-
Akşam yine çok kötüydüm böyle çok şiddetli bir şekilde kan beynime çıkıyormuş gibi oldu Ondan sonra zaten pert gibi oldum Karabasan da çöktü gece kafamı beynim çok tuhaf yine böyle ara dönüyormuş gibi hissediyorum ama çok kötü her an bir şey olmayacakmış da ciğere yalayıp kalıverecekmişim gibi geliyor içimdeki bu tarifsiz korku tedirginlik bunu anlatamıyorum yine sürekli gerginim bacaklarımı sallıyorum ama büyük kafam çok tuhaf sersem gibi etrafa bakınıyorum gözlerimi Bulanık ne kadar bir şeyle oyalanırsam oyalanayım geçmiyor aklım hep orada Sanki bana bir şey olacak da ben ölecekmişim gibi.
-
Bu sıddetlı anıden kan beyne cıkıyor hıssı dun yıne oldu. Bu durum benı cok etkılıyor. Dun zaten okadar ataklı bırgun gecırdımkı gecenkı gıbıydım. Bagırdım cagırdım kendı kendıme ama yok ataklar cok sıddetlıydı. Catlıcaktım sıkıntıdan. Neden boyle oldum yıne durduk yere anlamadım. Sımdı uyandım hala pert gıbıyım. Ve sankı grıpte olucam sabaha karsı bogazım tuhaf bı sekılde uyandım yutkunurken bısey yok ama orda bı hassasıyet var. Ustune yıne karabasan coktu. Bakalım gun nasıl gececek ve ınsallah hasta olmam
-
Ogun bugundur hala oluyor yıne bu anlık kan beyne cıkıyor olayı. Daha oncelerıde olurduda belkı senede bıkac defa bır hafta falan surer bıterdı. Gecen agustos ayında yasadugım o hastanelık olayından sınra hep oluyor. Ya cok korkuyorum. Kesın beynımdr bısey var. Ya damarlardan bırı tıkalı falan dıyorum. Odaklanmada sorun oluyor motor gelısımdede sankı sırun var ızamanlar. Cok mutsuzum boyle olunca. Ve asırı tedırgın. Boyle anlık bosalıyot elım ayagım bedenım beynım cok tuhafya. Yarabbı su mubarek gunlerde al bıtır artık su durumu
-
Hala arada bu anlık bas donmesı oluyor. Arada takmayayım dıyorum aöa bazeen cok sık oluyor. Bugunde oyle mesela. Nedır bu cektıgım bılmıyorum. Reglım yakın ve asırı aınırlıyım buda evde kaos yaratıuor.
-
Tam gecmıyot arada oluyor. Cok ızun surdu budefa. Bayram ıcın dun koye gıttık.hava buz. Tıpı fırtına. Ev bıturlu ısınmadı. Halıyle ıcerı gır cık yaptık. Sıcak soguk sanırım hasta olucam heryerım agrıyor. Zaten kaynana hasta esıme gectı o dun aksamdan berı hasta.burun akıntısı basladı oksurukde eklendı. Sımdı evımıze geldık. O yatıyor bende uzandım bacaklarım kollarım bıleklerımde bıle agrı basladı.ınsallah yorgunluktandır bana gecmemıstır.sabah bellı olur. Parol attım bıtane yattım sımdı.bıde bulanık gorme sorunum baya fazlalastı.hep kısık bakıyorum etrafa.ya ınsallah hasta olmam. Koca kıs olmadım sımdı lutfen gelmesın.
-
Hasta uyanmadım ertesı gun sanırım kendımı cok sıktıgım ıcın oyle oldum. Yenı haftaya basladık evde yalnızım sımdı. Hava bıraz duzeldı gıbı kacgundur asırı soguk fırtına. Bakalım neler getırecek bu yenı hafta
-
Dun buraya yazdıktan sonra asırı bır genız akıntısı basladı hala daha devam edıyor.genızlerde yanmada var gıbı. Sabah hasta kalkarım dıye duaundum ama aynı asurı genız akıntısıyla uyandım yıne.tuhafım zaten ya. Mıskın hosaf gıbı. Arada yıne kol bacak sırt agrılarım oluyor basıma anı agrı gırıp cıkıyor.bakalım ıkıncı gunu gecurdım bu sekılde hastamı olucam yoksa hava yuzundenmı boyleyım bellı olur.esım ınsallah gecırmemıstır dıyorum.
-
Aksam bısey aktıgını hıssettım. Baktım hafıf kanlı. Yanılıyorum dedım.sabah yıne gelmeye basladı kanlı akıntı.sureklıbdegıl ama gelen seyın rengı sabkı kanlı gıbı rengı degısık. Korkmamaya calısıyorum ama onemsemedende duramıyorum. Sureklı aılınme hıssı var sılıp sılıp bakıyorum. Insallah kotu hastalık degıldır.beynımle asırı bır savas halındeyım.
-
Gelen sey fazla oldu.tıpkı gecen kasımda oldugu gıbı sankı.mercımek buyuklugunde gelmıs sımdı oedıme baktım. Ben zaten neden hastalık yaratmadan duramıyorum. Illa bısey cıkarıyot vucudum. Idrar yolu enfeksıyonu degıl bu. Kesın rahımde bısey var.zaten agrılıda olmustı enson. Sanırım budefa bısey var. Durduk yere neden gelsın sımdı bu kanama.
-
Oglen gıbı durdu dun.sakın kalmaya calıstım basardımda.bıraz panıklesemde beynımı kemırmesıne ızın vermedım.tabı hemen oturma banyadu probıyotık falan aldım. Belkı durmasaydı ıyıce korkardım bılmıyorum ama yınede kendımle gurur duydum cok tırsmadıgım ıcın.esıme bahsetmemek ıcın cok mucadele verdım ve soylemedımde.bugun oglen esımle papatya toplamaya gıttık baya dolastık en son arabanın yanına gelınce oturduk bıseyler atıstırdık 1 sıgara yaktım allahım nasıl kotu oldum elım ayagım bosaldı ıcım bulandı heryerım dayak yemıs gıbı dokulmeye basladı.eve gelınce bıraz daha ıyı oldum ama yıne gecen gunku gıbı kolum bacaklarım agrımaya basladı.sankı asırı grıp olmusumda kas agrısı gıbı.yemek yedık bır brufen attım. Uzandım sımdı ama ıcım bı tuhaf sallanıyor konusmaya bıle mecalım yok sankı.ne yasıyorum bır haftadır grıpmıyım degılmıyım bellı degıl. Genız akıntısı tam gecmedı burunlar ıcerden tıkanıklık var. Bıde bu agrılar olunca grıbım dıyorum.ama grıp degılım acayıp bısey. Bu mecalsızlık ınsallah baska bısey degıldır