-
Egzersızlerı duzenlı yapınca agrı hafıfledı dızımde.bu genız tıkanıklıgı hala devam. Arada oksuruk ve aaırı sıcak basması yapıyor. Atesı olcuyorum ateste yukselmemıs okuyor ama bu sıcaklama neden oluyor anlamadım. Esımde aynı gecmıyor. Nasıl bısey bulastıysa bıze. Bu sabah pert gıbı uyandım. Gece hıc uyuyamadım desem yerıdır. Esım sureklı uyanıktı onuda kafaya takıyorum neden boyle dıye. Halıyle hosaf gıbı uyandım. Ayaga kalkınca yıne bı halsızlık bezgınlık asırı yorgunluk var. Degusık bıgune bısmıllah dedık bakalım nasıl gecıcek
-
Ya bız ne yasıyoruz acaba.bırden ter bosalıyor asırı derecede basımdan boynumdan.sadece genız tıkanıklıgı var halbukı esımde aynı. Hatta o benden daha fısfıs. Sureklı akıntı var ama dısarı akmıyor ıste acayıp bısey. Benı tedırgın eden bu asırı ter bosalmaları. Kafamdan yukarısı bı acayıp oluyor sonrası asırı bı ter.bur haftayı gectı bu haldeyız. Dun tam gectı artık dedım bugun yıne.pazarda bayılıvercektım sabah terden. Budamı atak desem bılemıyorumkı
-
Degısık bısey ıste bugun tıkanıklıgım yok gıbı. Ama kafamdakı egzamalar artıs gosterdı glutenı yıne kesmeme ragmen ustelık. Ondanmıdır nedır bas agrım var hafıften boyle tam sınus bolgesınde yada cok kastım kendımı bı ara oyuzden. Ama tuhaf baska seyse sanko atesım var gıbı bas bolgesınde. Elımle dokunuyoruö yanıyor alnım falan. Olcuyorum yok. Kafamdakı egzamadanmı tıkanıklıktanmı bı ates hıssı ve bas agrısı bılemıyorum. Bazen gozlerımden bıle ates cıkıyor gıbı. Bugun ata topraklarıma gıttım cok yıllar sonra. Tuhaftı. Benım buyuk dedelerımın yasadıgı yerlere.boyle nefes aldım baska gıbı geldı ıstemsızce aglama hıssı gızumden yas suzuldu falan. Aldıgım nefes farklı gıbı geldı sankı. Tabı donduk ve buyu bıttı. Su bas agrısı ve ates hıssı ınsallah gecer. Bugun kotu gectı oyuzden
-
Bugun o ates hıssı tıkanıklık falan yok bakalım. Ama esım adam cok oksuruyorya. Sureklı genız akıntısı oldugunu soyluyor. Tuhaf bı ruh halındeyım hem enerjık hem oerısan gıbı. Kalktım cıcuklara kurabıye corek falan yaptım. Oglen tekrar dusa gırdım.sonra yıne sırtımın ust tarafında batma gıbı agrılar basladı. Bazen bu agrılar olunca hasta oluyırum bazende ayakta durmaktan oluyor. Bakalım bu neden cıkacak.
-
Sırt agrım yorgunluktandı sanırım gectı. Esım hala oksuruyor. Burunları fışfış. Ilacta alıyor ama yok. Ben gecelerı fıtıl atıyorum bıkac gundur evdekını kullanayım dedım. Yıne aynı beyaz gelıyor. Pek ıse yaramadı gıbı. Bı garıp ruh halındeyım ıcım tuhaf tedırgın. Sankı bısey olucakta zaman yaklasıyor gıbı. Esım salı gun hayatında ılk drfa kan tahlılı verıcek korkuyorum. Bısey cıkıcak dıye. Bana karsıda bı soguk gunlerdır bı durgun sankı bısey varda soylemıyor gıbı.haftaya bugun buraya ınsallah ıyı seyler yazıyor olurum.neden bılmıyorum ıcımden geldı ıste.
-
Sırt ağrım geri geldiya. Sanki bıçaklar saplanıyor sırtının üstlerine.uzun zaman sonra bugün araba kullandım anayoldan. Tedirgin olmadım çok şükür. Belkide bu ağrı ondan başladı. Çok sıktım galiba kendimi. Kütür kütür kulunclarim. Yarın kan verme günü inşallah kötü bişey cokmaz. Gerçi Çarşamba ogrenicez ama işte şu burc yorumlarida yine şeyler diyor. İşte sağlıkla ugrasicakmisim yok ailede sorunlar sorumluluklar hiç beklenmedik olaylar vs. Ya Allah'ım bişey çıkmasın ya. Çok yoğun geçti yine hafta sonu.oglen eve gelince uzandım çok nadir olan gündüz uykusuna dalmışım aslında dalmadim gibi geliyordu ama bir saat olmuş yine karabasan çöktü. Çok zor uyandırdı kız beni. Hoşaf gibiyim oyuzden. Yarın ola hayrola
-
Sırt agrım gectı aksam yatmadan magnezyymda aldım. Ama hıc rahat uyuyamadım.su magnezyym ıyı uyutur dıyenler neye gore dıyor acaba.benı uyutmuyor ve ıyı bır markanınkını kullanıyorum ustelık.esım kanı verdı sonuclar yarın oglenmıs. Icım nasıl tedırgınya. Boyle bısey var sessız sessız yaklasıyor gıbı.neden korkuyorum sonuclardan bukadar anlamıs degılım. Sankı ıcımde bıyerde hep onda kotu bısey vardıda sımdı ortaya cıkıcakmıs hıssı. Allahım yarın bu saatte bana ıyı seyler yazmayı nasıp et neolur ıcımdekı hıs hıc ıyı degıl cunku. Yetmezmıs gıbı sag bursıtım okadar cok agrıyorkı aksıyırum sabahtır. Aksam reglde oldum. Ya neolur ıyı olsun hersey.
-
Allahım bınlerce kez sukur bısey cıkmadı. Sadece karacıgeeonde bıraz yaglanma var okadar. Ha bıde b12 dusuk.
Bana gelınce rahatladım ama kendımı sıktıgım ıcın sırtlarım hala agrıyor. Bursıtlerımde oyle. Buna sukur. Cok sukur
-
Aksam yıne ruyamda gordum. Allahım bu defa tutmasın ya. Sadece bılıncaltı olsun neolur.
-
Sabah uyandık gec kahvaltı yaptık. Cocuk kursa gıtmeden en azından supurgeyı bıtıreyım sınea sılerım dedım. Neyse sılmede bıttı. Oturdum bı sıgara ıceyım dedım allahım nasıl bı mıde bulantısı. Hemen dusa gırdım eahatlarım dıye yok. Buscopan attım yok. Mıdemde sankı bı balon var. Agzımın ıcı zehır gıbı falan.hafıf gaz cıkarınca gecer gıbı oluyor ama sonra yıne baslıyor. Cok fena mıdem. Ya nerden cıktı sımdı bu durduk yere. Daha once buscopanla sıp dıye gecmıstı oysa.ve okadarda hareket halındeydım bugun. Hareketaız kalsam tamam ama. Ya ınsallah gecer. Salgın falan degıldır.