stresssssssss bastıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :o
az kaldı sınavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eek:
Printable View
stresssssssss bastıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :o
az kaldı sınavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eek:
ooooffffffffffffffffffffffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffff
streessss yokkk:D
Hiç Halim Yok Yaaaa :(
Bi çılgınlık yapmak istiyorum........................
Bu akşam burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm..............
Çaylar börekler var mönüdeeeeeeeeeee...............
hiç sevenim yokmuş bunu anladım hayat ben sana naptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :'( :'(
stresle yaşamayı öğrenmem gerek
çünkü o bensiz yaşayamıyor!!!
Bana da bir stres az pişmiş olsun,ben defettim de nedense hep üstüme üstüme geliyor tövbe yarbbim tövbe................Bu stres denen menem hastalık insanın üstünden bir gitse ortalık güllük gülistanlık olacak.:D....?:rolleyes:
Neden insanlar bu kadar stresli. Bence kişi kendini sorgulayıp strese yol açan konuları tespit ettikten sonra onları düzeltebilir. Bu çok zor birşey olmamalı. İnsanlar hayatın tadını, mutluluğu, eğlenmeyi olması gerekenin dışındaki şeylerde aramaya başladılar. Bence stresin en büyük sebeplerinden birisi budur.
niye insanlar beni sevdiğini göstermiyorlar..kimse beni sevmiyo galiba annem babam ve ablam hariç bunu anladım..ewt ewt sevilmiyorum hissetmiyorum sevildiğimi.şu anda kötü bunalıma giriyorum galibaa bunalım takılıyorum şuan çok kötü durumdayım halbuki dün bişeyleri başarmış ve mutluydum psikolojim ne kdr değişken inanamıyorum ya..inanamıyorum yani sanki bu halim hiç geçmicek gibi yüreğim kabardı ağlamak üzereyim üzgünüm bi garibim çünkü kimse bilmiyor üzüldüğümü göstermiyorum burda paylaşmak istedim...