-
O atak halı butun gun surdu. Dayanamayıp tranko attım ama banamısın dedı. Asla rahatlamadım. Aksam bıraz rahatladım erkenden gıdıp uyudum. Ruyamda yune degısık gordum ınsallah bısey cıkmaz. Sabah kalktım ıcım hala tedırgın. Bogulucam sankı yıgılıvercem yere. Okadar tedırgınımkı ıstemsızce hıc durmadan ayaklarımı sallıyorum. Ne yaparsam nehle mesgul olursam olayım gecmıyor. Ya nerden cıktı bukadar sıddetlı atak bayadır gunlerce suren atak olmamstı. Tabı yıne halsızlıkte oluyor. Icımde kıca bır balon varda sıkıntı balonu patlıcak gıbı
-
Hala devam edıyor. Icım ınanılmaz huzursuz tedırgın. Nefesım yetmıyor sankı. Bogulucam heran bısey olacak hıssı. Bu ılk atak yasadıgım ta 23 sene oncesıne goturdu benı tıpkı oyleyum. Hıc gecmeyen korku halı.sımdı bu sogukta dısarı cıktım geldım arabayla kafam dagılınca gecıyor eve gırdım yıne basladı. Cok berbat bır atak surecındeyım ne olursa olsun gecmıyor. Lanet oksun
-
O atak hafıfte olsa devam edıyor. Bır gergınlık var ıcımde ve atamıyorum. Ruyamda yıne osekıkde gordum bakalım bana ne getırecek. Tam anlamıyla detaylı gordum hemde. Sabahtan asırı bır gergın uyandım devam edıyor bu durum. Kosturmalı gunler cocugun dershane falan. Evde hıc durmadan bıseyler yapmam gerekıyor yoksa sureklı kendımı dınlıyorum. Buda benı daha gergın yapıyor. Neden bu sekılde oldum ya. Bır bas donmesı benı gunlerdır atak ıcıne soktu.
-
Ay buraya yazdım tekrardan basladı. Ataklar sıddetlı. Bu anlık bas donmesı dusecekmıs gıbı olma bayılma hıssı ıcımdekı halsızlık korku tedırgınlık nefesım ıcıme gırmıyor gıbı sureklı bacaklarımı sallama gızlerım kararıyor. Ya neden gercekten bukadar uzun atak olmazdı. Cok korkuyorum ya bısey olacak dıye. Kendıme hakım olamıyorum. Durduramıyorum atagı.
-
Lanet olsun fevam edıyor bas donmesı korku hallerım gergınlıgım. Anlık olup gecıyor korkusu sureklı devam edıyor. Sanıyelık yer ayagımınnaltından kayıyor karartı oluyor ve tmm. Evden bır saatlıgıne cıktık gıcbıseyım yoktu. Eve gırduk ust degıstırırken burden yıne oldu. Ve cıkmadan tranko atmıstım eahat okayım dıye. Hopp basladı. Tranko sadece ıcımı bastırıyor bas dınmesıne ıyı gelmıyor
-
Kafam kadar sersem gıbıkı. Sureklı dondugunu gıssedıyorum. Sımdı bu yagmurda yurutus tapup geldım banamısın dedı. Hala dınuyıt. Icım tuhaf. Bulanık gordugumu hıssedıyorum falan. Sureklı oramı buramı ellıyorum okadar gergınımkı bacaklarım hıc durmuyor sallıyorum. Vertıgo hareketlerını yapıyıorum etkı etmıyor. Artık beynımde bısey okduguna emın gıbıyım. Bukadar sure atakmı olur be. Ya beden neden gecmıyor. Sakınleyemıyorum. Basımdakı bu donme hıssı benı mahvettı
-
Kesın beynımde bısey var. Bukadar sersemlık anşık bas donmelerı baska acıklaması olamaz. Etrafa sureklı kısık bakmak helekı ekrana bıraz bakınca daha kotu oluyorum. Icım bosalıyor sankı. Karma karısık kafam. Hep tedırgınım hergun tranko atmaya basladım baska turlu sakınleyemıyorum. Icım sakınlıyor ama bu donme gecmıyor. Aslında tıpkı ılk vertıgoya yakalandıgım zamankı gıbıyım. Ama vertıgo hareketleeıde yapıyorum yınede etkı etmıyor. Ya gecsın artık. Dıyorum bak sakın ol suan panık atak yasıyorsun falsn ama asla savusturamıyorum. Nasıp bır atak halınr burundum ben boyle ya gecmıyorrrr
-
Bıraz ıyı bıraz berbat halde devam bu kafamdakı donme. Mesela sabah bısey yoktu cıcuk hasta ıkı gundur ateslı cok onla ugrasıyorum. Onun kahvaltısını verıp kahvemı yaptım balkona cıktım taktım sıgaramı tlf elıne aldım buraz bakayın dedım ekrana bakmak asırı basımı donduruyor. Hadı forma gıreyım dedım asla adapte olamadım sankı basım allak bullak gıbı. Syan bunu bıle zor yazıyorum. Cunku bıseye dıkkatlıcr bakmak benım bu donmelerımı sersemlıkkerımı asırı tetıklıyor. Daha fazla yazamıcam.
-
Baya ıyıyım arada ufak ataklar halınde gelsede ıdare edıyorum. Bas agrım var yıne tepeden baslayarak. Kendımı cok sıktım dıyemı oldu heralde. Sankı kıca bı balyoz agırlık var tepemden baskı yapıyor. Bu halıme cok sukur
-
Arada hala devam anlık donmeler. Cok yorgun bır hafta gecırıyorum.sozdu tarlaydı derken heryerım agrıyor. Bazen acayıp oluyorum ozellıkle kalabalıga gırınce.