kıskançlık mı
şüphe mi
yalan mı
ihanet mi yoksa...
Bence GÜVENSİZLİK
Ya sizce ne?
Printable View
kıskançlık mı
şüphe mi
yalan mı
ihanet mi yoksa...
Bence GÜVENSİZLİK
Ya sizce ne?
Keşke.......
Ayrılık =)ama allah kimseyi birbirinden ayırmasın.allahım ne güzel bir gün içim içime sığmıyor =)
bence düşünmeden sevdigini söylemek ve arkasında durmamak..
sonrada,hayır diyememek, insanları kırmamak adına kendini üzüp evet demek.
keşke tespitiniz çok doğru zira keşke şeytandandır.şeytan söyletir.her söz yerine ve zamanına kişilere göre tehlikelidir o yüzden düşünmeden konuşmamak lazım öyle gerçekten hissetmeden de kimseye seniseviyorum dememek lazım.gerçi bizim peygamberimiz(a.s.m.)yarın çok geç olabilir sevdiğiniz kişilere sevdiğinizi hemen söyleyin demiştir .....
seni seviyorum deyip arkasında durmamak
Cin (mazallah çarpıverir :) ) onun yerine 3 harfli tercihimizdir. Şaka bi yana bence hayattaki en kötü kelime daha doğrusu cümle "kararsızım" demektir...
Umut .
asla................
"sen bilirsin".... bir karar vermeniz gerekiyorsa iyi ya da kötü bir karar verin bunu başkasına bırakmayın.
Tam yazacaktım ki YAĞMUR yazmış zaten.En tehlikeli kelime ;tek geçerim..........ASLA...
Boşluk......
Tamam.
2. En tehlikeli kelime .Birinden duyduğumda acil kaçacağım ikinci şey:BELİRSİZLİK....(BELKİ,BAKARIZ,HALLEDERİZ)
seviyorum?
Sezsizlik
Yalnız kalma korkusu
Elveda.......
yalnızlık.
.........keske.........
nefreeeeeeettttttt :(
Asla kelimesi yerine göre uygun bir kelime ,bazen de çileden çıkaran bir söz dür.
Kiskanclik...
"güveniyorum..."
şeytan diye bir şey yok yahu saçmalamayın :D
neden
kelime çok kısaymış, uzatayım dedim.
en tehlikelisinin hangisi olduğunu hesap edemicem şimdi ama sanırım üç harfliler
yani egolular
sürekli yalanlara başvuran biri olarak yalan.
Keşke............
intihar.,....
Mesgulsun galiba? :rolleyes:
hoşçakal....
Ben bilirim ...
Hayattaki en tehlikeli kelime ''TEHLİKE'' :)
hoşçakal diyemeden gitmek.yada belkide en korkunç olanı "hoşçakal"demek
obsesif....
bunu bizzat yaşan biri olarak,kesinlikle katılıyorum...Yaşamayan zorluğunu zerre kadar bilemez, çünkü bu umuttur... ve bana göre umut verip birini yarı yolda bırakmak yapılabilicek en büyük kötülük...
Dismorfofobi
güveniyorum