mutlu saskın sinirli sakinn üsgün
Printable View
mutlu saskın sinirli sakinn üsgün
dımtıs dımtıs & cıstak cıstak :D
98ytl fatura geldiiiiiiiiiiiiiii :S
nie insanlar fırsatçı ve bencil insanlara güleryüz yaparlar anlamış değilim.arkadan da konuşurlar.be insan kouşçan madem ne diye gülüyosun yüzüne yaww ztn çıkarcı bari sende onu tersle de aklı başına gelsin :) ben niye düşman görüp gereği gibi davranıyorum ben mi tuhafım anlamadım
aşırı derecede kötüyüm,kırgınım...:(
Şu anda arabamla son hız gidip bi duvara toslamak yada bi uçurumdan aşağı uçmak istiyorumm beni en çok rahatlatacak şey bu :eek::eek::eek:
YETER YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRYETERRRRR OLGUN DAVRANMAKTAN SIKILDIM YETERRRRRRRR KIRMAMAK İÇİN KIRILMAKTAN YETERRRRRRRR:eek::eek:
kendimi çok kötü hissediyorum çekip gitmek istiyorum çok uzaklara izimi kaybettirmek ve herşeyi unutma bi dahada hatırlamamak. Yada uyumak günlerce senelerce uyandığımda herşeyi unutmuş olarak uyanmak ve hayatımı istediği noktada bulmak. Çok bunaldım.
sarılale iyi misin?
sakinleşmeni ve özellikle araba kullanmamanı öneriyorum...
gözünüzün uyanır uyanmaz görebileceği bir yere "bugün" yazın...irice ve mutlu ve sırıtkan bir "bugün"...ya da siizi yansıtacak bir "bugün"... çünkü hayat ne yarındır ne de dün.. ve sakın hayat kendisine kabus dediğinizi duymasın:)) çok kızıyor haberiniz olsun:; bir hristiyan sözünde der ki;Tanrım bize yalnızca bugün yiyebileceğimiz kadar ekmek ver;çünkü yiyebileceğimiz tek ekmek,bugün sahip olduğumuz ekmektir...
hayat sana dermiş ki;(sabah sen uyanır uyanmaz) hadi bugün benden ne dileyeceksen çabuk dile ki, biran önce dilediklerini sana vermek için işe koyulayım:))