-
Gelen şeyler durdu şükür. Çocuğun sinaviydi köye git gel geçti 5-6 gün. Bu aralar yine burç yorumlarına taktım burcum için 1 Mayıs dan sonra kötü şeyler olacağı yazılıyor yok Uranüs yok dolunay 7 sene çok zorlu olacakmış. Abi kayıplar falan diyor hayatım altüst olacakmjs ya zaten hayatım tepetaklak kaç senedir. Bide bunlari okuyunca panikliyorum iyice
-
1 mayıs gecelı 3 gun oldu sımdılık bısey yok sukur. Bugun hava berbat evden kafamızı cıkaramıyoruz tıpı fırtına. Bjzde bı dızıye basladık sabahtan berı basındayız. Bır saat once kalktum yemek yapmak ıcın. Yıne kan beynıme cıkar gıbı oldu. Asırı tedırgınım bacaklarımı sallıyorum bulanık goruyorum. Ekrana cok baktıgım ıcınmı oldu gerılım heyecandanmı oldu anlamadım. Acayıp korkuyorum sakınlesemedım. Trankı attım bıtane. Bakalım ınsallah sakınlerım
-
5 Mayıs'ta evden çıkmıştım hiç doğru düzgün eve gelemedik o kadar çok yorgunum ki Dünden beri evde Dinlenmeye çalışıyorum evi Zor Bela topladım ufak çocuk hasta gibi zaten köyde burnumdan getirdi ve köyde Bazı şeylerin farkına vardım insanların yanında önemsiz olduğumu anladım silmem gereken insanlar varmış ve artık bundan sonra ona göre davranacağım Sabah kalktım evi temizledim eve temizlerken boğazımda tuhaflıkları hissetmeye başladım yuttum durdu sanki boğazımda bir sürü jilet var ve batıyormuş gibi Akşam balık yemiştim ondan diye düşünüyordum ama sabah kalktığımda Hala mı devam ediyor yutkundukça da aynı şey olmaya başladı İnşallah boğazdan hastalanmam köyde çoğu insan hastaydı çünkü
-
Köydeki o kadar koşturmanın acısı mı çıkıyor Yoksa köyden geldikten sonra benim kendimi dinlendirmek için sürekli yatmamın acısına çıkıyor anlamadım ama kalçamdaki bursıt felaket şekilde ağrıyor Ne yaptıysam geçmiyor önceden böyle Ağrı olduğunda hemen akşam hareket yapıp buz koyuyordum ertesi güne rahatlıyordu ama iki gündür kalçamdaki bursıt çok kötü alt bacağıma kadar yayılıyor ağrı ve ben yine eskisi gibi yürüyemeyeceğim Diye korkmaya başladım hareketlerimi yapıyorum buz koyuyorum ama yok Ağrı Sürekli orada yürürken sanki kalçamdan böyle kıt diye bir ses gelecekmiş gibi hissediyorum sanki bu defa başkaymış gibi de geliyor ama işte bu sefer çok kötü ağrıyor ne yapacağım ben çok korkuyorum tekrar başa dönmek istemiyorum İlk baş dizim olmuştu köyden gelince hareketlerini yapıyorum zaten bursıt hareketlerini yaparken dız hareketlerını de yapmış oluyorum ama yok bu bursıt iki gündür beni çok kötü korkutuyor çok ağrıyor
-
O gün buraya yazdıktan sonra akşama kadar ağrım çok fazlaydı dayanamadım Akşam acile götürdü Eşim beni yine bir dikloran ve muskoril karışımı iğne yapıldı o ertesi gün biraz daha iyiydim sanki ama bugün sabah kalktım yine ağrıyla yürüyünce bu sefer geçiyor çok enteresan bu ne kadar çok oturursam ağrım o kadar çok artıyor ama yine de ağrım var hep bu kadar uzun sürmemişti o ilk ataktan sonra geliyordu geçiyordu akşam buz koyardım hareket yapardım ertesi güne bir şeyim kalmazdı ya ben bu defa kafama takıyorum ya da bayağı iyi kötü zorladım ondan kaynaklanıyor Bakalım daha ne kadar devam edecek
-
Bursit ağrım hala devam ediyor Ne güzel 2 gün önce hiç böyle Ağrı yoktu ama yine çok fazla şekilde yanma ağrı var ne yapacağımı bilmiyorum her zaman geçiyordu bu defa geçmiyor ilk olduğu zamanki gibi Sanki kalça bölgem baldırlarıma doğru yanıyor aklımdan bin tane senaryo geçiyor iltihap diyorum bütün bacağıma yazacak yok bacaklarımı kesecekler falan gibi bir sürü düşünceler oluyor çok korkuyorum Yine önceki gibi yürüyemeyeceğim diye ya da bu kötü bir şeye çevirecek diye korkuyorum ki kötü bir şeye çevirme ihtimali asla olmayan bir hastalık Ama ağrı insanı deli ediyor Ne yapacağımı bilmiyorum Hiçbir hafifleme olmuyor aksine daha çok artıyormuş gibi geliyor moralim çok bozuk psikolojimi yerle bir çektiğim ağrıdan dolayı kafam allak bullak Neden tekrar başladı bu lanet olsun diyorum
-
Dün fizyoterapi merkezine gittim oradaki yetkili fizyoterapist ile görüştüm o benim muayene etti dedi hemen enjeksiyon olman gerekiyor iki tane doktor önerdi birisi özelde diğerinin muayenehanesi var hangisine karar vereceğini sen bileceksin dedi yarın için randevu aldık öğlen 13.30'da devlet hastane özel Özel hastanede enjeksiyon yaptıracağım ama kortizonlu yaptıracağım bereta'nın yaptıracağım bilemiyorum içim bir tuhaf bugün ağrım biraz böyle az gibi ama hala hissettiriyor ne yapacağımı bilmiyorum kortizondan aşırı korkuyorum İnşallah geçer bunlar çok canım sıkılıyor kendime ne yaptığımı bilmiyorum Allah kahretsin diyorum
-
Ağrılarım az da olsa devam ediyor fizyoterapistin dediği gibi bir doktora randevu almıştık ameliyatı çıktı randevu ertelendi Biz de üniversite hastanesinin Profesör olanından randevu aldık Haziran'ın 4'ünde ona gideceğim artık iğne kortizon PRP ne yapılacaksa yaptıracağım Ama bu sabah kalktım Ağzımın içi çok tuhaf böyle bir kuruluk var geniz Akıntım var sigara içerken yine rahatsız eden bir kecelık var evden hiç çıkmayan Ben İnşallah hasta olmaya başarmamışımdır Gerçi sigara degısık aldım işte omu yaptı dedim Hangisi yaptı bilmiyorum ama bir tuhaf oluyorum Sigara içince İnşallah bunun sonu bayram öncesi grıbe gitmez. Sureklı genızım akıyor. Bogazım bı tuhaf derınden bıyerden bı tahrıslık hıssı var. Ya hasta olmak ıstemıyorum