ya ben neden kımseyı göremıyorum bu sıtede 3kışımı var..tatlısey,sevde,ıntıaarr..bırı bana bıseyler sölesın
Printable View
ya ben neden kımseyı göremıyorum bu sıtede 3kışımı var..tatlısey,sevde,ıntıaarr..bırı bana bıseyler sölesın
Stres beynimin en kesif köşelerine yuva yapmış sanki,silkinip kurtulamıyorum..Köklerini öyle yerlere salmış ki çıkarıp atamıyorum..
Aslında ne olduğunu anlatmak güç..Öyle ki; bir iç çekiş kadar nefes alabiliyor ruhum..Neye ihtiyacım olduğunu biliyorum hatta neden ihtiyacım olduğunu da..Ama başım öyle dik ya da etrafımdakiler öylesine körler ki içimin köpüren dalgalarından haberleri yok..Ve o dalgalar beni götürmek üzere..
Sorumluluklar,gurur ve takılan "herşey yolunda" maskesi yapıştı üzerime..Aynalarda,fotoğraflarda gördüğüm tek şey sahte gülüşlerden ibaret aslında ve garip bi şekilde emanet durmuş üzerime...
Ve sen ey sevgili..
Yanımdasın,bi el tutuşu kadar,bi seni seviyorum kadar..Ama ben canın kadar,ağzından dökülmemiş sözcükler kadar yakınım sana..İşte zoruma giden de bu ya...Nasıl göremezsin içimdde tozu dumana katıp gelen fırtınayı;üsteik havanın nasıl bulutlandığını göre göre...
Canımın içi olamayacaksan,ruhumu bi ayna çıplaklığıyla göremeyeceksen,gösteremeyeceksen;ben yaşanmışlıkları boşaltıp heybemden
kendi huzursuz karanlığıma döneceğim..Çünkü ben hep ordaydım,belki sen umut olur da tutarsın beni diye düşünmüştüm...Ama ki tutamayacaksan daha da fazla yorma beni..Gözyaşlarımın emanet beklediği o kadar çok şey var ki hayatımda...Ya gerçekten "yar"im olursun hakkıyla ya da bir "yara"da sen açıp dönersin hayatına..
Yormayın beni artık ey sevdiklerim ve beni sevenler..Sizi mutlu etmeye çalıştığım kadar siz de beni hatırlayın..bir kere de kendinizden önce beni düşünün;ne kaybedersiniz..Bende ben kalmadan önce bişeyler yapın,yapın ki ben "iyi niyetlerimi yargılayıp asmaya" başlamadan önce kurtarın ruhunuzu bu ortaçağ yangınından...Gecelerden taşan uykusuzluğumun müsebbibi olmaktan çıkıp beni de düze çıkarın..Bu sefer de benim ihtiyacım var size,belki de ilk defa..gelip alın beni bu amansız bekleyişten;girdap beni içine çekmeden...
Gelip tutun gözyaşlarımdan ıslak ellerimden..
Hadi bekliyorum.......
ablacım sen iyi misin ? :(
niye iyi değilsin
g1z4y sende herkesin yardımına koşuyosun kardeşim .ne şeker seysin.