu kadının kitaplarını okuyabilirsin.
Psikanaliz kuramı var ''Freud'un yarattığı'' gerçi günümüz psikolog/psikiyatristleri tarafından demode bulunuyor ama yine de başarılı. Tavsiye ediceğim kitap Ego,grup psikolojisi olması lazım Freud'dan.
Tesekur ederim elimdeki kitap bitince okuyacagim