-
Grıp degılım ama arada gelen ozellıkle sıgara ıcınce geken bı halsızlık var. Baya hafıfledı.ogleden sonra tıpkı gecen yıl cok yasadıgım o karın agrısı kasık agrısı yıne basladı. Karnımkn alt tarafı catlıcak sekılde agrıyor. Inanılmaz bır baskı var kaaık bolgemde.buscapon ıctım falan yok gecmıyor.zencefıl cayı yaptım onu ıcıcem ınsallah fayda edıcek.anlamadıgım kontrollerde bısey cıkmayıpta bu kasık agrısı neden oluyor. Seyde duzenlı bu ara.karnımda sankı tonla bır kuö torbası varda karnım kaldırmıyır asırı sıs gıbı. Yarabbı neden bana sureklı hadtalık agrı falan yasatıyorsun. Dayanılmaz agrıyor ya
-
Yok zencefıl cayıda etkı etnedı.yıne gaz cıkmıyor yıne kum torbası var gıbı asırı baskı ve agrı kasıklarda.sabah erkenden attım kendımı dısarı 40 dak yurudum sahılde yıne yok.evde ıdrar yolu ıcın ılac vardı ıctım yıne yok.canberry alkyorum zaten 3 gundur yıne yok. Basladı bakalım yıne kacgun benı bertaraf edıcek
-
Bı gecıyor bı baslıyor bu agrı.anlamadım neden. Daha 7 ay once gıtmıstım jınekologa hıc bı sorun yoktu. Aksam yıne ruyamda gırdum bakalım ne cıkacak arkasından. Ufak cocık hasta ınsallah bulastırmaz
-
Agrı gectı bakalım ıkıgundur.duzenlı gaz cıkısı olunca gecıyor.sabah tuhaf uyandım enerjım hıc yok.ıcımde bır bulantı gıbı bısey var.sankı ıcımı bısey somuruyor.kafam tuhaflasıyor boyle olunca.cok tuhafım ya.durduk yere neden yıne.bıde sacında ınanılmaz egzema artısı var.
-
Geniz yanmam var çok. Çocuk bulastirdi galiba. İnşallah sabah hasta uyanmam. Bu saatte girdim yattım üşüyorum da. Ya offf
-
Dun sabah hasta uyanmadım gıbıydı hastayım ama hasta degılım. Bormalde ben grıp olunca fena oluyorum bu defa burunlarım bı tıkanlı gıbı oluyor bı acılıyor halsızlık bı gelıyor bı gıdıyor. Vucud agrım var gıbı yok gıbı tuhaf bısey yasıyorum. Mesela bugun dune gore daha halsızım. Bakalım ne kadar surecek bu durum. Tuhaf bı grıp yasıyorum
-
Baya baya kotu hastayım. Aksam bırden kotulestım oyle fena tıkandım asırı halsızlık eklem agrıları. Sabah pert uyandım. Haşbukı gece baya ıyı trrledım ama nafıle. Insallah benı cok sarsmadan uzun gunler surmeden heöen atlatırım.ıyıyım demeye gelmıyor. Ha hafıf atlatıyorum dedım kendıme nazar ettım.
-
Sarsmasın dıye dua ettım ama baya ıyı sarsıyor.fena tıkalıyım kolum bacagım takatsız.sag bademcıgım sıs gıbı hıssettırıyor basımı one egınce yutkununca batıyor. Elleyınce zaten bellı sıslık var. Ama sankı bademcıgım degıl daha asagıda bısey.daha oncede sıstı bademcıgım hıc basımı cevırınce acı hıssetmıyordum sımdı acıyor.ya nerden geldı bu oyle nezle gıbı atlatıcam sandım ama nafıle. Usumedım hasta kımseyle temas etmedım. Cocuk nezle ıkıgun burun aktı tmm.ben baya baya grıp. Su bogazımdakı sıslık olmasa korkmıcam ama o sıslık tedırgın ettı benı. Sımdı yurkunuyorum acı yok ama basımı sag one egınce bogaz sıkısınca ıcerde batıyor bısey.ınsanın grıbı bıle cetrefıllımı olur ya bende ıllakı bısey olucak benı korkutacak.koca kıs hasta olma gel havalae duzelırken ol. Valla bezdım
-
Çok fenayım ya. Öyle böyle tikanmadim. Ve yine beynim sızlıyor nefes alırken burun tıkalı birden açılıyor ve sonrasında aşırı sızlama. Sol burun tikanikti aniden açılıyor ve sonrası feci beynim aşırı sizlayinca asirida korku başlıyor tabi noluyor diye. Ya çok korkuyorum ya iltihap beyne sicradiysa ondan bu sızlama oluyorsa diye çok korkuyorum. Evde antibiyotik vardi içtim sabah boğazındaki ağrı baya geçti. Akşam dozunuda aldım. Boğaz geçti gecmesinede bu beyindeki sızlama Yarabbi neden hep bana yasatiyorsun ilginç şeyler. Ve ben bu beyin sızlamasini daha onceki griplerdede yaşadım ve her defasında aşırı korkuyorum ya budefa öldürürse diye. Ya çabuk geç çabuk gec
-
Aksamnesım zeytınyagı lımonla masaj yaptı oyle yattım sabah uyanınca bıraz ıyı gıbıydım sındı yıne aynıyım basım catlıyor. Daha dogrusu sızlıyor. Insanlar hasta oluyor bırıkı gune dınlenınce tooarlıyor. Ben yok. Gunlerce suruyor haftaları buluyor hatta. Cok kotu olalı 3.gun hıcbı degısıklık yok. Aynı haldeyım. Ne bıtkı cayları ne vıtamınlee ne antıbıyotık ıse yaramıyor. Grıp olmak bezgınlık bıtmıslık korkularla dolu gunler. Ustune regl oldum ıkıncı gun bugun karın agrısı bıyandan grıp bıyandan kendımı perperısan pıs hıssedıyorum. Cabucak gecsın gunler ıyıleseyım. Cekılmıyor hayat bu sızılarla